Maçta Gergin Anlar Vardı

19 Aralık 2010

Boluspor zorlu bir karşılaşma oynarken 90 dakika sonunda hanesine üç puan yazdırmasını bildi.   Şampiyonluk için yoluna devam eden ekibimiz yoğun yağmur...

Boluspor zorlu bir karşılaşma oynarken 90 dakika sonunda hanesine üç puan yazdırmasını bildi.

 

Şampiyonluk için yoluna devam eden ekibimiz yoğun yağmur altında oynan karşılaşmada kırmızı beyazlılar  golleri maç içinde Kartalspor kalesine gönderirken Kartalspor'lu futbolcularda kalelerinde gördüğü goller sonrasında agresif hareketler yaparak maçta gergin anlar yaşattılar Bordo Beyazlı oyuncu Erhan Şentürk'ün başlattığı olaylara Şadi Çolak da katılırken olayları Boluspor futbolcular sakin davranışları ile büyümemesini önlediler.  

 

 

Heyecanını Golle Yendi

 

Hafta içinde yapılan Antrenmanlarda Kartalspor karşılaşmasına ayrı bir heyecanla hazırlanan golcü oyuncu Yaser Yıldız, eski takımı Kartalspor'a ilk golü atan  oyuncu oldu. Karşılaşmada,  maç boyunca yağan yağmura rağmen, yorulmak bilmeyen Yaser Yıldız oyunda kaldığı 74. dakika içersinde galibiyetin mimarlarından olurken eski takımına karşıda ilk defa forma giymiş oldu.

 

 

Alkışlar Alp Ergin'e  

 

Geçtiğimiz hafta, ilk defa ilk on bir de sahaya çıkarak 90. dakika oyunda kalan, sol bek de görev yapan Alp Ergin, Kartalspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı Erdem Özgenç in yerine formasını sağ bek de giydi. Maç boyunca göze hoş bir futbol oynarken mücadeleci gücü ile de dikkat çekti. Karşılaşmada zaman zaman sağ bek den yaptığı bindirme ataklarla takımını hücuma çıkaran genç oyuncu ilerleyen haftalar için iyi sinyal verdi.

 

 

Ramazan ile Serkan Kapıştı

 

Serkan Özsoy zorlu karşılaşmada Ramazan Sal karşısında zor anlar yaşadı. Güçlü Ramazan Sal fiziğinin yanında Serkan Özsoy fazla mücadele gücünü gösteremezken, kırmızı beyazlı ekibimizin kazandığı duran toplar ve korner atışlarında ileriye giden Boluspor' un yıldız oyuncusu Ramazan Sal, Serkan Özsoy 'a zor anlar yaşatırken ikili arasında ceza sahasında zaman zaman  itişmelere neden oldu.

 

Alaaddin Yılmaz Yalnız Bırakmadı.

 

Boluspor Kartalspor la karşılaşırken destekçileri de  yanındaydı her platformda Boluspor a desek olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı Kartal deplasmanına gelerek başkan Emin Semercioğlu ve yönetim kurulunun destek oldular. Karşılaşma boyunca heyecan içersinde müsabakayı izlerlerken  alınan galibiyet sonrası yüzleri gülerken Başkan Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiler. 

ettiler  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boluspor Kulübü eski başkanı Necip Çarıkçı müsabakayı yöneticiler Recep Aydoğanlı ve Ercan Albayrak ile birlikte izlediler.  

 

 

 

 

Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı
Maçta Gergin Anlar Vardı

2101 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039777040481567