Manyak Takım

12 Ekim 2010

Bu hafta hepimiz Boluspor'u seyrettik !

Peki ne gördük?

İnanmışlık, istek , arzu , rakibini boğan ve takım olma yolunda büyük engeli aşan bir futbolcu topluluğunun mücadelesini.

Transfer komitesinin iyi çalıştığı yedek kulübesine bakınca bile anlaşılıyor.

Yedek oyuncularımız bile as kadro oyuncuları kimin oynayacağı çokta önemli değil.
Levent hocamız öyle bir sistem oturtmuş ki takımdaki hava bile bugüne kadar olmayan bir hava.

Şimdi diyeceksiniz Manyak Takım ne diye…

Valla yönetim sezon öncesi haykırdı bu takım bu sezon çıkacak diye. Alınan oyunculara bakınca bunu da kafaya koyduğu kesin. 

Kombine alın diye bas bağırdı adamlar. Şimdi millet arıyor kombine var mı diye… Alışmış millet ucuz kombine bulmaya bu sezonda öyle olacak sanıyorlar..

Kent içinde peki hava nasıl sizce ? Bu haftaki  atmosferi görünce yavaş yavaş havaya da girmedik değil… Takımın başarısı arttıkça her zaman olduğu gibi ilgilenme konusunda bizden iyisi yok.. Bu hafta derneklerimiz ve taraftar gruplarımız üstüne düşen görevi layık'ı ile yaptı.

Kurtlar vadisinde bir figüran sürekli bir söz söylüyor ya  ' Demedi Deme İbrahim' diye… Bendende demesi bu takım manyak… Gemileri yakmış ben geliyorum diyor… Eee Kombine almayan ne olacak Sizleri bir zahmet gişelere alalım. Bilet satmak lazım… Kulübe Para lazım…. 

 

Şimdi Böyleyse Sonra Ne Olacak

 

Boluspor yeni sezonda ilk defa bir resmi müsabakada sahnede yer alıyor.  Taraftar konvoy yapıyor, meşale yakıyor hatta stadyumu gelin gibi süslemiş. Eee bu daha ilk maç olacak tabi diyorsunuz.  Bence de olacak ama sorun başka aslında. Taraftarın bu sezon çok büyük bir beklentisi var. Kombine alan almış maçına gelmiş. Maçın daha 20'inci dakikası kapalı C tribün dolmuş güvenlik sebebi ile bırakılan yere kadar taşmış. Ortalıkta polis ile mücadele eden birileri var ve merak ettim gittim konuyu dinledim. Dışarıdan taraftar durmadan geliyor yer kalmamış. Polis almayın diyor ancak taraftara para verdim nasıl alınmam diyor. Haydaa buradan yakın şimdi… Biz taraftarı tribüne çekelim diye mücadele ederken birde böyle bir sorun çıktı.. Ama sezonun daha ilk maçı bizim için takım havaya girdiğinde ne olacak ?

Artık İbrahim baş komiser 6-7 sıra engeli aşıyor ve taraftarlarımıza yer açılıyor. Bu maçta sorun yok. Gelen rakip taraftarda dost dedik onlardan da sorun yok.!

 Peki anlaşamadığımız yada tribünde şiddet mehilli bir grup geldiğinde Bolu Emniyetinin müdahale edeceğini mi düşünüyorsunuz. Bence güvenlik için polis buna müsaade etmez ve içeri girme kavgası da devam eder.

Henüz üniversiteler açılmadan ve taraftar gruplarının tribünde destekleyen arkadaşları gelmeden bu sorun yaşanıyorsa siz diğer oluşabilecek tantanaları düşünün.

Peki bu kalabalık nasıl oluştu. Kulüp para kazanmak için fazladan kombine mi sattı ? Yoksa işletmelere verilen kombine biletlerinde koltuk hesabı yapılmadı mı ? Yoksa kombine sayısı koltuk sayısı ile eşitte ayrıca para ile bilet mi satıldı.? Bunu cevabı sizce nedir. Valla benim cevabını bildiğim tek konu var. Bu sorun çözülmez ise çok tartışmalar yaşanır bu bilinsin. Acilen artık kulüp diğer kale arkasına portatif tribün mü yapar rakip seyirci için yoksa o alandaki güvenlik duvarını sorununu çözerler mi bilmiyorum ama iş işten geçmeden bir hal bulunması gerekli.. Başarı geldikçe bu stadyum bize yetmez ona göre…. Demedi Demeyin….

 

 

4089 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061356067657471