Lig’e 15 Gün Kala

7 Ağustos 2016

Boluspor yeni sezon öncesi 5’inci hazırlık karşılaşmasını oynadı. Liglerin başlamasına 15 gün kala takımımızın son durumunu da ortaya yavaş yavaş çıkmaya başladı. Orta sahada ve defansta yaşanan sıkıntı Y Malatyaspor ile oynanan maçta ortaya çıkarken lig öncesi bir an önce toparlanma mesajı da bu maçta verdi.

Sezon başlamadan takımımızı  Y Malatyaspor maçında büyüteç altına alacak olursak Liglerin başlamasına 15 gün kala eksikliklerde ortaya çıkıyor. Lig deki rakiplerimizden biri olan Y Malatyaspor yapılan hazırlık maçında ( Soner,Yusuf, Özgür,Emre, ) katmazsa hala idaal 11 ile çıkamadık. Hocamızın defansta, orta sahadaki tercihlerden dolayı saygı duysak ta  Emre Kılınç, Tunahan’ nın maç temposunu yakalayamadığı dikkat çekti.  Bu iki oyuncu Emre Kılınç ve Tunahan Çiçek’in beraber oynamaması da ayrı bir detay olarak ortaya lig öncesi çıktığı göründü.

Y Malatyaspor’a karşı son yarım saat oynayan Anco Jansen’ nin sakatlığından dolayı hazırlık döneminin iyi geçirmemesi de saha içinde oynanan oyunda sıkıntı yarattığı da ortaya çıktı. İlk 11 de oyuna başlayan İsmail geçmiş maçlarda gösterdiği performansının altında oynaması ve ismail’ in pozisyon bilgisi konusunda takım oyununda sıkıntı yaşadığını dikkat çekti.  O zaman Emre Kılınç ve Tunahan birlikte hazır olmaması ayrı bir eksiklik olarak göründü. Aynı anda sahada olan bu iki oyuncu takım oyununa farklı bir katkı sağlar kaliteleriyle.

Yeni sezon öncesi 5’inci hazırlık maçında takımımızda  zaman zaman hatalarda olsa topun arkasında 2 bölgede iyi pozisyon almasına rağmen Y Malatya bize karşı mücadelesinde iki kenar bekinin kenarlara inerek bizim takıma karşı sıkıntı yaşatırken  hücuma daha çok  4 oyuncu ile Çıksa da dönen toplarda yeterliği destek verilmedi. Lig öncesi Y Malatyaspor maçı önem taşırken takım olarak fiziksel bir yorgunluk görünen Boluspor da  Poepon ve Berat rakip defansı zorlayamadı.

Tunahan bireysel yeteneği ile gol bulmasına  rağmen pozisyon üretmede sıkıntı yaşadı. Boluspor  10 kişi kaldıktan sonra ise oyun tamamen Y Malatyaspor’un kontrolünde oynandı. Ligin  başlamasına az bir süre kala eksik bölgelere yapılacak transferin ardından  ve Hocamızın taktiksel çalışmalarla hücum ve savunma zafiyetlerimizin azaltmasıyla birlikte  daha iyi bir Boluspor’u lig maçlarında  izleye biliriz.

 

 

 

2676 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067915916442871