Moral Oldu ! 3-1

26 Aralık 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 17’inci haftasında evinde Alima Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-1 berabere kapattığı karşılaşmada Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Andaç, Emrullah ve Alican attı. Yeni Malatyaspor’da Alex Dos Santos 84’üncü dakikada kırmızı kart gördü. Boluspor aldığı bu galibiyetle puanını 23’e çıkartarak, ligin ilk yarısını tamamladı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Cüneyt Karakuş Yeni Malatyaspor karşısına, Soner Şahin, Adem Alkaşi, Ramazan, Emrecan, Umut Meraş, Alican, Emrullah, Sebastian, Emre Kılınç, Anco, Andaç on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Mehmet Can, Ricketts, Senad, Fatih Nurullah, Muhammed, Fahri Eren yer aldı.

Misafir takım Yeni Malatyaspor, Boluspor karşısına, Vedat, Ali, Ramazan, İrfan, Musa Sinan, Azubuike, Sadık, Godov, Hüseyin, Kemal, Aydın on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, Luiz ve Tevfik’in sakatlığında Emrecan ve Andaç’a şans verdi.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortaya kafayı vuran Aydın’ın şutu üstten auta çıktı. Oyunun ilk 15 dakikasında Yeni Malatyaspor oyunu Boluspor yarı alanına yıkan taraf oldu. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Boluspor golü buldu. Yeni Malatyaspor defansının yaptığı hatayı iyi takip eden Andaç ceza sahasına girmeden sert vurdu, top ağlarla buluştu. Boluspor bu golle Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında Boluspor’dan Anco Jansen sarı kart gördü. Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında Yeni Malatyaspor beraberliği sağladı. Ani gelişen Yeni Malatyaspor atağında topla ceza sahası içinde buluşan Hüseyin Kar’ın vuruşu ağlarla buluştu. Yeni Malatyaspor, bu golle maçta 1-1 beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna en az 3 dakika süre ilave edildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Yeni Malatyaspor başladı. Boluspor, 48’inci dakikada tekrar öne geçti. Emrullah’ın ceza sahasında sert vuruşu ağlarlar buluştu. Kırmızı beyazlılar, bu golle 2-1 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında Boluspor’dan Soner Şahin sarı kart gördü. Oyunun ilk 60 dakikası Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda kırmızı beyazlılar, topla daha çok oynayan taraf oldu. Maçın 67’inci dakikasında Boluspor, 3’üncü gole çok yaklaştı. Jansen’in derinlemesine pasını takip eden Andaç, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Andaç’ın sert şutu kalecinin bakışları arasında az farkla auta çıktı. Boluspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. 70’inci dakikada bu kez Yeni Malatyaspor gole çok yakalştı. Defansın hatasında top Yakup’un önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunu Soner kornere çeldi. Boluspor, 82’inci dakikada 3’üncü gole bir kez daha çok yaklaştı. Jansen, şık çalımlarla ceza sahasına girdi, Sebastian’a aktardı. Sebastian’ın vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Boluspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. Bolusporv teknik direktörü Cüneyt Karakuş, ilk oyuncu değişikliğini 83’üncü dakikada yaptı. Günün başarılı ismi Andaç oyundan çıktı, Fatih Nurullah oyuna girdi. 84’üncü dakikada Yeni Malatyaspor’dan Alex Dos Santos, Emrecan’a yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü. Aynı pozisyonda Boluspor’dan Emrecan sarı kart gördü. Boluspor, maçın 89’uncu dakikasında 3’üncü golü buldu. Emre Kılınç, orta sahadan kaptığı topla seri çalımlarla topu Jansen’e aktardı. Jansen, boş pozisyonda penaltı noktası üzerinde Alican’ı gördü. Alican, aradaki farkı 2’ye çıkaran golü Yeni Malatyaspor ağlarına bıraktı. Boluspor, maçın son anlarında 3-1 öne geçti. Karşılaşmanın sonuna Een az 5 dakika süre ilave edildi. 90+1’inci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Jansen oyundan çıktı, Ricketts oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini son anlarda yaptı. Alican oyundan çıktı, Enes oyuna girdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Andaç, Emrullah ve Alican attı. Boluspor, aldığı bu galibiyetle ilk yarıyı 23 puanla kapattı.

Boluspor, PTT 1’inci ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1
Moral Oldu ! 3-1

1818 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.074901103973389