Maç Sonu Ne Dediler

25 Mart 2012

Boluspor Tavşanlı Linyitspor karşılaşması sonrasında Bahri Kaya Beşiktaş maçından daha çok sevindiğini belirtirken Tavşanlı Linyitspor teknik patronu Levent Devrim ise bir anlık...

Boluspor Tavşanlı Linyitspor karşılaşması sonrasında Bahri Kaya Beşiktaş maçından daha çok sevindiğini belirtirken Tavşanlı Linyitspor teknik patronu Levent Devrim ise bir anlık hata ile kötü bir sonuç aldıklarını belirtti.

 

Bahri Kaya " Beşiktaş maçından daha çok sevindim"

 'Çok mutluyuz. Beşiktaş maçı sonrasından daha mutluyum. 'Bu nasıl bir iş' dediniz herhalde Beşiktaş maçı sonrası. 'Tavşanlı maçını kazanmak beni daha mutlu eder' dedim. Gerçekten çok mutluyum. Bize bu mutluluğu sağlayan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Maçla ilgili sadece iki cümle; istediğimiz gibi oynadık. İstediğimiz gibi oyunu yönlendirdik. Beşiktaş gibi bir takımla oynadıktan sonra, iki gün sonra böyle bir müsabaka oynamak her takımın yapabileceği bir iş değil. Oyuncu arkadaşlarım mükemmel bir takım taktiği uyguladılar. Hiç rakibe pozisyon vermeden oyunu sürdürdük. İkinci yarı beklenen gol geldi. İşimiz daha bitmedi. Son dönemin en zor maçını oynadık. O yüzden konuşma şansını futbolculara bırakıyorum' diye konuştu.

 

Levent Devrim " Bir Anlık Hata"

 

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, 'Buraya gelirken hedeflerimiz arasında puan ya da puanlar vardı. Bütün oyun planımız, oyun kurgumuz bunun üzerine kurulmuştu. Maçın içine baktığımızda birçok oyun planımızın tuttuğunu söyleyebilirim. Eğer oyun disiplinine bağlı kalırsak ve sahayı doğru parsellersek Boluspor takımının sadece duran toplardan golü bulabileceğini düşünmüştük. Nitekim de öyle oldu. İlk yarıda özellikle iki pozisyon var. Birisi direkten döndü. Diğeri de Veli'nin vuruşuydu. Aslında bütün planlarımız tuttu. Bir anlık hata bize pahalıya patladı. Bu tür hatalar olabilir. Kardeşimiz o hatayı yapmak istemezdi. Biz o hatayı takım olarak yaptık. Böyle değerlendiriyoruz. Arkadaşlarımın mücadelesinden son derece memnunum' dedi.

 

 

Ev sahibi takımın tecrübeli savunmacısı Orhan Ak, asıl hedefe ulaşacaklarını ifade ederek, 'Bizim için çok zor bir maçtı. Hem fiziksel hem de mental olarak böyle bir maça hazırlanmak çok zor. Özellikle Beşiktaş gibi bir takımı eledikten sonra böyle bir maça hazırlanmak çok zordur. Rakip ona göre size motive olur. Açıkçası zor olacağını düşünüyorduk. Fakat çok iyi hazırlandık. Kendi aramızda motivasyonu iyi sağladık. Hocamın dediği gibi Beşiktaş maçından sonra benim de tek düşüncem bu maçtı. Daha iyi şeyler yapacağımızı biliyorum. Taraftarın ve camianın desteğini arkamızda hissettiğimiz sürece asıl hedefimize doğru gideceğiz' şeklinde konuştu. 

 

Boluspor'un ikinci yarıda oyuna dahil olan genç oyuncusu Vedat Budak da seriyi devam ettirmek istediklerini söyleyerek, 'Biz kupada Gençlerbirliği'ni eledik. Ardından Güngören Belediyespor maçı vardı. Golsüz berabere kaldık. Şimdi de Beşiktaş'ı eledikten sonra yine zor maça çıktık. Aynı hataya düşmemek için iyi hazırlandık. Geçen düştüğümüz hataya düşmedik. Oyuna bakarsak, genelinde kontrol bizdeydi. Sabırlı oynadık ve golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuz bundan sonra açık. İnşallah seriyi devam ettirir mutlu sona ulaşırız' ifadelerini kullandı.

 


1838 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062620878219604