Mücadelemizden Vazgeçmeyeceğiz !

12 Ocak 2011

Boluspor Teknik Direktörü  Levent Eriş Çarşamba günü yapılan antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Levent Eriş şunları söyledi. Sizlerden ricam...

Boluspor Teknik Direktörü  Levent Eriş Çarşamba günü yapılan antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Levent Eriş şunları söyledi.

Sizlerden ricam şu, bir çoğunuzun sitesi var, bir çoğunuz gazetede yazıyorsunuz. Ama sizler ikinci yarıda bizlerin çok yanında olacaksınız sizlerle kırılacak çok şeyi birlik de yapacağız.  Bazen özelliklede asparagas diye nitelendirilen haberler vardır. Bunu maalesef ilk devre çok yaşadık. Birinci ağızlardan duymadığınız, bende bu ağızlardan biri olduğum için bizlere ulaşmak o kadarda zor değil. Bize bir takım soruları sormakta zor değil. Sizlerin insanlara haber ulaştırmak göreviniz söz konusu. Bu haberleri yaparken de doğru bilgileri ulaştırmanızdan yanayım. İlk devre bu tür sorunları yaşadık ve bir çok problemlerle karşı karşıya kaldık. İnsanlar anlatılmadıkları, bilmedikleri bir şeyleri sanki bizim ağzımızdan söylenmiş gibi anlattı veya söyledi. Ama sizlerden özellikle şunu rica ediyorum. İkinci devre Boluspor takımının Antalya kampı çok harika geçti diyebilirim. İkinci devre ben olaya çok daha farklı yaklaşmak istiyorum. Zaman zaman bizde hata yaptık. Belki bizimde hatalarımız olmuştur. Kendimizi anlatmak ve kendimizi ifade edebilmek adına bir takım çırpınışlar içersinde olduk. Bizim hakkımız da ve bir çok kişinin hakkında insanlar bir şeyler söyleyebiliyor. Ön yargılı olmak lazım, biz bu ön yargılara cevap verebilmek adına belki ilk devre yanlış yapmış olabilir cevap vermek adına. İkinci devre enerjimizi kaybetmemek için en ufacık bir şeyle uğraşmayacağız. İkinci devre bizler sadece Boluspor takımının şampiyonluğu için mücadelemizi vereceğiz. O yüzden de sizlerden ricam iletişimizi doğru kuralım. Doğru haberler yaparak da birbirimize daha çok yardımcı olmuş oluruz. İkinci devre bizi çok daha iyi ve çok daha farklı bir lig bekliyor. Bu lig'de de inşallah el birliği ile ikinci devresini beraber yaşarız diye düşünüyorum.

Ferhat'ın Bu Takımdan Gitmesini 1 Dakika Bile İstemedim

Kaleci Ferhat konusunda haberi için  herkes bir şeyleri ifade etti. Bu takımın en yetkili ağızlarından bir tanesi benim. Bu raporu sunan da benim. Asparagas haberlerle uğraşmayın. Ferhat'ın bu takımdan gitmesini 1 dakika bile istemedim. Lütfen yalan haber yazıyorsunuz veya yanlış haberler yazıyorsunuz. Diyorum ki Ferhat'ın bize karşı ve takıma karşı tutumunu değiştirmeyin. Neden değiştirmeyin, çünkü onu okuyan oyuncuda insanlar da sanki bizi Ferhat'ı istemiyor diyorlar. Ferhat'ı sezon başı alan ben değimliyim. Ben aldığıma göre, ilk devre evet faydalanamadık. Ama Ferhat'ın ilk devre faydalanamayışımızın tamamı sakatlıkla ilgiliydi. Bu anlamda Ferhat'a değerlendirmemiz şuydu. Ferhatçığım biz senin gitmeden yana değiliz. Ama biz buraya senin sakatlığın ile ilgili ismini tespit edeceğimiz kişi sensin. Eğer senin sakatlığın sıkıntı yaşatacaksa biz ona göre bir isim tespit edeceğiz. Hayır sakatlığın yok ise yine ona göre bir isim tespit edeceğim. Ama bu tamamıyla senin lig boyunca yaşadığın sakatlıklardan ötürü. Ferhat'a git demedik. Ferhat'ın bu yarışın içersinde olması için ona bir takım terkinlerde bulduk.  

