Menajerler Cihan Haspolatlı' yı Önerdi

31 Temmuz 2013

Boluspor transfer komitesi dış transferde birçok oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken, menajerler tarafından da birçok oyuncu Boluspor'a öneriliyor. Adeta transfer komitesini abluka altına alan menajerler...

Boluspor transfer komitesi dış transferde birçok oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken, menajerler tarafından da birçok oyuncu Boluspor'a öneriliyor. Adeta transfer komitesini abluka altına alan menajerler her gün farklı oyuncuları Boluspor'a önerirken, şimdide gündeme Cihan Haspolatlı  geldi.

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Boluspor yönetimi, dış transferde eksik bölgelere oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte birçok oyuncuyla ön görüşme yapan transfer komitesine menajerler aracılığıyla geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan eski Galatasaray'lı Cihan Haspolatlı önerildi. Kocaelispor'da profesyonel olan, tecrübeli sağ kanat oyuncusu Cihan Haspolatlı, Galatasaray, Bursaspor, Torku Konyaspor, Ankaragücü ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giydi. Sağ bek ve sağ açık oynayan tecrübeli oyuncunun transferine Boluspor yönetimin sıcak bakmadığı ve Cihan Haspolatlı'nın ise Boluspor'a gelmek istediği öğrenildi. Boluspor yönetimin düşünmek için zaman istediği öğrenilirken, bonservisi elinde olan Cihan'a birçok PTT 1.Lig ekibinin talip olduğu belirtildi.

CİHAN HASPOLATLI KİMDİR?

Profesyonel futbol hayatına Kocaelispor'da başlamıştır. Burada ve Genç Milli takımlardaki performansından dolayı 2002-2003 sezonunda Galatasaray'a transfer olmuştur. Fatih Terim'in ikinci kez Galatasaray'ın başına geçtiği bu dönemde takımın orta sahada değişmez oyuncularından biri olmuş attığı ve attırdığı goller ile yüksek performans göstermiştir. UEFA Şampiyonlar Ligi 2002-03 sezonu grup maçında Olimpiyat Stadındaki Galatasaray-Olympiakos karşılaşmasında takımının tek golünü atarak 3 puan kazandırmıştır. 5 sezon Galatasaray forması giyen Cihan, teknik direktör Eric Gerets döneminde sağ bek mevkiinde forma giymiş, kendi mevkisi olmamasına rağmen başarılı bir performans göstererek kulübün 2005-2006 sezonundaki efsanevi şampiyonluğunda pay sahibi olmuştur. Galatasaray'dan sonra 2007-2008 sezonunda Bursaspor'a transfer olmuştur. Ardından birer sene arayla Konyaspor ve Ankaragücü'nde oynamıştır. 2010-2011 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmıştır. Birçok defansif mevkii'de görev yapabilen bir futbolcudur.

Milli Takım Kariyeri

27 kez milli takımlara çağrılan Cihan Haspolatlı, 3 kez Türkiye U-18, 18 kez Türkiye U-21, 1 kez Türkiye A-2, 3 kez de Türkiye A Milli Takım forması olmak üzere toplam 25 kez milli formayı giymiştir. 2002 FIFA Dünya Kupası kadrosunda olmamasına rağmen, Japonya ve Güney Kore'deki milli takım kamplarına teknik direktör Şenol Güneş tarafından çağrılmış bir futbolcudur.

 

TAT VERMEDİ

 

3716 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075863838195801