Mevlana'dan Selamlar

20 Ekim 2012

Boluspor çıkış karşılaşması olarak gördüğü Torku Konyaspor karşılaması mağlup oldu. Geçen hafta deplasmanda Denizlispor karşısında alınan galibiyetle umut veren Boluspor Torku Konyaspor karşılaşmasında...

Boluspor çıkış karşılaşması olarak gördüğü Torku Konyaspor karşılaması mağlup oldu.
Geçen hafta deplasmanda Denizlispor karşısında alınan galibiyetle umut veren Boluspor Torku Konyaspor karşılaşmasında mutlak üç puan için çıkarken hiç beklenmedik bir mağlubiyet alırken camiayı bir kez daha hüzne gömdü
.

Boluspor karşılaşmaya Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan , Mahmut Boz , Cafercan Aksu , Serge P. Djehoua , İskender Alın , Cihan Yılmaz , Cemil Vatansever , Gencer Cansev , Alp Ergin onbiri ile sahada yer alırken teknik direktör Serhat Güller 18 kişilik kadroya aldığı diğer isimler ise Beycan Kaya , Abdulaziz Solmaz , Ali Güzeldal , Akeem O. Agbetu , Mesut Çaytemel , Aydın Çetin , Savaş Yılmaz şeklinde oldu.

Karşılaşmanın Cumartesi olması ve televizyondan naklen verilmesi sonrası tribünlerde boşluklar bulunurken taraftar lar maçın sonlarına doğru Serhat Güller'e tepki gösterdi.
Karşılamaya iyi başlayan Boluspor ilk dakikalarda Konyaspor ataklarını engellemeye çalışsa da  erken gelen gole müdahale edemedi.  Konyaspor orta alanda kazandığı topu sağ açığa taşırken Erdal korner çizgisine kadar indi. Ceza sahasında 2 Konyaspor'lu oyuncu beklerken 4 Boluspor oyuncusunun içinden Fernandes'e topa sadece dokunmak kaldı ve takımını 0-1 öne geçirdi. Bu gol sonrası toparlanmaya çalışan Boluspor  Djahoua yapılan hareket sonrası faul kazandı.  Cafercan Aksu ceza sahasına ortalarken karambolde kalan topa İskender Alın vururken Boluspor'un beraberlik golünü kazandırdı. Bu gol ile Boluspor durumu eşitlese de ilk yarıda yakaladığı bir çok pozisyonu da değerlendiremedi. İlk yarıda akıllarda kalan bir pozisyoda Boluspor orta alanda kazandığı topu sağ açıkta bekleyen Cafercan'a aktardı. Ceza sahası çizgisine kadar giren Cafercan topu İskender'e aktarırken topun gelişine sert vuran İskender'in şutu üst direkten dışarı çıktı. İkinci yarı daha etkili bir oyun beklenen Boluspor Konyaspro ataklarını engelleyemezken rakip takım sayısız gol pozisyonuna girdi. 57'inci dakikada Konyaspor kazandığı ark arka korner atışları sonrası golü buldu. Korner atışını dışarda bekleyen Konyaspor'lu oyuncuya aktarırken ceza sahasına yapılan kavisli sert bir orta gerçekleşirken Boluspor defansı topa müdahale edemeyince Konyaspor'dan Selim Ay takımı adına golü kazandıran oyuncu oldu.1-2
Bu gol ile tribünlerde tepki gelirken demorilize olan Boluspor Torku Konyaspro'un üçüncü golüne engel olamadı. Konyaspor atağında ceza sahasının dışından gelen sert şuta Alp eli ile müdahale edince Konyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Fernandens kendisinin 2. Takımın üçüncü golünü kaydetti.  Üçüncü gol ile birlikte tribünler bir kez daha Serhat Güller'i istifaya davet etti. Mutlak 3 puan için çıkan Boluspor haftayı puansız kapattı. 1-3