Doğan 4 Müsabakada Şansını İyi Kullanmadı

Doğan evet düşünmediğim bir arkadaşımızdı. 4 müsabakada şans verdim. Bu 4 müsabakada şansını iyi kullanmadığını düşünüyorum. Hocam ? Doğan için  transfer izleme komitesinin 3 kez olumsuz rapor verdiğiniz biliyor musunuz? Hayır yoktu. Bana çok olumlu rapor verildiği söylendi. Doğan konusunda affınıza sığınarak muhatap kendimi bu konuda kabul etmiyorum. Çünkü izleyen bir komite var bu kardeşimizi. Olumlu rapor verildiği bilgisi söylendi. Yönetim kurulumuzun taktiridir. Mutlaka izleyen komitesini diye kurmuştur. Futbolcu kazandırmak için. Yönetim kurulumuzun transferlerine saygı duymuşumdur. Ama zaman içersinde bu takıma yeterli olmadığını düşündüğümde Serkan Çevik'e vermeyi düşündüm. Bu çocuğun yaşı 26, Serkan'ın yaşı 18 Siz kendinizi benim yerime koyun. 26 yaşındaki bir oyuncuya mı birşeyler vermeye çalışırsınız? 18 yaşında oyuncuya mı birşeyler vermeye çalışırsınız.

"Kulübümüzün'de Menfaatine Olacaksa, Gitmelerinde Her Bangibi Bir Sakınca Yoktur" dedim

Takımımıza sezon başı birkaç tane artarnatif oyuncular almayı hedeflemiştik. Ferdi Başoda'da bu oyunculardan bir tanesiydi. Bu ligi bilen, bu lig içinde yer alan, zaman zaman çok iyi işler yapan şampiyonlukta yaşayan bir kardeşimizdi. Ben kendi adıma Ferdi'ye şöyle bir yorum yaptım. Yönetim kuruluma sunduğum rapordur bu. Ferdi'nin olmasından yanaydım ama ilk devre bizi çok katkı sağlayamadı. Eğer böyle bir oyuncu biz teklif gelirse bu çok normal birşeydir. Ferdi'nin gitmesinde bir sakınca yoktur diye rapor verdim. Ama Ferdi gitmedi. Takım bulamadı. Bu oyuncu bizim oyuncumuz. Ezber bozdum ben açıkçası. Daha önceki dönemlerde gitti kovalandı gibi bir şey yok. Hepsi bizim burada evlatlarımız. Ferdi'ye ben hiçbir zaman kapıları kapatmadım. Lüften anlatmaya çalıştığım bu. Ben hiçbir oyuncuma kapımı kapatmadım. Raporu verirken bu oyuncularımız giderlerse gitmelerin bir sakınca yoktur. Kulübümüzün de menfaatine olacaksa, gitmelerinde her han gibi bir sakınca yoktur dedim. Ferdi bu güne kadar gidemediyse oturur tekrar bir değerlendirme yaparız. A2 takımımız ne diye benim havuzumun içersinde yer alıyor. İşte 40 kişilik bir kadroyum ben. Hep bunu vurguluyorum ben. A2 takımım benim hazırlanmak adına bir takım oyuncularıma şans vermek adına bunları yapacağım. Ferdi gelir eğer kulüp bulamazsa veya kulüp bulurda bizim kulübümüzü tatmin etmezse o zaman bizim yapmamız gereken nedir. Bizim oyuncularımıza sahip çıkmak gerekir. Biz kimseyi dışlamadık. Bunlar bizim evlatlarımız.

Gökhan Sinanoğlu konusu da aynı şekilde. Sezon başında o bölgeye antarnatif aradığımız içindi. Yine izleme komitesinin verdiği rapor doğrultusunda alınmış bir oyuncu idi. Benim tanıdığım ve bildiğim bir oyuncu değildi. Doğan arkadaşımız gibi bize çok büyük katkı sağlamayan bir arkadaşımızdı. Onun yerine de A2 takımından Tunahan'ı aldım. Eğer oda bir takıma gidecekse, Tunahan'ın da devre arasındaki performansı doğru bir karar aldığımızı doğruladı açıkçası. Bana Antalya kampı bunu gösterdi. O yüzden de çok mutluyum.

 Giden arkadaşlarımız bir doğadır, bu doğanın kanunudur. Birileri gelecek birileri gidecek. Ama bu sirkülasyonun içersinde önemli olan geleceğe dönük Boluspor'a yatırım yapabilmektir. Lütfen bu pencereden bakarsanız sevinirim. Transfer olur, tutar, tutmaz ama bu oyuncular her biri Boluspor'un oyuncusudur, Boluspor'un ekmeğini yemişlerdir. Giderken de Boluspor'a bir şey kazandırmak zorundadırlar. Ben inanıyorum ki doğru yaptığımızı düşünüyorum. Ama bu doğru yaptığımızı zaman gösterecektir. Biz şuan ne söylersek söyleyelim doğru olmayacaktır. Bunu zaman gösterecektir. 

Gereken Neyse Fabiano'ya Yapılacaktır.

