Lig Bizim İçin Bitmiş

8 Nisan 2016

Boluspor, PTT 1’inci ligin 28’inci haftasında deplasmanda Vartaş Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0–0 berabere kapattığı karşılaşmada Vartaş Elazığspor ile 0–0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı. Play off umutları ile gittiği Elazığ deplasmanından 3 puan çıkaramayan performası ile liğe havlu attığını göstermiş oldu Kırmızı beyazlılar, aldığı beraberlikle puanını 35’e çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke Vartaş Elazığspor karşısına; Soner, Hasan, Kemal, Özgür, Fatih, Cumali, Arif, Yusuf, Andaç, Tevfik, Ivanovski on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi Yokuşlu, Luiz Henrique, Sebastian, Hüsnü Başkurt, Orhan Gülle, Anco Jansen, Özgürcan yer aldı.

Vartaş Elazığspor ise Boluspor karşısına, Çağlar, Traore, Onur Güney, Hakan Bilgiç, Halil Akbunar, Mehmet Yiğit, Mesut Saray, Mboussy, Çağrı Ortakaya, Murat Kalkan, Wellington on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, kırmızı kart ve sarı kart cezaları olan oyuncuların yerine değişikliğe gitti. Tekke, Âdem, Alican ve Emre’nin yerine Cumali, Fatih ve Andaç’a ilk on birde görev verdi. Genç teknik adam ayrıca sarı kart cezası sona eren Hasan’ı, Luiz’in yerine ilk on bire aldı. Tekke, sakatlığı devam eden Umut Meraş’ın yerine Özgür’e formayı teslim etti. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda takım arkadaşı ile kavga eden ve yüzüne aldığı darbe ile sakatlanan Anco Jansen’de on sekiz kişilik kadroda kendisine şans buldu.

Zorlu karşılaşmaya Vartaş Elazığspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya Vartaş Elazığspor hızlı başladı. Ev sahibi ekip, oyunun ilk dakikalarda Boluspor’un alanına yığdı. Maçın ilk tehlikeli atağını Boluspor yakaladı. 12’inci dakikada Yusuf Emre’nin kullandığı serbest vuruşta İvanovski kafayı vurdu, bu oyuncunun vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Bu pozisyonda Boluspor gole çok yaklaştı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Bu dakikalarda her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. İlk yarının sonlarına doğru karşılaşmada tempo iyice düştü. Her iki takımda duran toplardan ve kontra ataklardan pozisyon bulmaya başladı. Oyun çoğu kez iki takımın sakatlanan oyuncularından dolayı durma noktasına geldi. İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. İlk yarı da gol sesi çıkmayınca her iki takımda soyunma odasına 0–0 eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Anco Jansen ve Orhan Gülle oyuna girdi, Arif Şahin ve Andaç oyundan çıktı. İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, Jansen’in oyuna girmesiyle ileri uçta pozisyonlar bulmaya başladı. Maçın 71’inci dakikasında Boluspor’dan Fatih sarı kart gördü. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Boluspor hole çok yaklaştı. Ani gelişen Boluspor atağında ceza sahasında Ivanovski rakibinden sıyrılır sıyrılmaz sert vurdu, kaleciyi geçen top yan direkten oyun alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

Maçın 84’üncü dakikasında Boluspor’dam Özgür sarı kart gördü. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında Boluspor’da sakatlanan Kemal Tokak’ın yerine Luiz oyuna dahil oldu. Maçın son dakikasında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Fatih, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu. Fatih’in sert şutunu kaleci ayaklarıyla kornere gönderdi. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0–0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, aldığı beraberlikle puanını 35’e çıkardı. Her iki takımda maç boyunca pozisyona girmekte zorluk çekti. Kırmızı beyazlılar, ligin 28’uncu haftasında12 Nisan Salı günü Adanaspor ile karşılaşacak.

1727 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053521156311035