Martin'nin gelmesini Kasımpaşalı oyuncular engelledi

1 Eylül 2011

Ersan Martin neden olmadı? Kamuoyunu iki haftadır meşgul eden Ersan Martin transferi gelişmelerini araştırdık.   Yeni sezonun transfer ayı başladığı anlarda...

Ersan Martin neden olmadı? Kamuoyunu iki haftadır meşgul eden Ersan Martin transferi gelişmelerini araştırdık.

 

Yeni sezonun transfer ayı başladığı anlarda Kasımpaşaspor kulübü oyuncusu Ersan Martin'e 2011-2012 futbol sezonunda çalışmayacaklarının bildirilmesinin ardından, oyuncuya kulüp bulması için kendisine bilgi verilmişti. Tecrübeli forvet gelen haberin ardından sayısızca kulüple görüşüp anlaşamazken, transferde son iki haftaya girilirken Ersan Martin Boluspor'a teklif edildi. Teknik kadro ve transfer komitesi bu oyuncu üzerine anlaşılınca, futbolcuyla görüşmelere başlandı. Görüşmeleri sonrası oyuncu ile anlaşan Boluspor, bonservis konusunu çözmek istedi. Teknik Direktör Cihat Arslan ise yaptığı bir takım görüşmelerin ardından oyuncunun Boluspor'a gelmesi yönünde Kasımpaşaspor Futbol Şube Başkanı Süha Sidal'ı ikna ederek, oyuncuyu Boluspor'a kazandırır.

Bu arada Boluspor-Kasımpaşaspor ile tesislerde maç yaptığı günün ardından Ersan Martini'nin Boluspor gideceği, Kasımpaşasporlu oyuncular tarafından duyulur. Kasımpaşasporlu oyuncular önce Teknik kadrolarına, sonra yönetim kuruluna baskı yaparak Ersan Martin'in kulübünde kalmasını istediler.

Sezon başında kendisine kulüp bul dedikleri oyuncuları Ersan Martin'i tekrar seni aramızda görmek istiyoruz deseler de,  bu istekleri geri çevrilir. Kasımpaşasporlu yöneticiler bir taraftan da başlayacak lig öncesi Boluspor'un güçlenmesini de istemezler. Tecrübeli forvet 'Ben Kasımpaşa'da oynamak istemiyorum' dese de, Kasımpaşaspor kulübü son anda Boluspor'a oyuncuyu vermeyeceklerini bildirir. Ersan Martin'in Boluspor kulübüne kazanması yönünde hem Teknik Direktör Cihat Arslan hem de Başkan Necip Çarıkçı günler boyu süren görüşmeler yapar, en son olarak Cihat Arslan Süha Sidal ile Termal Otel'de bir araya gelir. Ersan Martin'i Boluspor'a vermek için ikna etmesinin ardından, oyuncu ilk önce Boluspor'a kazandırılır. Ne olduysa Boluspor'un Kasımpaşaspor ile yaptığı maçın ardından Kasımpaşasporlu oyuncuların Ersan Martin'i takımda kalması için yaptıkları baskıdan sonra olur. İlk önce Boluspor'a verilmesi yönünde ikna olan Süha Sidal'ın birden karar değiştirmesi de, hayretlikle izlenirken Ersan Martinin Boluspor a gelmemesi için önce Süha Sidal,ardından Uğur Tütüneker,kırmızı beyazlı ekibimizin güclenmemesi için bu transfere izin vermediler.

 

 

 

2591 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22238922119141