Maçın Ardından

14 Şubat 2011

Hafta sonu deplasmanda karşılaşmış olduğumuz Tavşanlı Linyitspor maçında objektiflerimize yansıyanlar ve gelişen olaylar.                              Cemil Adeta Savaştı   Kırmızı beyazlı ekibin genç...

Hafta sonu deplasmanda karşılaşmış olduğumuz Tavşanlı Linyitspor maçında objektiflerimize yansıyanlar ve gelişen olaylar.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Cemil Adeta Savaştı

 

Kırmızı beyazlı ekibin genç defans oyuncusu Cemil Vatansever Tavşanlı Linyitspor karşısında adeta sahada basmadık yer bırakmadı. Zorlu karşılaşmada  ekibimizin en istikrarlı oyuncusu olduğu gözlenirken genç oyuncu  Boluspor ataklarında da ileriye çıkarak gol aradı. Cemil rakip Tavşanlı ataklarındaki kritik müdahaleleriyle de  alkış aldı.

 

 

Eriş'le Aydoğanlı Ne Konuştu ?

 

 

Sahadan alınan şok mağlubiyetin ardından ilk değerlendirmeleri soyunma odası önünde  As başkan Recep Aydoğanlı ile birlik de yapan  Levent Eriş Aydoğanlı ya şunları söyledi.  'Tavşanlı Linyitspor takımının klasik bir oyun sonrası kalemizde golü gördük. Attılar ve çekildiler. Önde oldukları anda sakatlanmasalar bile yerde yatarak oyunu soğutmaya gittiler. Bir Allahın kulu bile sahaya sedye göndermiyor. İkinci yarıda oyunu soğutarak galip geldiler. Gerçekten çok yazık bu yapılanlara hakemde göz yumdu. Oyun oynayarak kazansalar üzülmeyeceğim. Böyle oyun çirkinleştirilmez. Son dakikalarda farkı bulmamız lazımken şansımız bir türlü bize gülmedi' dedi.

 

 

Yüzlerindeki Gerginlik Maç Öncesi Belliydi

 

Boluspor genel kaptanı Tuncer Şengün ile Teknik direktör Levent Eriş 'in  yüzlerindeki gerginlik maç öncesinden beliydi. Tavşanlı Linyitspor karşısına   3 puan için  sahaya çıkan ekibimizde kenar yönetim yüzü hiç gülmezken sanki mağlubiyetin habercisi gibiydiler.

  

 

Oltan Alkış Aldı

 

Boluspor zorlu karşılaşmada geriye düştüğü anlarda gol atmak  için tüm kozlarını sahada ya süren  Levent Eriş son bölümlerde  genç golcü Oltan Karakullukçu ya  görev verdi. Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında  güçlü fiziğini kullanması için Oltan'a şans veren Eriş rakip kalede gol aradı. Maçta  20 dakika da oyunda hocasının isteklerini yapan Oltan rakip defansa atılan tüm topları alarak başarılı oldu. Hava hakimiyetiyle ceza sahasına indirilen toplar sonrasında net gol pozisyonları bulan Boluspor bir türlü kaleci Oğuz'u geçemeyince golle tanışamadı .Genç golcü ilerleyen haftalar için iyi sinyal verirken  her hafta zorlu bir karşılaşma oynanan  şampiyonluk yolunda Boluspor etkili silahı olması bekleniyor.

 

 

Yönetici Akını

 

Maçın oynanacağı Kütahya şehrine taraftar akını gibi yönetici akını da vardı. Kırmızı Beyazlı ekibimizi şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayan Boluspor'lu yöneticiler kırmızı beyazlı ekibimizin yanında oldular. Yönetim olarak birlik beraberliklerini hep birlik de gösterirlerken kaybedilen üç puan sonrası umudumuzu yitirmiyoruz sezon sonunda şampiyon olacağız mesajlarını da verdiler.

 

 

Objektifimize Yansıyanlar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3396 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • alican yurtseven
    14 Şubat 2011 • 23:45
    ligin gızlı lıderıyız ama bu bıze yetmez levent hocanında dedıği gibi bana gizli olmayan liderlik yakışır

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.61202692985535