“LİGDE GAYET İYİ BİR KONUMDA OLDUĞUMUZU SÖYLEYEBİLİRİM”

30 Kasım 2016

Boluspor Teknik direktörü Fuat Çapa kupa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çapa lig ve kupa oyuncu grupları olarak ayırdıklarını, gelecek adına genç oyuncuları böyle bir maçta görmek istedikleri için şans verdiklerini söyledi. Çapa maçı ve oyuncuları değerlendirdi.

Boluspor teknik direktörü Fua Çapa şu açıklamalarda bulundu: “Maç beklediğimiz gibi geçti. Cumartesi uzun bir otobüs yolculuğu yaptık. Dün tekrar uzun bir otobüs yolculuğu yaptık. Akabinde de karşılaşma oynadık. Bugünkü karşılaşmada özellikle kadro yapısı ile ilgili konuşmak gerekirse Cumartesi günü oynayan oyuncularımızı burada oynatmak bizim adımıza bir riskti. O açıdan grubu ikiye ayırmıştık. Oynamayan oyuncular ve az oynayan oyuncular gibi.”

 “DEFANSİF İYİ AMA OFANSİFTE BAŞARILI DEĞİLDİK”

 “Karşılaşma beklediğimiz gibi oldu. Daha çok insiyatifi rakibe bıraktık. Alanları iyi kapatıp, kazanmış olduğumuz topları da çabuk çıkışlar yapıp özellikle defansın arkasına atacağımız toplarla pozisyon bulmaya çalıştık. Defansif anlamda iyi işler yaptık ama ofansif anlamda çok başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Ama bu gayet normal. Maç sayısı az olan arkadaşlarımız var. Maç eksikliğini de özellikle son 20 dakikada görebildik. U19 takımımızdan aldığımız oyuncular vardı. Onları görme şansımız oldu. Kendi takımlarında da zaman zaman antrenmanlarda görüyorduk ama bu seviyede görmek en azından bize daha detaylı veriler verecekti. O açından da iyi bir sonuç oldu bizim için”

 “ALT YAPIDAN A TAKIMA GELECEKLER VAR”

“Maçı kaybettik ama bugün kazandığımız önemli şeyler oldu. Bugüne kadar oynamayan arkadaşlarımızı görüp onları bundan sonraki süreçte ligde daha iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Altyapıdaki oyuncularımızı en azından 1-2 tanesini bundan sonraki süreçte aramıza katacağız.”

BU STATLARI GÖRSÜNLERKİ, SENEYE HEP BÖYLE YERLERDE OYNASINLAR

“Bu sezon belirli bir hedefimiz vardı. Belirli bir yol haritamız vardı. Onu çizmeye çalışıyoruz. Ligde gayet iyi bir konumda olduğumuzu söyleyebilirim. Bu maç ilerde hedefi olan oyuncular için kendilerini bu statlarda görmeleri açısından, kendilerini heveslendirmeleri açısından güzel bir karşılaşma oldu. Çünkü Türkiye'nin en iyi statlarından birinde oynuyorsunuz. Gelecek sezon eğer Süper Lig'de oynamak istiyorsak daha çok gayret gösterip, daha çok çalışmalıyız. Sadece Türkiye Kupası maçlarında bu stadyumlarda değil, her hafta buna benzer stadyumlarda oynamak amacımız ve hedefimizdi.”

1561 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057044982910156