Mudurnuspor BAL Liginin yeni takımı! 1-0

6 Mayıs 2013

Bölgesel Amatör Lige yükselme baraj maçında Geredespor'u 1-0 yenen Mudurnuspor yeni sezonda ilimizi BAL Liginde temsil etmeye hak kazandı. Pazar günü Bolu...

Bölgesel Amatör Lige yükselme baraj maçında Geredespor'u 1-0 yenen Mudurnuspor yeni sezonda ilimizi BAL Liginde temsil etmeye hak kazandı. Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanan karşılaşmada Mudurnuspor'u Bölgesel Amatör Lige taşıyan gol 87.dakikada oyuna son dakikalarda dâhil olan Ertan'dan geldi.  

Bölgesel Amatör Ligde 2 sezondur ilimizi temsil eden Geredespor ile 1.Amatör Küme Ligini şampiyon tamamlayan Mudurnuspor'u karşı karşıya getiren mücadele her iki ilçenin Kaymakam ve Belediye Başkanları ile birlikte Bolu Milletvekili Tanju Özcan da izledi. Karşılaşma öncesinde maçın hakemi Serkan Varol iki takımın formasının karışmaması için Geredespor takımının forma değiştirmesini istedi. Bunun üzerine maça kırmızı ağırlıklı formayla çıkan yeşil-kırmızılılar, beyaz ağırlıklı bir formayla sahaya çıktı. Karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazanarak Bölgesel Amatör Lige çıkan Mudurnuspor'lu futbolcular, teknik heyet, idareci ve taraftarlar maç sonunda büyük coşku yaşadılar.

Stat: Bolu Atatür

Geredespor: Muhammed, İbrahim Can, Sait, Frank Emeka, Tolga, Ali, Hurşit, Seyit Ahmet, Alper (68.dk.Çetin), Bora,Nazif (45.dk.Onur (89.dk.Sadettin))

Mudurnuspor: Emre Çağatay, Gökhan, Uğur, Erhan (82.dk.Ertan), Fatih, Sezgin (90.dk.Sercan), Harun Kaan (90.dk.Umut), Emre Öztürk, Yetiş, Okan, Barış

Sarı Kartlar: 45.dk.Ali (Geredespor), 45.dk.Fatih ve 67.dk.Barış (Mudurnuspor)

Gol: 87.dk Ertan (Mudurnuspor)

Maçtan Dakikalar

Dakika 13: Maçın ilk pozisyonunu Mudurnuspor yakaladı. Erhan net pozisyonda sert vurdu, top üstten auta gitti.

Dakika 30: Boş pozisyonda önce Alper topa vuramadı, daha sonra içeriye çevrilen topa Ali vurdu. Direkten dönen top Geredespor adına önemli bir fırsatın kaçmasına neden oldu.

Dakika 36: Erhan'ın ortasında Sezgin'in kafa vuruşu az farkla yandan auta gitti. Aynı dakikalarda Trabzon'da Boluspor'un golü gelince Mudurnuspor taraftarları Boluspor lehine tezahürat yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı (0-0).

Dakika 49: Bora Marangoz'un ceza sahasının hemen dışından yaptığı sert vuruşta top üstten auta gitti.

Dakika 51: Bu dakikada Mudurnuspor gole çok yaklaştı. Harun arka direkte çok net pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Dakika 68: Hafif çapraz pozisyonda Sezgin'în sert vuruşu yandan auta gitti.

Dakika 87 (GOL): Soldan kanattan Harun güzel hareketlerle ceza sahasına girdi. Boş pozisyondaki Ertan'ı gördü, bu futbolcunun kafa vuruşunda top kaleci Muhammed'den döndü. Dönen topu takip eden Ertan yaptığı 2.kafa vuruşuyla Mudurnuspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maçtan 1-0 galip ayrılan Mudurnuspor 2013-2014 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etmeye hak kazandı.

 

Ulusan 'İnandık ve başardık'

Bolu 1. Amatör küme şampiyonu Mudurnuspor, Pazar günü Bolu Atatürk stadyumunda Geredespor'la karşı karşıya geldi. BAL Ligine yükselme maçında Mudurnuspor rakibi Mudurnuspor'u 1-0 mağlup ederek BAL Ligine yükseldi.   

Geredespor'u 1-0 mağlup ederek Bal Ligine yükselen Mudurnuspor Antrenörü İrfan Ulusan ve Mudurnuspor Başkanı Metin Soygür gazetemize açıklamalarda bulundu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Mudurnuspor Antrenörü İrfan Ulusan, 'BAL Ligine yükseldiğimiz için çok mutluyuz, bizi küçümseyenlere kendimizi gösterdik ve bir üst lig takımını yendik. İnandık ve başardık çok mutluyum' dedi.

Soygür 'İnancımız tamdı'

Mudurnuspor Başkanı Metin Soygür'de maçtan sonra mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Soygür 'İnancımız tamdı ve sonunda kazanan taraf olduğumuz için çok mutluyuz. 8 ay boyunca herkes büyük fedakarlıklar yaparak çalıştı ve bu kazanç bu şekilde gerçekleşti. Yönetim, antrenör ve oyuncular kenetlenerek şampiyonluğa inanarak buraya geldik ve kazandık. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, takımdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen bütün herkese sonsuz teşekkürler ederim, ayrıca oyuncularımızı da tebrik ediyorum ve bu mutluluğu bize yaşattıkları için teşekkür ederim' diye konuştu.

3688 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051481962203979