Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0

30 Kasım 2014

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubu'nda mücadele eden Bolu Belediyespor, 17 Temmuz Spor Salonu'nda konuk ettiği Bartın Polisgücü'nü 3-0 yenerek 8'de 8 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Müsabakada Bolu Belediyespor’un ikinci kaptanı Bahar Ekinci setlerde takımına kazandırdığı sayılarla ve performansıyla izleyenler büyük alkış aldı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 8.haftasında sahasında konuk ettiği Bartın Polisgücü engelini de 3-0’lık net skorla geçerek, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu. 17 Temmuz Spor salonunda oynanan müsabakayı Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Basri Gökdemir, Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Basketbol Şube Başkanı Murat Semercioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Balaban, İlker Aktaş ve Bolulu iş adamı Abdullah Alemdar izledi.

BAHAR FARKINI GÖSTERDİ

Bolu Belediyespor Takımı ikinci kaptanı Bahar Ekinci, Bartın Polisgücü maçındaki performansıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Maç boyunca istekli oyunuyla ve takımına kazandırdığı sayılarla izleyenlerden büyük alkış alan tecrübeli oyuncu izleyenlere adeta “Bu takım bu sene şampiyon olacak” mesajı verdi. Oynanan üç sette de varını yoğunu ortaya koyan Bahar Ekinci vurduğu smaçlarla Bolulu sporseverleri zaman zaman hop oturttu, hop kaldırdı.   

TARAFTARLAR MÜTHİŞ DESTEK

Bolu Belediyespor-Bartın Polisgücü maçında Bolulu sporseverler adeta 17 Temmuz Spor salonuna akın etti. Bolusporlu taraftarlar yeşil-beyazlı ekibimize oynanan 3 set boyunda hiç susmadan destek oldu. Filenin Sultanlarına maç boyunca hiç susmadan destek olan Bolulu sporseverler maç sonrası yeşil-beyazlı oyuncularla birlikte şampiyonluk tezahüratları yaptı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar maç sonrası Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman’dan önümüzdeki hafta sonu İstanbul’da oynanacak olan Ataşehir maçı için otobüs istedi.

BİRİNCİ SET

Maça iyi başlayan taraf ekibimiz oldu (3-1). Taraftarlarının da desteğiyle yüklenen ekibimiz farkı açmaya başladı: 6-2.  Temsilcimiz maçın ilk teknik molasına da 8-3 önde girdi. Mola sonrasında ekibimiz üstünlüğünü etkili hücumlarla sürdürdü: 11-6. Karşılıklı sayılarla birlikte ekibimiz mola öncesinde 14-9 ile farkı korumayı başardı. Bolu Belediyespor 2.teknik molaya 16-10 önde girdi. Temsilcimiz 2.moladan sonra da rakibine şans tanımadı: 18-11. 20-11'i bulan temsilcimiz seti kazanma adına büyük avantaj yakaladı. Son bölüme 22-13 önde giren ekimiz seti 25-16 alarak setlerde 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

Bu sete de ekibimiz iyi başladı (2-0). 5-2'yi bulan ekibimiz rakibinin basit hatalarından da yararlanarak ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Moladan sonra da ekibimiz etkili oyununu sürdürdü: 10-3. Ekibimiz 2.mola öncesinde farkı korudu: 14-6. Bolu Belediyespor farkı açınca oyuncu değişikliklerine gitti. Temsilcimiz 2.teknik molaya 16-9 önde girdi. Mola sonrası ekibimiz farkı açmaya başladı: 18-10. 20-12'yi bulan temsilcimiz seti kazanma adına çok büyük bir avantaj yakaladı. Konuk ekip bu bölümde oyundan iyice düştü. 23-13'lük üstünlük sonrası ekibimiz bu seti de 25-13 aldı ve setlerde durumu 2-0'a getirdi.

ÜÇÜNCÜ SET

Bu sete konuk ekip 3-1'lik üstünlükle başladı. Taraftarlar kulüp başkanı Gökhan Yaman'dan önümüzdeki hafta oynanacak maç için İstanbul'a 5 otobüs sözü aldı. Oyunu bırakmayan ekibimiz eşitliği çabuk yakaladı: 4-4. Temsilcimiz üstünlüğü de buldu (6-4). İlk teknik molaya toparlanan konuk ekip 8-7 önde giren oldu. Mola sonrası temsilcimiz 10-8 öne geçmeyi başardı. Konuk ekip oyundan düşmeye başlayınca ekibimiz farkı açmaya başladı: 12-8. Temsilcimiz 2.teknik molaya da 16-8 önde girdi. Temsilcimiz setin son anlarına 18-10 önde girerek büyük avantaj yakaladı. Ekibimiz 20-11'i bulurken taraftarlarını da coşturdu. 22-14 ile üstünlüğünü koruyan temsilcimiz seti 25-15 maçı da 3-0 kazandı. Bu sonuçla ligde 8'de 8 yapan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı liderliğini sürdürdü.

SALON: 17 Temmuz

BOLU BELEDİYESPOR: Ceren, Neslihan, Aliona, Duygu, Ayşe, Bahar, Deniz (K), Gökçe, Buse, Ecem, Kübra, Irmak (L)

ANTRENÖR: Gökhan Çokşen

BARTIN POLİSGÜCÜ: Serpil, Burçe, Boyana, Begüm, Sultan (K), Rüya, Kübra, Gizem, Damla (L)

ANTRENÖR: Emre Yıldız

SETLER: 25-16, 25-13, 25-15

Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0
Liderin ‘Bahar’ sevinci! 3-0

2725 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.42259478569031