Mudurnuspor  galibiyetle tanıştı! 1-0

28 Ekim 2013

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Mudurnuspor hafta sonunda kendi sahasında Emirdağspor ile karşı karşıya geldi. Arka arkaya aldığı kötü sonuçlarla...

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Mudurnuspor hafta sonunda kendi sahasında Emirdağspor ile karşı karşıya geldi. Arka arkaya aldığı kötü sonuçlarla ligde zor günler geçiren Mudurnuspor  bu kötü gidişata dur demek için çıktığı maçta üç puanı tek golle aldı.

 

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Mudurnuspor hafta sonunda kendi sahasında Emirdağspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye istekli başlayan Mudurnuspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı ancak gol vuruşlarında etkisiz kalan Mudurnuspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Daha çok orta alanda mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi bitti ve eşitlik bozulmadı. Maça üç puan parolasıyla çıkan Mudurnuspor ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdı ve dakikalar 66’yı gösterirken Mesut’un ayağından aradığı golü buldu ve karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra gol yollarında yine etkisiz kalan Mudurnuspor rakibine de gol şansı tanımayınca maç Mesut’un golüyle 1-0 Mudurnuspor lehine sonuçlandı ve Mudurnuspor bu sezon Bölgesel Amatör Liginde oynadığı karşılaşmalarda ilk galibiyetini aldı ve üç puanla tanıştı. Bu sonuçla Mudurnuspor 11.sıraya yükselirken rakibi Emirdağspor ise puansız iki takımdan biri olarak son sırada kaldı. Önümüzdeki hafta ligde puansız iki takımdan bir diğeri olan İscehisar deplasmanına çıkacak olan Mudurnuspor bu maçı kazanarak moral depoladı ve İscehisar deplasmanından da üç puan alma hesapları yapmaya başladı. Temsilcimiz Mudurnuspor İscehisar deplasmanından da üç puan alarak kötü gidişatı durdurup çıkışa geçmeyi hedefliyor.

 

Mudurnuspor: Murat, Gökhan T., Emre, Gökhan D., Fatih, Mesut, Arif, Yetiş, Erhan, Barış, Batuhan

Antrenör: Ümit Ayata

 

Emirdağspor: Gökhan, Alper, Anıl, Uğur, Orçun, Mehmet Ali, Volkan, Rasim, Oğuz, Raif, İlksin

Antrenör: Abdil Korkman

1397 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22563409805298