Maçtan Geriye Kalanlar

24 Eylül 2011

Boluspor Akhisar Belediyespor karşılaşmasını üç punla kaparken maç öncesi maç sonrası yaşanan olayları bir kez daha hatırlayalım ve  objektiflerimize giren...

Boluspor Akhisar Belediyespor karşılaşmasını üç punla kaparken maç öncesi maç sonrası yaşanan olayları bir kez daha hatırlayalım ve  objektiflerimize giren karelerin haberleri paylaşıyoruz.

 

 

Store de İşler İyi

 

Boluspor kulübüne gelir amaçlı açılan Bstore'de farklı ürünler taraftarın beğenisine sunuluyor. Kırmızı Beyazlı taraftarlarda bu ürünlere ilgi  gösteriyor. Yönetim kurulunun kombine alana bir maç forması verileceğinin açıklamasının ardından formalarda Bstore'ye gelirken isim yazdıracak taraftarlarda yeni alınan baskı makinesiyle kendi isimlerini yazdırabilecekler. Akhisar Belediyespor maçı öncesi çok sayıda taraftar Bstore'yi ziyaret ederken kendilerine farklı ürünler aldılar. Yönetim kurulu üyesi Adnan Pulatlı yeni formaları inceleyip Bstore hakkında bilgi aldı .

 

Beçikoğlu Maçtaydı  

Boluspor kulübü eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu maça gelerek karşılaşmayı izledi. Stadyuma geldiği anda kulüp başkanı Necip Çarıkçı kendisini giriş kapısında karşılayıp Yılmaz Beçikoğlu'nu şeref tribüne kadar eşlik etti. İkili arasındaki samimi görüntü dikkatlerden kaçmadı.

 

 Harun Tayfun'u Tanıdınız mı ?

 

Boluspor'a 1997 yılında transfer olup 2001 yılına kadar forma giyen Harun Tayfun yıllar sonra Bolu'ya geldi. Akhisarlı olan Harun Tayfun Boluspor Akhisar Belediyespor maçına gelerek hem eski dostlarını gördü hem de Boluspor'u izledi. Akhisar Belediyespor alt yapısında antrenörlük yaptığını söyleyen Harun Tayfun Boluspor içinde 'Çok güzel günlerimiz Bolu da  geçti. En iyi parayı Bolu da kazandım ve hayrını da çok gördüm. Onun içinde Boluspor' un yeri benim yanımda çok farklı her zaman destekliyorum ve başarılar diliyorum' dedi.

 

 

Namet Hoca Takipte

 

Adanaspor Teknik direktörü Levent Eriş Boluspor'u yakın takibe aldı. Gaziantep Belediyespor maçı sonrası evimizde Adanaspor'u misafir etmemizden dolayı şimdiden Boluspor'u yakın takibe alan Adanaspor da Eriş'in yardımcısı Namet hoca Akhisar Belediyespor maçına gelerek Boluspor'u markaja aldı. Sık sık notlar tutması dikkat çeken Namet hoca Levent Eriş'e gerekli raporları vermesi bekleniyor.

 

 

Forma Kapma Sezonu Başladı

 

Alınan galibiyetlerin ardından futbolcuların terli formalarını almak isteyen taraftarlar Akhisar Belediyespor maçıyla forma sezonunu açmış oldular. Maç sonunda  ısrarla formasını isteyen bayan taraftarı kırmayıp formasını veren Emre Toraman bayan taraftarla küçük kızını sevindirdi.

 

 

 

 

 

 

3745 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.17472791671753