Manşet Bile Atamıyoruz 2-5

28 Nisan 2013

Boluspor 32. Hafta Bucaspor ile karşı karşıya gelirken Oğuz Çetin'in istifası sonrası altyapı koordinatörü Osman Işılar ve Yılmaz Özen hafta içinde takımı...

Boluspor 32. Hafta Bucaspor ile karşı karşıya gelirken Oğuz Çetin'in istifası sonrası altyapı koordinatörü Osman Işılar ve Yılmaz Özen hafta içinde takımı hazırlarken Boluspor Bucaspor karşısında farklı mağlup oldu.

Taraftarlar maç sonuna doğru yaptıkları protestolar ile yönetimi istifaya davet etti.  Bucaspor rahat bir oyun ortaya koyarken her geldiği atakta tehlikeli ataklar geliştirdi. Boluspor özellikle ikinci yarıda etkili olmaya çalışsa da girdiği atakları değerlendiremedi.

Osman Işılar Bucaspor karşısında Eser Altın ,Hakan Arslan , Jımmy Dıxon , Alp Ergin, Vedat Budak, Skender Alın, Cihan Yılmaz , Barbaros Bahadır Barut, Emre Kılınç, Savaş Yılmaz,  Gençer Cansev  onbiri ile sahada yer alırken geçen hafta profesyonel yapılan U18 oyuncusu Mehmet Bektaş   18 kişilik kadroda kendisine yer buldu.  18 kişilik kadroya giren diğer oyuncular ise Beycan Kaya, Muhammet Özdin ,Mehmet Can Işık ,Mehmet Bektaş, Abdulaziz Solmaz, Serge Pacome Djıehoua ve Wılfrıed Dalmat şeklinde kadroda yer bulan oyunculardı.

Osman Işılar ve Yılmaz Özen Bucaspor karşısında Alp Ergin'i kaptan olarak sahaya sürerken Boluspor'da farklı bir yapılanma olduğu dikkatlerden kaçmadı. Boluspor taraftarları karşılaşmaya rağbet göstermezken taraftar derneklerinin karşılaşmayı tezahürat sız izlemesi dikkat çekti.
Karşılaşmanın sonlarına doğru  Boluspor yönetimi istifaya davet edildi.

Önemli Anlar

Dk07: Bucaspor geliştirdiği kontra atak sonrası korner kazandı. Korner atışında arka direkte bekleyen Mehmet Batdal kafa ile vurdu top az farkla auta çıktı.
Dk11: Bucaspor geliştirdiği pozisyonda ceza sahasında topu Mehmet Batdal'a aktarırken Mehmet 6 Boluspor'lu futbolcunun içinde topu kontrol ederek 3 Boluspor'lu futbolcuya çalım atıp topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk24: Boluspor ilk atağını geliştirirken orta alanda kaptığı topla kıvrak çalımlarla ceza sahasına kadar girdi. Sağdan vurduğu sert şut defansa çarparak auta çıktı.
Dk26: Orta alanda topu kapan Vedat sağ açıktan pozisyon yarattı. Top taç'a çıkarken taç atışı sonrası Hakan ceza sahası içine gönderdi ancak İskender'den önce kaleci Ömer topu altı.
Dk28: Hakan Aslan kornerden seken topu içeri doğru doldurdu. Ancak Gencer topu aldığında hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu.
Dk29: Bucaspor atağında Dixon anı atağı önlemek için İrfan'a faul yaptı ve bu hareketi sonrasında sarı kart gördü.
Dk39: Alp Ergin kazanılan faul atışında yaklaşık 38 metreden çok sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
Dk42: Bucaspor orta alanda kazandığı topla konta atağa çıkarken sağda bekleyen Yasin topu alır almaz kaleye gönderdi ve top ağlarla buluştu. Bucaspor durumu 0-2 yaptı.
Dk45: Boluspor'dan Cihan Yılmaz rakibe sert bir müdahale yapınca sarı kart gördü.

Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Cihan'ın yerine Abdulaziz Solmaz , Dixon'ın yerine ise Muhammet oyuna dahil oldu.

Dk59: Ani gelişen Boluspor atağında ceza sahasında topla buluşan Hakan ilk pozisyonda topu filelere göndermek istedi. Ancak kaleci topu tokatladı ve penaltı noktası üzerinde topla buluşan Abdülaziz sert bir vuruş yaptı ve top savunmaya çarpıp kornere gitti. Bu pozisyonla Boluspor mutlak bir golden oldu.
Dk63: Boluspor karşılaşmanın başından beri aradığı golü bu dakikada bulurken karşılaşmanın hakemi sebebi anlaşılmayan bir şekilde iptal etti.
Dk66: Boluspor soldan Hakan ile geliştirdiği pozisyonda içeride yapılan sert ortaya arkada duran Abdulaziz Solmaz kafa ile topu ağlara gönderdi ve durumu 1-2 yaptı.

Dk70: Ani gelişen Bucaspor atağında Yasin Avcı kendisinin 2 takımın 3'üncü golünü kaydetti ve durumu 1-3 yaptı.
Dk80: Boluspor oyundan tamamen koparken Bucaspor gollerine devam ediyor. Mehmet İncebacakla bir gol daha buldu ve durumu 1-4 yaptı.
Dk84: Bucaspor adeta gol oldu yağdı. Mehmet Batdal yapılan ortaya kafa vururken  durumu 1-5 yaptı.
Dk89: Boluspor Alp Ergin'in korner atışında kafayı vuran Sergey topu filelerle buluşturdu. Durum 2-5 oldu.

2520 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.36716413497925