Maçın Yıldızı Atacan

2 Ekim 2011

Bank Asya'da her hafta bir birinden zorlu karşılaşmalar oynayan Boluspor'da her hafta bir oyuncu ön plana çıkıyor.   Boluspor'un adeta istikrar...

Bank Asya'da her hafta bir birinden zorlu karşılaşmalar oynayan Boluspor'da her hafta bir oyuncu ön plana çıkıyor.

 

Boluspor'un adeta istikrar abidesi olan Atacan Öztürk bu hafta öne çıkan oyuncuydu. Kimileri tarafından beğenilmese de adeta bir profesyonellik örneği gösteren kaleci Atacan her zamanki gibi işini yapıyor. Boluspor Adanaspor karşılaşmasında ilk 45 dakikasında kalesine fazla top gelmeyen tecrübeli kaleci, ikinci yarının sonlarına doğru kalesinde adeta devleşen oyuncu oldu. Boluspor'lu oyuncular zorlu karşılaşmayı 3 puanla bitirmek için sahada mücadelelerini sürdürürlerken zorlu müsabakada skoru korumaya gittiği anlarda Boluspor kalesine devleşen Atacan Öztürk kurtardığı gollerle kalesinde güven vermesiyle Adanaspor karşılaşmasında maçın oyuncusu olarak alkışı aldı.

 

Bu Türk Tutulmuyor

 

Kırmızı Beyazlı forma ile 3 maçta ilk 11 de forma giyen Onur Tük giderek kendinden söz ettiriyor. Oynadığı futbolla alkış alan genç oyuncu Adanaspor maçında çok koşup penaltıyı yaptıran oyuncuydu.

 

Boluspor'un genç oyuncusu Onur Türk oynadıkça form tutuyor Cihat Arslan'ın adeta prenslerinden olan Onur Türk kendine güvenenleri mahcup etmiyor. Akhisar Belediyespor maçında ilk 11 de sahaya çıkarak bir gol atıp dikkatleri üzerine çeken Onur Türk ilk 11 in değişmez oyuncularından olmaya göz kırparken Adanaspor maçında da oynadığı futbolla alkış aldı. Bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada adeta basmadık yer bırakmazken maçta atılan golün olmasında da  adeta yaratıcılığını kullanarak penaltıyı yaptırdı. 

 

Caner Yokladı Olmadı  

Caner Ağca uzaklardan yokladı ama olmadı. Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Adanaspor maçında  bir türlü topu kaleye gönderemedi. Sahada kaldığı süre içersinde elinden geleni yapan Caner Ağca iki haftadır ceza sahası dışından çektiği şutlardan sonuç alamadı. Karşılaşmada  orta sahada arı gibi çalışan Caner Ağca taraftarın büyük sevgisi altında yerini Sefa Aksoy'a bıraktı.

 

 

 

Veli Cezalı

 

Bu sezonun ilk cezalı oyuncusu Veli Kızılkaya oldu. Giresunspor Sakaryaspor, Gaziantep Belediyespor maçlarında sarı kart gören tecrübeli oyuncu 3 sarı kartla sınırda olurken Adanaspor maçında sarı kart görmek den kurtulamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında hakem barış şimşek tarafından sarı kartla cezalandırılan tecrübeli oyuncu zorlu İzmir deplasmanında Göztepe Aş karşısında takımındaki yerini almayacak

  

Bektaş Gizli Kahraman 

 

Boluspor da adeta görünmeyen kahraman Sakaryaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası yürekleri ağza getiren Onur Bektaş güçlü fiziğini de kullanarak sakatlığı çabuk atlattı. Oynamadığı zaman eksikliği gözle görünürken son iki haftada tekrar formasına kavuşup Boluspor gizli yıldızı olmaya hak kazandı. Bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmayan Onur Bektaş Adanaspor maçında alınan 3 puanın ardından maçın gizli kahramanlarından oldu.

 

 

 

En Mutlusu Onlar 

Boluspor yönetim kurulu Adanaspor maçında alınan 3 puanın ardından gelen liderlikle birlik de galibiyeti tribünde kutladılar. Yönetim kurulu üyeleri oyuncularının taraftarlarını selamladığı anda ellerini açarak kırmızı beyazlı oyuncuları gururla alkışlarlarken liderlik analarının ak sütü kadar helal hepsini kutluyoruz diyerek alkışlamaya devam ettiler.

 

 

 

 

 

Taraftar Çıldırdı  

Kırmızı Beyazlı taraftarlar Adanaspor maçıyla kendilerine geldiler.

Ligin başlamasıyla birlikte geride kalan haftalarda  Bolu Atatürk stadyumundaki heyecan kimseyi memnun etmezken Adanaspor maçıyla Atatürk stadyumu eski heyecanını tekrar yaşamaya başladı. Taraftar derneklerini 90 dakika boyunca göstermiş olduğu destek galibiyete büyük  bir etken olurken gelecek haftalar içinde iyi sinyaller vermiş oldu. Maç öncesi kapalı tribünde bulunan 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 taraftar grubu birlikte  maç öncesi Cihat Arslan'ı yanlarına çağırıp çiçek verirlerken maç sonunda da  Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği'de genç hocayı tribüne çağırıp adam gibi adam Cihat Arslan tezahüratları ile sevgi gösterilerinde bulunmaları dikkat çekti. Her şeyden önce son günlerde bölücü terör örgütün hain pususuna hedef olan şehitlerimizin unutulmaması da dikkatlerden kaçmadı.

  

Eriş'i Unutmadılar 

Geçtiğimiz yıl Boluspor'da teknik direktörlük yapan Levent Eriş'e eski yöneticileri unutmayıp hoş geldin dediler. Eriş ile maç öncesi ayak üstü sohbet eden Osman Kayışoğlu ,Murat Görol ve Ervani Alemdar Levent Eriş maç için başarı dileklerini sundular. 

 

 

 

 

  

BSTORE İlgi Artıyor

 

Boluspor kulübünün lisanlı ürünlerinin satıldığı Bstore mağazası her hata olduğu gibi bu haftada taraftarın yoğun ilgilisi ile karşılaştı. Boluspor kulübü tarafından yeni yaptırılan lisanslı ürünler satışa sunulurken ilgi her geçen gün artıyor. Daha önce kombine kart alana taraftarlarımızın kulüp tarafından forma hediyesi ise bugün dağıtıldı.

  

 

Bayanların Sayısı Artıyor 

Türkiye Futbol Federasyonunun almış oldu karar ile bayanlara ve çocuklara karşılaşmalar bedava olurken Bolu Atatürk Şehir Stadyumunda bayan sayısı da her hecen gün artıyor. Boluspor Adanaspor karşılaşmasını takip etmek isten ve destek vermek isteyen bayan taraftarlarımız maç sonunda alınan galibiyet ile sahadan mutlu ayrıldılar.

 

2958 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082108020782471