Mudurnuspor Baskıdan Sonuç Alamadı 3-4

9 Aralık 2013

Bölgesel Amatör’de 11. hafta geride kalırken evinde Düzce Beyköy’ ü ağırlayan Mudurnuspor karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşma zor hava şartları...

Bölgesel Amatör’de 11. hafta geride kalırken evinde Düzce Beyköy’ ü ağırlayan Mudurnuspor karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşma zor hava şartları altında oynanırken ekibimiz kalesinde maçın başarında gördüğü gole 1-0 geride başladı. Mudurnuspor 90 dakika boyunca rakibine üstünlük sağlamaya çalışsa da son dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarından sonuç alamadı.

 

 

Karaçayır da Cumartesi günü Düzce temsilcisi Beyköy ’ ü konuk eden Mudurnuspor  sahaya galibiyet için çıkmıştı. Karşılaşmayı kulüp başkanı Metin Soygür maçtan saatler önce Karaçayır’a gelerek oyuncularına destek oldu. Karşılaşmanın 8.Dakikasında maça hızlı başlayan Beyköy Bayram ile öne geçen golü bulan taraf oldu 0-1 misafir takım hava şartlarına rağmen rahat bir oyun ortaya koyarken maçın 21 dakikada Emre ile durumu 0-2 getirdi. Maçta skoru erken bulan Beyköy raht bir oyun ortaya koyarken 28. dakikada Ahmet’in ayağından bulduğu gollerle devreye 3-0 önde girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Mudurnuspor olurken arka arkaya pozisyonlar bulurken istediği gole de karşılaşmanın 76. dakikasında Sercan’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye indirdi. 1-3  Mudurnuspor, 83. dakikada Beyköy’ün ani gelişen atağında Ahmet’in golüne engel olamayınca skor 4-1 oldu.

Rakibinden 4 gol gören Mudurnuspor Son dakikalara kadar maçı bırakmayıp genç kadrosu ile skora rağmen baskı oluşturdu. Karşılaşmada soğuk havaya rağmen hızlı bir oyun oynanırken son saniyeleri nefes kestiği karşılaşmada 89 dakikada Sercan farkı tekrar 2’ye indirdi. 2-4 Uzatma dakikalarında maçı bırakmayan Mudurnuspor 90+3’de Gökhan Toker’ in ayağından bir gol daha kazanırken skor 3-4 geldi. Futbol 90 dakika diyen Mudurnuspor beraberlik golü için tüm güzü ile Beyköy kalesine yüklendi son atağında mutlak bir golden sonuç alamayınca temsilcimiz karşılaşmayı 3-4 kaybederek haftayı puansız kapadı.

Mudurnuspor :Emre, Okan, Gökhan T, Emre Ö, Gökhan D, Erhan, Arif, Sercan, Suat, Muhammet, Barış

Beyköy: İlker, İlhan, Çağlar, Bahadır, Gökhan, Soner, Emre, Mert, Bayram, Ahmet, Selman

 

 

1440 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059970140457153