Mehmetcan resmen imzaladı!

27 Ağustos 2013

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un genç liberosu Mehmet Can Işık'ı renklerine bağladı. Kulüp binasında...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un genç liberosu Mehmet Can Işık'ı renklerine bağladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Mehmetcan Işık 'Takıma katkı sağlarım ve bizde başarılı oluruz' dedi.

Transfer döneminde eski yıldız isimlerini kadrosuna katarak dikkatlerini üzerine çeken İnegölspor, kadroyu bir yeni isim ile daha takviye etti. Boluspor'un 20 yaşındaki ön libero mevkii oyuncusu Mehmet Can Işık için kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken, genç oyuncu 1 yıllığına kiralandı. İnegölspor Transfer Komitesi, bu sezon ilk kez kiralama yoluna giderken, genç oyuncu için düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, '2013-2014 sezonuna hazırladığımız İnegölspor için bir transferimiz daha oldu. Boluspor'un oyuncusu olan Mehmet Can Işık kardeşimizle bir yıllığına kiralık olarak anlaştık. Gençliği ve enerjisi ile bize çok şey katacağına, bize faydalı olacağına inandığımız bir kardeşimiz. İnşallah bu sezon onun için de, bizim için de hayırlısı olur. Cenab-ı Hakk'tan kazasız, belasız, sakatlık olmadan güzel bir sezon diliyorum' dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, 'Bir orta saha transferi daha olabilir. Görüşmelerimizde bu var. Şu anda bekliyoruz. Bu transfer ile de transferlerimizi bitireceğiz. Fakat olası bir aksilik durumunda transfer yapabiliriz' diye konuştu. İlhan Korkmaz, orta saha oyuncusu Gökhan Arslan'ın başka bir takıma kiralanması konusunda da görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

İYİ BİR KULÜBE GELDİM

Boluspor altyapısında futbola başlayan ve 8 sezondur Kırmızı-Beyazlı takımın formasını giyen Mehmet Can Işık ise, transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, 'İyi bir kulübe geldim. İnşallah takıma katkısağlarım ve bizde başarılı oluruz. Hayırlısı olsun' dedi. Konuşmaların ardından 20 yaşındaki ön libero mevkii oyuncusu Mehmet Can Işık, kendisini kiralık olarak bir yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

2264 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078153848648071