Mehmet İnceayan 'Sezon sonunda İlk Altıda Olacağız'

10 Kasım 2013

Boluspor kulübü başkanı Mehmet İnceayan karşılaşma sonrası Bolusporluyuz.com sitesi editörü Fahri Gündüz'e açıklamalarda bulunurken bir çok sorulan sorulara da...

Boluspor kulübü başkanı Mehmet İnceayan karşılaşma sonrası Bolusporluyuz.com sitesi editörü Fahri Gündüz'e açıklamalarda bulunurken bir çok sorulan sorulara da içtenlikle cevap verdi. Üç puanın kaçmasına çok üzülen İnceayan karşılaşma ile ilgili kısa bir değerlendirme yaparken üzüntüsü yüzünden okunuyordu.

İnceayan ' Hak ettiğimiz puanı alamadık. Üç puanın elimizden kaçtığını söyleyebiliriz. Kaybetmiş olduğumuz puanları ikram ettik. Boluspor'un eksiklikleri var. Bu eksiklikleri tamamlarsak bir sorun kalacağını düşünmüyorum. Bugün sevinemedik. 'dedi.

Penaltı pozisyonunu sormamızın ardından İnceayan ' Karşılaşmanın hakemi taktir hakkını o şekilde kullandı. Vermese kimsede bir şey demezdi. Olmuş bir olay çok konuşmaya gerek yok' şeklinde cevap verdi.

Başkan İnceayan'a  ' Başkanım ateşten bir gömlek giydiniz. Ve kısa bir zamanda tekrar kongreye giderek güven tazelediniz. Hedefimizin ilk altı olduğunu her platformda belirttiniz. Şuanki durumu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusu sonrası başkan İnceayan Boluspor'un sezon sonunda ilk altı içinde olacağını tekrarladı. İnceayan ' Boluspor için bir şey bitmiş değil. Büyük bir mücadele veriyoruz. Destek bekliyoruz. Bakın geçen sezon Konyaspor nerden nereye geldi. Daha önümüzde oynayacağımız bir sürü maç var. Eksikliklerimizi biliyoruz. Boluspor büyük bir kulüp ve büyük bir camia. Boluspor bunu başaracak güçtedir. Basit hatalarla puanlar kaybediyoruz ama bu sorunu da çözeceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum.' dedi.

Boluspor başkanı Mehmet İnceayan değerlendirmenin sonunda Boluspor taraftarına da mesaj yollarken  şunları kaydetti. İnceayan ' Seyircimiz şunu iyi bilmeli. Boluspor takımı bu ligde imkanları dahilinde kurulmuş en iyi takım. Bizler bu takımın eksikliklerini biliyor gerekli takviyeleri de yaparız. Bizler sezon sonu ilk altı içinde olacağız. Bizler kadar buna taraftarlarımızda inansın ve bizlere destek versin.' dedi.

Olmayınca Olmuyor  2-2

 


1912 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050297975540161