Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2

14 Aralık 2014

Boluspor, PTT 1’nci liginin 13’inci haftası karşılaşmasında evinde ligin iddialı takımlarından Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarsını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada ikinci yarının son anlarında kalesinde gördüğü ikinci gol sonrası Antalyaspor karşısında maçı 2-0 geride tamamlayarak haftayı puan almadan kapattı.

Kıırmızı beyazlılarda teknik direktör Reha Erginer, Antalyaspor karşısında; Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Marc Kıbong Mbamba, Emre Kılınç, Bilal Gülden, Ali Dere, Mehmet Kuruoğlu, İshak Çakmak, Cengiz Umut Meraş, Aleksandar Prijovic onbiri ile sahaya çıktı. Geçen hafta üç puan aldığı Adanaspor kadrosunu koruyan yedeklerde ise Erdi Yokuşlu, Serkan Şirin, Kenan Şahin, İsmail Haktan Odabaşı, İlyas Yılmazer, Nurettin Kayaoğlu, Ahmet Kulabaş isimlerine yer verdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip Antalyaspor pozisyon ararken Boluspor sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.  Boluspor pozisyon bulmakta güçlük çekerken, Antalyaspor ceza sahasında tehlikeli ataklar buluyor. Boluspor karşılaşmanın en net pozisyonunu 20’inci dakikada yaklarken Kibong boş kaleye topu atamadı. Antalyaspor savunmasının hatası ile kazanılan top Kibong ile buluştu. Herkesin gol diye beklediği pozisyondan Kibong sağlam vuramayınca boş kaleye atamaması sonrası Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor’da Aleksandar Prijovic karşılaşmanın 35’inci dakikasında rakibine yaptığı set hareket nedeni ile sarı kart gördü. Antalyaspor sağ açıktan kazandığı serbest vuruşta golü buldu. Ceza sahasına yapılan ortada kafa ile Lokman gör takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu spor ile sona erdi.

İkinci, yarıda teknik direktör Reha Erginer aynı kadro ile yer alırken Ali Dere ile ceza sahasında mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Boluspor serbest vuruş sonrası içeriye Emre Kılınç ile pozisyon bulurken Ali Dere’nin kafa vuruşu kalecide kaldı. Karşılaşmanın 50’inci dakikasında Mehmet Kuruoğlu sarı kart gördü.  Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 56’ıncı dakikada Kenan Şahin’i oyuna alarak yaptı. Oyundan çıkan oyuncu Kibong oldu. Boluspor sağ açıktan kazandığı topu emre Kılınç ile ceza sahasına kadar girerken arka da bekleyen Aleksandar Prijovic topla buluştu. Boş kaleye atmak becerisini yakalayamayan Aleksandar Prijovic Boluspor adına mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini Ali Dere ile yaptı. Oyuna giren oyuncu ise İsmail Haktan Odabaşı oldu. Emre Kılınç ile serbest atış kullanan Boluspor defansa çarpan topun devamında içeri yapılan ortaya kafa vuruşu zayıf olunca top kalecide kaldı. İkinci yarıda Antalyaspor Boluspor kalesine gelmekte güçlük çekerken Boluspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 87’inci dakikasında Antalyaspor Diarra ile 2. Golü bularak durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmaya 4 dakika uzatma ilave edilirken geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Antalyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

 

Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2
Maçları Deplasmanda Oynayalım 0-2

1741 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066963911056519