Maç Sonu Kim Ne Dedi

6 Mart 2011

Boluspor en son 2008 yılında son dakika golü ile yenmiş olduğu Karşıyaka'yı bugün ortaya koyduğu güzel bir oyun ile mağlup...

Boluspor en son 2008 yılında son dakika golü ile yenmiş olduğu Karşıyaka'yı bugün ortaya koyduğu güzel bir oyun ile mağlup ederken maç sonu herkes alınan galibiyetle biraz daha rahatladı.

 

Maç sonunda sitemize açıklama yapan Başkan Semercioğlu ' Emin adımlarla hedefe yürüyoruz' derken Teknik porton Eriş herkesten destek bekledi. Eriş ' Alına  bir galibiyet ile dünyanın en iyi hocası ve takımı olmayalım. Alınan bir yenilgi ile de Dünyanın en kötü hocası ve takımı olmayalım.' Derken tüm camianın desteğini beklediğini ifade etti.

 

 

Eriş 'Bu takıma sahip çıkın'

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin patronu Levent Eriş, maç sonu değerlendirmesinde Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu'na sahip çıkılmasını istedi. Eriş, 'Bugün kazanmamız gereken bir müsabaka vardı ve oyuncularımız hakikatten taktir edilmesi gerekiyor. Ben canı gönülden yine büyük bir coşkuyla onları buradan kucaklıyorum. Belki sezonun en kaliteli, en mücadele gücü yüksek maçlarından bir tanesini oynadık. Tabi bilmiyorum kimilerini memnun ettik mi? Edemedik mi? Bilmiyorum ama biz Boluspor olarak hedefe koşmaya devam eden bir guruba sahibiz. Başta başkanım olmak üzere, burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir başkana sahip oldukları için Bolusporluların gurur duymaları gerektiğini düşünüyorum. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Belki bir daha söylerim ya da söyleyemem bilmiyorum ama bu gurup hakikaten şampiyonluğu hak ediyor' dedi.

 

Takıma sahip çıkılmasını isteyen Levent Eriş basın mensuplarına da seslenerek, 'Müthiş bir birliktelik var ve bu birlikteliğin sonu inşallah mutlu sonla biter. Ne olur sizlerden ricam ediyorum, her zaman yenilemeye çalışıyorum ama ne olur bu takıma sahip çıkın, sonrasında çok üzülebilir herkes. O yüzden hepinizin özellikle basın mensuplarının bu takıma sahip çıkmasını rica ediyorum. Çok zor günler geçirdiğimiz günlerde oluyor. Bu bir yarış ve bu yarışın içinde her türlü sıkıntılar var. Bir hafta mağlup olduğumuzda dünyanın en kötü futbolcuları ve teknik heyeti bizler olmayalım. Bir hafta kazandığımızda da dünyanın en iyi teknik adamları ve futbolcuları bizler olmayalım. Böyle bir oluşumun içinde yer almazsanız çok sevinirim. Ben özellikle basından böyle bir rica ediyorum' ifadelerini kullandı.

 

Kendisinin çok para harcattı diye eleştirenlere Karşıya takımını örnek gösteren Eriş, 'Hakikatten çok yorulduk. Bir çok mücadelenin içersindeyiz ve bu mücadeleyi verirken, elbette ki herkesin desteğine ihtiyacımız var. Ama yine söylüyorum, bu futbolcu gurubuna sizin nezdiniz de çok teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum. Müthiş bir performans, müthiş bir mücadele, Karşıyaka takımının kalemize geldiği bir tane pozisyon yok. Kalecimiz Ferhat'ın sıkıştığı bir tane pozisyon yok. Karşıyaka bizden daha çok para harcadı. Dikkatinize sunulur. Bizi eleştiren bazı kesimler var ya hani çok para harcattığımızı söyleyenler. Aramızda 12 puan fark var. O yüzden bazı şeylerin farkına varalım. Kaçan balık büyük olur. Elimizdeki değerlerin kıymetini iyi bilelim. Bu güne kadar kıymetini bilmediğimiz için Boluspor'un bir takım sıkıntıları yaşandı bunca senedir. Ben sizlere bu galibiyetin çok önemli ve anlamlı olduğunu yenilemek istiyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Onları cani gönülden tebrik ediyorum. Onlarla beraber verdiğim mücadeleden onur ve gurur duyuyorum. Hepsini kutluyorum' diye konuştu.   

 

Maç sonu açıklamaları video olarak siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz. 

 

 

 Başkan Semercioğlu Açıklama

 

 Levent Eriş Basın Açıklaması

 Futbolcularımız Alp ve Caner Basın Açıklaması
  

 

2219 kez okundu.

6 yorum yapılmış
  • FAHO
    7 Mart 2011 • 07:58
    Sn Levent ERİŞ Hocam Öncelikle Teknik ekibi, futbolcu kardeşlrimizi Yönetimi ve Seyircilerimizi Tebrik ederim.Böyle yürekten oynayıp formasının hakkını veren takıma kimse tek kelime edemez.Ancak Karşıyaka yerine Linyiti örnek alınması dileklerimle.
  • halit canbaz
    7 Mart 2011 • 11:24
    faho linyitte ne var.tek atıyor.üstüne yatıyor.geçen hafta hakem temdit penaltısı gibi son dakikada adanayı harcadı.bu hafta ilk devre uzatmasında gol attı.şu ana kadar 2-3 farklı galibiyeti yok.geçin şu linyiti?
  • FAHO
    7 Mart 2011 • 14:00
    Sn Halit Canbaz..Levent Hocamız Karşıyakanın Boluspordan çok harçama yaptığını ancak bizden 12 puan geride olduğunu söylemişdi maç sonunda.bende sadece kötüler örnek alınmazki iyiler örnek gösterilmeli demek istedim. O bütceyle Tavşanlı Linyit derken.
  • halit canbaz
    8 Mart 2011 • 19:22
    bizde boluspor değilde bolu belediyespor yada bolu taşocakları veya bolu abantspor gibi çakma bir klüp olsaydık yani şehri değilde ilçeyi temsil etseydik.amatör yatırımla amatör ruhla çıkar oynardık.bizim o lüksümüz yok.tavşanlının var.
  • halit canbaz
    8 Mart 2011 • 19:25
    tavşanlının var çünkü kütahyanın tavşanlı ilçesini temsil ediyor.ve linyitsporla birleşmiş.amatör ruhla çekirdekten yetiştirip oynatarak üst liglere tırmandırıyor.biz her sene enaz 10-20 arası oyuncu değiştiriyoruz.bu sene takım full değişti.
  • halit canbaz
    8 Mart 2011 • 19:28
    süpere çıkar kadroyu korur.alt yapıya tavşanlı gibi yatırım yaparsak o zaman işte süperdede kalıcı olursak işte o zaman eski boluspora döneriz.yani şimdiki tavşanlı linyitspora erişinde hedefi anladığım bu?ama fırsat vermiyorlar.hemen başarı olmaz.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07067084312439