Liderin Hocası Konuştu

17 Ekim 2011

Öğleden sonra Bolu ya gelerek İzmir dönüşü ayağının tozu ile ilk idmanına çıkan Boluspor'da başarılı teknik adam Cihat Arslan gazetecilerin...

Öğleden sonra Bolu ya gelerek İzmir dönüşü ayağının tozu ile ilk idmanına çıkan Boluspor'da başarılı teknik adam Cihat Arslan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arslan şunları söyledi


 

Ağır saha şartlarına rağmen kazandık

 

Cihat Arslan yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Valla öncelikle mutluyuz. İyi bir mücadele oldu. Ağır saha şartlarına rağmen kazandık. Göztepe de kendi sahasında 22 maçtır yenilmemişti. Mücadele gücümüz en üst seviyedeydi. O sayede de kazandık. Tabi sıkıntılı anlarda yaşadık ama oyunun son bölümlerinde farkı açabilecek pozisyonlar da yakaladık. 10 kişi kalmamıza rağmen o pozisyonları bulmamız çok önemliydi. Ben bu yüzden çok mutluyum. Hem Boluspor anlamında hem de takım anlamında çok mutluyuz. Çok iyi bir kulüpte çok ahlaklı çok düzgün futbolcularla çalışıyorum. Ne kadar şükretsem kendi adıma azdır.

 

 

Nasıl galip gelebilirizdiye düşündük

 

Bizim orada Emre Toraman ve Onur Bektaş gibi 2 tane çok önemli lider oyuncumuz var. Rakibi küçümseme anlamında söylemiyorum ama biz iyi mücadele ettiğimiz sürece her takımı yenebilecek kapasitemiz var. Rakibe karşı değil kendimiz yapabiliriz diye düşündük. Nasıl galip gelebiliriz bunları düşündük. Allah'ta bizi mahcup etmedi.

 

 

Giren çıkan oyuncular birbirini aratmıyor

 

Sakatlar ve cezalılar elbette olacak ama elimizde iyi bir kadromuz var. Alternatifli bir kadro var. Giren çıkan oyuncular birbirini aratmıyor. Takım olabildiğimiz içinde başarıyı yakalıyoruz. Dediğim gibi Boluspor herkesi her sahada yenebilecek kapasitede bir takım. Yeter ki o özverili oyunumuzu sahaya yansıtalım. Elazığspor bu periyotta oynayacağımız Kasımpaşa maçı da dâhil en zor maçımız olacaktır.

 

 

Orhan Ak'ı Düşünüyorum ?

 

Orhan sakattı ama iyileşti. Bu gün antrenmana çıktı. Bu hafta faydalanabiliriz. Belki de Kasımpaşa maçında oynayabilir. İdmana çıkması bizim için önemli bir gelişme. Önümüzde 2 gün daha var. Değerlendirmeye alacağız. Çünkü idmana çıkabiliyorsa maç oynayabilecek duruma gelmiş demektir. Değerli bir oyuncu. Aramızda her zaman görmekten mutluluk duyacağımız bir oyuncu.

 

 

Taraftara layık olmaya çalışıyoruz ?

 

Bu kentin futbol coşkusu ve sevgisi çok büyük. Sezon başından beri onlara layık olacak bir takım kurmaya çalışıyoruz. Onların formasını ıslatabilecek oyuncularla birlikteyiz. Tabi taraftarın da her zaman destek olmasını bekliyoruz. İnşallah bu birliktelik, bu inanç devam ettiği sürece bize başarıyı getirecektir.

 

 

 

 

 

1691 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13731384277344