Mazeretin adı yoktu: 1-4

7 Kasım 2010

Deplasmanda Güngören Belediyespor karşılaşmasına sıkıntılı başlayan Boluspor karşılaşmadan rahat bir galibiyet alırken zorlu müsabakada da iki oyuncusunu sakatlıkla kaybetti. Kırmızı...

Deplasmanda Güngören Belediyespor karşılaşmasına sıkıntılı başlayan Boluspor karşılaşmadan rahat bir galibiyet alırken zorlu müsabakada da iki oyuncusunu sakatlıkla kaybetti. Kırmızı Beyaz'lı ekipte bir oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardından son haftalardaki kara bulutları dağıtmış oldu.

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmaya hızlı başlarken maçın ilk dakikalarında oyuna dengeyi kurarak rakip kalede gol aramaya başladı. Sol taraftan gelişen Boluspor atağında Ferhat Kiraz sol kanattan tehlikeli bir şekilde rakip ceza alanına girerken ortasını kale önüne çıkardı. Zor pozisyon dan Fabiano topu ağlara göndererek kırmızı beyazlı takımını 0-1 öne geçirdi. Golden sonra rahatlayan Boluspor oyunu kontrolünde tutarken ender gelişen Güngören Belediyespor ataklarında Özgür Ergül takımının adına beraberlik golünü kazandırdı. Kırmızı beyazlılar kalesindeki şok golden sonra toparlanırken oyunun tamamen kendi hakimiyetine aldı. Beraberlik golünden sonra Boluspor ikinci golü kazanmak da geç kalmazken 32. dakikada Ramazan Sal topu ceza sahasına indirdi. Gencer topa dokunarak Boluspor'u 1-2 öne geçirdi. İlk yarıda golden sonra rakibine pozisyon vermeyerek devrede soyunma odasına önde gitmesini bildi.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan ekibimiz Burak ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamazken kaleci Süleyman kaptan Burak'ın vuruşunda başarılıydı. Arka arkaya gelişen kırmızı beyazlı ekibimizin ataklarında sol taraftan Erdem Özgenç ortasında arka direk de boşta kalan son haftaların suskun oyuncusu Ferhat Kiraz 56. dakikada şık bir vuruşla topu ağlara gönderirken maçta da skoru 1'3'e getirdi. Karşılaşmada tamamen rahatlayan ekibimiz 74. dakikada Yaser Yıldız'ın uzaktan vurduğu şut kaleciyi geçip direğe vurarak top ağlarla buluşurken, Boluspor maçta farka giderken beş haftalık suskunluğunu da bozmuş oldu. 

 


MAÇ SONU

Levent Eriş

"Güngören Belediyespor'un 4 haftadır kalesinde gol görmediğini biliyorduk. Ama karşılaşmanın hemen başında golü bulunca maçı üstün olarak bitirdik. Bizim de birkaç haftadır bazı sorunlarımız vardı. Başkanımızla bu sorunları konuşarak hallettik ve bize destek çıktı. Galibiyeti hakkettiğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz için önemli olan bir galibiyetti. Hedeflerimiz için bundan sonraki maçları da kazanmamız gerekiyor" dedi.

Metin Altınay

Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay ise 4 haftadır gol yemediklerini ifade ederek, "Karşılaşmanın hemen başında kalemizde bir gol gördük. Ama daha sonra beraberliği sağladık. İlk yarıda ve ikinci yarıda kendi hatalarımızdan oluşan 3 gol gördük ve maçı kaybettik" diye konuştu.
Boluspor Futbolcusu Yaser Yıldız, Hedefleri olan bir takım olduklarını belirterek, "Boluspor'a son anda katıldık. Sakatlıktan da yeni çıkmıştım. Bu gün iyi oynadığımı düşünüyorum ama eksiklerimi olduğunu biliyorum" dedi.

 

 

Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4
Mazeretin adı yoktu: 1-4

2431 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05446195602417