Maalesef Fabiano hepimizi çok üzen, merak ettiren ve kızdıran bir süreç yaşattı bize. Bu bizim evladımız. Boluspor'un çocuğudur. Herkes merak ediyor neden gelmedi diye. Herkes her hafta ailesini görmek gibi bir durumla karşı karşıya burada. Fabiano her 6 ayda bir görüyor. Şimdi o yüzden ayın 3'üne kadar diğer arkadaşlarımızdan farklı, sizin yolunuz ne kadar 1 saat. Bunun saati kadar 4 gün. Aktarmalı olarak geliyor. Oyuncularım ile birlikte karar alarak Fabiano'ya 6 gün fazla izin verdik. Biz 27'inde kampa başladık. Fabiano'ya 3'üna kadar izin verdik. Böyle bir süreçte biz 3'ünde gelmeyince merak etti. Neden gelmediği ile ilgili. Ama sonrasında cevap alamayınca merakımız kızgınlığa dönüşmeye başladı. Maalesef cevap da gelmeyince kızmaya başladık. Menajer'ine de ulaşamayınca tepkimiz daha farklı oldu. Bugün geleceği ile ilgili bilgi aldık. Menajeri ile birlikte uçağa binmiş ve akşam İstanbul'a ineceği yönünde. Bu tabiki çok doğru bir şey değil.  Ben öncelikle bütün oyuncularımdan, bütün camiadan, bütün Boluspor sevdalılarından hepsinden özür diliyorum. Çünkü alışık olmadığım bir şeydir. Oyuncularıma çok güvenir ve inanırım. Onlarda beni bu güne kadar hiç yanıltmamışlardır. Fabiano konusunda tabi ki çok büyük yaptırımlarımız olacak. Ne gerekiyorsa Fabiano ikinci yarıda yapması adına amacımız kaybetmek değil, amacımız kazanmaksa. Geldiğinde soracağız. Oturup konuşacağız. Kendisini dinledikten sonra ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Onu dinlemeden fazla yorum yapmak istemiyorum. Tabi çok üzgünüm. Keşke bize bu süreci yaşatmasaydı. Benim oyuncum ister Brezilya'lı ister Türk, İster Fransız ne olursa olsun bunu yapmamalıydı. Bu konuda kızgın ve üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Gereken neyse Fabiano'ya yapılacaktır.

Ömer Sakatsa Doğan'ı Neden Gönderdiniz Diye Soracaksanız

Ömer Ateş'in sakatlığının yeniden nüksetmesi, madem Ömer sakattı da Doğan'ı neden gönderdiniz diye soracaksınız. Lütfen düşünmediğim bir oyuncuyla ilgili bana katkı sağlamayacağına inandığım bir oyuncuyla devam etmemem çok doğal diye düşünüyorum. Sezon başı planladığım Murat Önür ismi devre arasında bizim karşımıza çıkınca 5 aydır oynamayan bir oyuncu, oynamış olsaydı düşündüğümüz transfer rakamlarıyla karşı karşıya kalamazdık yani. Bugün inanılmaz bir özveri ile kulübümüz ekonomik anlamda sıkıntı duymadan aldığımız bir oyuncu. Yaşı 29-30 olsa da fark etmez. Bana 5 aylık süreçte iş yapacak adam lazım. Bize katkı sağlayacak adam lazım. Murat Önür'ü bu yüzden transfer etmiş.

Kimse Ceyhun'a Hayır Demez. Bizim Şuan İhtiyacımız Yok

Gelelim Ceyhun Eriş'in haberlerine. Ceyhun bu lig'de hiçbir Teknik Direktörün istemeyeceği bir oyuncu değil. Kimse Ceyhun'a hayır demez. Bizim şuan ihtiyacımız yok. Biz Boluspor takımı olarak sezon başı kurduğumuz kadro bizim şampiyonluk için yeterli olduğuna inanıyorum. Araya bir iki kulübümüzün kasasını fazla zorlamayacak katkı sağlayacağını sandığımız arkadaşımız dahil ettik. Benim inandığım kadronun ikinci devrede şampiyonluğa gideceğine inanıyorum. O yüzden transferde böyle bir düşüncemiz olmadı ve olmayacak.

2089 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • bolucan
    12 Ocak 2011 • 21:39
    BIZDE A2 TAKIMI MACLARINI SEYRETIYORUZ BU SERKAN CEVIK DENILEN OYUNCUNUN HICBIROZELLIGI YOKTUR BUNUDA ZAMAN GOSTERECEK LEVENT HOCA TEK FUTBOLU VE FUTBOLCUGU SEN BILYORSUN HAVALARINDASIN GORECEGIZ

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055154085159302