Maç Gitti Geldi

7 Kasım 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 11’inci haftasında kendi sahasında Vartaş Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Soğuk havada oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı karşılaşmada Vartaş Elazığspor ile 0-0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, Vartaş Elazığspor karşısında aldığı beraberlikle puanını 14’e çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş Vartaş Elazığspor karşısına, Soner, Adem Alkaşi, Ramazan, L.Henrique, Umut, Alican, Sebastian, Yusuf Emre, Emre Kılınç, A.Jansen, Tevfik on biri ile çıktı.

 Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Emrecan, Eren Aydın, Ricketts, Kubilay, Andaç, Ofere yer aldı.

Vartaş Elazığspor ise Boluspor karşısına, Serdar, Mehmet, Kemal, Murat, Hakan, Binya, Segbefia, Cleyton, Halil, Tom, Serdar on biri ile çıktı.

 Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, 1 maçlık yedek kulübesine ve soyunma odasın giriş yasağını bu karşılaşmayla tamamlayarak kırmızı beyazlıların başında sahaya çıktı. Karakuş, ilk on bir de 1 oyuncu değişikliğine gitti. Ricketss yedek kulübesine geçerken, Emre Kılınç ilk on bir de kendisine yer buldu.

 Karşılaşmaya Vartaş Elazığspor’un vuruşu ile başlandı. Oyunun ilk her iki takımda orta alanı kalabalık dakikalık tutmaya özen gösterdi. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında Vartaş Elazığspor’dan Cleyton sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk on beş dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. 20’inci dakikada Boluspor ilk kez gole çok yaklaştı. Jansen’in vuruşunu Serdar kornere tokatladı. Bu kez Vartaş Elazığspor gole çok yaklaşan taraf oldu. Mehmet’in sert şutunu Adem çizgi üzerinden çıkardı. 37’inci dakikada Boluspor maçtaki en net fırsatı yakaladı. Emre Kılınç, ceza sahası dışındaki Jansen’i gördü, Jansen’in sert şutu yan direkten oyun alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada mutlak bir gol pozisyonundan sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakika süre ilave edildi.

 İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı kadrolarla çıktı. İkinci yarıya Boluspor etkili başladı. Kazanılan serbest vuruşu kaleye gönderen Jansen’in vuruşu üst direği yalayarak uta çıktı. Maçın 50’inci dakikasında Adem sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş ilk oyuncu değişikliğini 63’üncü dakikada yaptı. Tevfik oyundan çıktı, Ofere oyuna girdi. Boluspor, 68’inci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Adem’in ortasına kafayı Vuran Ofere’nin vuruşu az farkla auta çıktı. Boluspor bu dakikalarda baskılı oyununu rakip kalede hissettirdi. 70’inci dakikada Sebastian sarı kart gördü. 71’inci dakikada Ofere sarı kart gördü. 77’inci dakikada 2’inci oyuncu değişikliğini yaptı. Ricketts oyuna girdi, Sebastian oyundan çıktı. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, son oyuncu değişikliğini 87’inci dakikada yaptı, Andaç oyuna girdi, Jansen oyundan çıktı. Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda her iki takım aradığı golü bulamayınca karşılaşama 0-0 sona erdi. Boluspor, aldığı bu beraberliğin ardından puanını 14’e çıkardı. 

Boluspor, PTT 1’inci ligin 12’inci haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. 

Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi
Maç Gitti Geldi

2322 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.092861175537109