Mehmet İnceyan Kampa Alıyor

10 Kasım 2010

Boluspor'un eski kulüp başkanlarından Mehmet İnceyan, ''Boluspor ilk 6'dan ziyade ilk 2'yi zorlamalıdır'' dedi.        Boluspor hafta sonu sahasında yapacağı Gaziantep...

Boluspor'un eski kulüp başkanlarından Mehmet İnceyan, ''Boluspor ilk 6'dan ziyade ilk 2'yi zorlamalıdır'' dedi.

 


     Boluspor hafta sonu sahasında yapacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde Bolu Termal Otel'de kampa girmeye hazırlanıyor.
     Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı ve Boluspor'un eski kulüp başkanlarından Mehmet İnceyan, Boluspor'un ligde daha huzurlu bir şekilde devam edebilmesi için Termal Otel'in kapılarını Boluspor'a açtıklarını ifade etti.
     Boluspor'un ligdeki durumu hakkındaki düşüncelerini de basın mensupları ile paylaşan İnceyan, Boluspor'un lige tüm takımların favorisi ve şampiyon adayı bir takım olarak başladığını söyledi.
     Boluspor'un ligde oynadığı ilk maçını kaybetmesinin ardından üst üste galibiyetler aldığını hatırlatan İnceyan, ''Boluspor, üst üste galibiyetlerle Süper Lig'in en büyük adayı olduğunu gösterdi. Fakat son 3 haftadır Boluspor şanssız bir dönem geçiriyor. Biz de eski başkan olarak Boluspor'un başarısının arkasında olduğumuzu göstermek ve bu hafta şeytanın bacağını kırmaları bakımında çok önemli bir maç oynamaları sebebiyle takımımızı kampa alıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı 6 puanlık bir maç. Çünkü rakibimiz zirveyi zorluyor. Ya kopacağız, ya devam edeceğiz. Buna bizim de katkımız olsun istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
     İnceyan, Boluspor'u 20-30 yıl daha Süper Lig'de görmek istediklerini sözlerine ekleyerek, ''Çünkü Boluspor'un gerçek yeri 22 yıl bulunduğu Süper Lig'dir. Boluspor lige çıktığı anda, tahmin ediyorum ki bütün sorunlarını halledecek. Çünkü gelirler çok yüksek. Tahmin ediyorum 30 milyon TL yıllık geliri var. Bu da bizim gibi Anadolu takımlarını, akıllı idare edildiği sürece 20-30 yıl daha Süper Lig'de oynama şansı verir. Bütün isteğimiz, dileğimiz, Boluspor'un tekrar eski yerinde olmasıdır. Buna katkımız olursa hem Bolu Termal Otel olarak hem de eski başkan Mehmet İnceyan olarak bundan sevinç duyacağız. Kazanan Boluspor olsun'' şeklinde konuştu.
     Boluspor'un mevcut yönetimini desteklemese de her zaman yönetimin yanında olacağını da ifade eden İnceyan, ''Bolu'yu idare edenler, ilk defa kol kola birlik beraberlik içinde. Yaklaşık 5 yıldır görülmeyen bir tablo var. Belediye başkanımız ve valimiz son derece uyumlu çalışıyor. Boluspor'da da iyi bir yönetim kuruldu. Ben her ne kadar bu yönetimi desteklemesem de hepsi bizim arkadaşımız, onların yanında olduğumu söyleyebilirim'' diye belirtti.
     İnceyan, Boluspor'un sezona hedefi olan bir takım gibi başladığını da belirterek, şu ifadeleri kullandı: ''Boluspor sezona iyi transferlerle başladı. Hedefi olan bir takım gibi hareket etti. Yönetim çok akıllı işler yaptı. Ama futbolda kazalar olur. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüpleri. Görüyorsunuz onlarda da çalkantılar var. Bana göre Boluspor'un kavgası içeride olmalı. Bu iç kavganın dışarıya çıkmaması lazım. Hocamız da ligin en iyi teknik adamlarından biri. Hocanın çalışma arkadaşlarını seçme hakkı var. Buna idari menajer ve genel kaptan da dahil. Eğer hocadan problemler varsa bu arkadaşlarımız da medeni olarak hocamızın önünü açmışlardır. Bundan sonra umarım bu problemler aşılmış olur. Kaybedilmiş bir şey yok. Boluspor ilk 6 dan ziyade ilk 2'yi zorlamalıdır.''

 

2344 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05246901512146