Maliye galibiyeti koruyamadı! 2-2

30 Mayıs 2014

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ilk maçında BOSS Reklam ile Maliye takımı...

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ilk maçında BOSS Reklam ile Maliye takımı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmada, iyi futbol ortaya koyan Maliye takımı sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

 

Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ilk maçında BOSS Reklam ile Maliye karşı karşıya geldi. Güçlü ve tecrübeli bir kadroya sahip olan BOSS Reklam mütevazi bir kadroya sahip olan Maliye takımı ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya Maliye takımı hızlı başlayan taraf oldu. Güçlü rakibi karşısında kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol pozisyonlarına girmeye çalışan Maliye takımı aradığı golü 15.dakika buldu ve rakibi BOSS Reklam karşısında 1-0 öne geçti. Golün ardından kendine gelen ve oyunu istediği gibi yönlendirmeye başlayan Maliye takımı zaman, zaman kalesinde pozisyonlar vermesine rağmen güçlü rakibi karşısında daha çok pozisyona giren taraf oldu. Maliye takımı maçın 19.dakikasında defansta yaptığı hata sonucu kalesinde golü gördü ve bu golle skora BOSS Reklam eşitliği getirdi (1-1). 1-1’lik eşitliğin ardından oyunu bırakmayan ve güzel futbolunu sürdürmeye devam eden Maliye takımı maçın 26.dakikasında Zikrullah’ın attığı kafa golüyle BOSS Reklam karşısında 2-1 öne geçti ve bu golde ilk yarının sonucunu belirlemiş oldu.

İkinci yarıya Maliye takımı ilk yarıdaki güzel futbolunu ortaya koydu. Rakibi BOSS Reklam’ı kendi sahasına kabul ederek kontra ataklarla gol aramaya başlayan Maliye takımı girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıda karşılaşma orta saha mücadelesi ile geçmesine rağmen BOSS Reklam’da ayağa yaptığı paslarla Maliye kalesinde etkili olmaya çalıştı. Defans’ın hatasını fırsat bilen BOSS Reklam attığı golle skoru 45.dakika eşitledi (2-2). Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takımda birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve 60 dakika sonunda her iki takımda sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak 1’er puan aldı. Maliye takımı BOSS Reklam karşısında oynadığı futbolla izleyenlerden alkış alırken, BOSS Reklam oyuncuların performansı hayal kırıklığı yarattı.

1089 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057049036026001