Karşılaşmadan Önemli Anlar

Dk01: Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Dk05: Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Konyaspor'dan geldi . Orta alanda kazandıkları topu sol açıkta bekleyen oyuncularına aktarırken topun gelişine vuran Erdal Kılıçaslan'ın şutunu Serdar Kulbilge çıkartı. Dönen topu Boluspor defansı uzaklaştırdı.
Dk09: Karşılaşmanın başında Konyaspor atak bir oyun sergilerken kazandığı korner atışı sonrası ceza sahası içersin de kalan topu çıkartmakta güçlük çektik.
(Gol) Dk15: Konyaspor orta alanda kazandığı topu sağ açığa taşırken Erdal korner çizgisine kadar indi. Ceza sahasında 2 Konyaspor'lu oyuncu beklerken 4 Boluspor oyuncusunun içinden Fernandes'e topa sadece dokunmak kaldı ve takımını 0-1 öne geçirdi.
(Gol) Dk24: Boluspor Djahoua yapılan hareket sonrası faul kazandı.  Cafercan Aksu ceza sahasına ortalarken karambolde kalan topa İskender Alın vuruken Boluspor'un beraberlik golünü kazandırdı. 1-1
Dk28: Boluspor Cafercan'a yapılan hareket sonrası faul atışı kullandı. Topa uzaktan sert vuran Cafercan'ın topunu Konyaspor defansı güçlükle çıkartırken korner'e gönderi.  Korner atışı sonrası Konyaspor defansı topu uzaklaştırdı.
Dk30: Konyaspor'dan Joao sarı kart gördü.
Dk31: Boluspor orta alanda kazandığı topu sağ açıkta bekleyen Cafercan'a aktardı. Ceza sahası çizgisine kadar giren Cafercan topu İskender'e aktardı ve topun gelişine sert vuran İskender'in şutu üst direkten dışarı çıktı.
Dk34: Boluspor kazandığı korner atışlı sonrası ön direkte bekleyen Hakan'ın kafa şutu arka direğin dibinden giderken Boluspor ikinci golden oldu.
Dk40: Konyaspor'dan Ömer Serdar Kulbilge ile karşı karşıya kaldı ve sert vuruşunu Serdar mükemmel kurtar.
Dk45: ilk yarı her iki takımında attığı birer golle sonuçlandı. 1-1

Dk 47: Konyaspor ikinci yarıya hızlı başlarken orta alanda kaptırdığımız topun pozisyonunda sağ açıktan atılan ortaya penaltı noktasından sert vururlarken çok az farkla top üst direğin üstünden gitti.
(Gol) Dk57: Konyaspor kazandığı ark arka korner atışları sonrası golü buldu. Korner atışını dışarda bekleyen Konyaspor'lu oyuncuya aktarırken ceza sahasına yapılan kavisli sert bir orta gerçekleşirken Boluspor defansı topa müdahale edemeyince Konyaspor'dan Selim Ay takımı adına golü kazandıran oyuncu oldu.1-2
Dk60: Boluspor'dan Cemil Vatansever sarı kart gördü
Dk60: Cemil vatansever oyun dışına alınırken yerini Abdulazis Solmaz'a bıraktı.
Dk68: Boluspor mutlak bir golden oldu. Sergey ceza sahasına kadar girdi kaleci ile karşı karşıya kalırken topu kontrol edemeyim vuramayınca Kaya topu uzaklaştırdı.
Dk72: Konyaspor oyuncu değişikliğine giderken Ömer Ali  yerini Ali Zitoni'ye bıraktı.
Dk75: Serhat Güller iki oyuncu değişikliği birden yaparken İskender Alın yerini Ali Güzeldal'a Cafercan ise Agbetu'ya bıraktı.
Dk79: Boluspor çıkmakta zorlanıyor:
(Gol)Dk81: Konyaspor atağında ceza sahasının dışından gelen sert şuta Alp eli ile müdahale edince Konyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Fernandens kendisinin 2. Takımın üçüncü golünü kaydetti.
Dk82: İtirazlar sonrası karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu Serhat Gülleri tribünlere gönderi.
Dk84: Konyaspor'dan Ali Zitoni sarı kart gördü.
Dk85: Boluspor gol için yüklendiği pozisyonda Sergey topu kaleye atmak yerine kaleci Kaya'nın kucağına pas verir gibi atınca Boluspor golden oldu.
Dk89: Engin Aktürk sarı kart gördü.
Dk90: Boluspor 1 Torku Konyaspor 3


2611 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064437866210938