Maç Sonrası Ne Dediler

25 Kasım 2012

Boluspor Şanlıurfa'dan moralli dönerken maç sonu değerlendirmelerinde yapılan açıklamalarda duygulu anlar yaşandı.  Basın toplantısına Osman Nuri Işılar ile birlikte haftalar sonra ilk 11 de...

Boluspor Şanlıurfa'dan moralli dönerken maç sonu değerlendirmelerinde yapılan açıklamalarda duygulu anlar yaşandı.  Basın toplantısına Osman Nuri Işılar ile birlikte haftalar sonra ilk 11 de şans bulan Savaş ve performansı her hafta artan Alp katıldı.

Osman Nuri Işılar 'Skor'u hep elimizde tutmaya çalıştık'

Bugün Boluspor olarak öncelikle sahada çok iyi mücadele ettik. Skor'u hep elimizde tutmaya çalıştık. Son derece Ağır biz zeminde mümkün olduğunca 8-9 pasın üstüne çıkmaya çalıştığım anlarda oyunun kontrolü elimizde kaldı. Urfaspor 10 kişi kaldıktan sonra hücum etkinliğinde birazcık daha organize olup birbirimize yakın olsaydık girilen hücumlar ile skoru artırabilirdik. Burada Urfaspor'un da hakkını teslim etmek istiyorum. 10 kişi kalmasına rağmen öyle pozisyonlar yakaladılar ki şansın bizde olduğu anlardı. Ben bugün sahada oynayan oynamayan tüm oyuncu arkadaşlarıma çok teşekküre diyorum. Bu hafta karşılaşmaya hazırlanırken teknik kadrodaki Yılmaz hocama ve Miraç hocama da emeği geçen diğer arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum.  Camiamıza hayırlı uğurlu olsun Urfaspro'a'da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

Alp Ergin ' Seri Yakalamak İstiyoruz'

Bizim açımızdan çok önemli bir müsabaka oynadık. Alt sıralara mı oynayacağız yoksa üst sıralara mı oynayacağız bunu belirleyecektik kendi adımıza. Ve bunun önemini kavrayarak çıktık maça. Bugün takım halinde çok iyi mücadele ettik. Urfa gibi zor bir deplasmanda üç puan almasını bildik. İnşallah Ankaragücü maçı ile seri yakalamak istiyoruz.

Savaş ' Ya Aşağı oynayacaktık Yada Yukarı'

Alp'in dediği gibi ya aşağıya oynayacaktık yada yukarı. Golü erken bulduk ve ikinci yarıda da ikinci golle rahatladık ama onlar bulunca biraz daha kontrolü oynadık. Ama üçüncü gol ile rahatladık. Önümüzdeki haftada üç puan alıp artık yukarılara çıkmak istiyoruz.

1833 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052701950073242