Murat Beyazıt İlk Defa Konuştu

5 Nisan 2011

Geçtiğimiz haftalarda Orduspor karşılaşması sonrası oyuncumuz Oltan Karakullukçu ile ilgili bir haberde futbolcumuzu Boluspor'a kazandıran ve geçmiş olduğumuz aylarda adı...

Geçtiğimiz haftalarda Orduspor karşılaşması sonrası oyuncumuz Oltan Karakullukçu ile ilgili bir haberde futbolcumuzu Boluspor'a kazandıran ve geçmiş olduğumuz aylarda adı çok sık deklere edilen ancak haberimize kadar kendisini spor severlerin tanımadığı Murat Beyazıt bey sitemize göndermiş olduğu mesaj ile Boluspor spor camiasına seslendi.

Sayın Murat Beyazıt beyin mesajını siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

 

Sevgili Bolusporluyuz.com Sitesi Yöneticileri

Orduspor maçından sonra, şahsım ve futbolcunuz Oltan Karakullukçu ile çekindiğim resim sonrasında sitenizde benim için sürpriz sayılabilecek o güzel haberi yaptığınız için sizlere teşekkür ederim. Şunu ifade etmekte isterim ben Boluspor gibi büyük bir camiaya bu oyuncuları kazandırırken bu işten büyük bir zevk alıyorum.

Çünkü genç yaş grubundaki bu oyuncular için Bolu ili müthiş bir yer. Artılarını isterseniz biraz ifade edeyim.

Birincisi sezon başında bu çocuklar orada erken kampa alınıyor. Adeta profesyonel bir takım gibi sezon başı kampı görüp, sezona mükemmel hale getiriliyor. Bu pozitif unsurlardan birisi. Bölgede bulunan bir çok profesyonel takımla hazırlık maçları yapılıyor. Bu da bu yaşlardaki oyuncunun hem fiziksel, hem de mental olarak oyuncu üzerinde çok pozitif etkiler yaratıyor. Bir diğer unsur ise bulunduğunuz bölgede A2 liginde çok önemli takımların var olması buda oyuncuyu her maça motive ediyor.

Yaklaşık 2 yıldır Boluspor kulübü ile beraber bu işi yapmaktayım. Şunu da ifade etmem gerekir benim bu kulüpte ilk temasım eski başkan Sayın Necip Çarıkçı tarafından görevlendirildim. Yeni başkan Sayın Emin Semercioğlu Bey'de bana her konuda hem destek oldu hem de özgüven sağladıkları için kendilerine teşekkür ederim.

Sevgili Boluspor taraftarları şunu kesinlikle ifade etmek isterim bu camianıza benimde bir katkım olduysa, bundan çok büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.

Şu anda elinizde çok ciddi bir A2 takımı vardır. Gelecek yıl içinde bu yılki başarılı çıtayı daha yukarı çıkartabilmek mümkün.

Özellikle şunun altını çizmek isterim. Uzun yıllar futbol sektöründe bu yolla çok büyük kaynaklar yaratan Gençlerbirliği, Çanakkale Dardanel kulüplerinin yaptığı modeli uygulayabilmek mümkün. Bu da Bolu ili için çok büyük kazanım olacağı kanaatindeyim. Çünkü futbolda genç yeteneklerin kulüpler adına sahip olma maliyetleri çok düşük. Ama sektöre atıp, istenilen performansı yakaladıktan sonra kazanılacak değerler çok yüksek.

Değerli Dostlar her Anadolu ilinde olduğu gibi ümit ediyorum ki Boludan'da şöyle bir söylem vardır, Bolunun çocuğu oynasın. Elbette yetenekli ise Bolunun çocuğu olsun. Ama oyuncu hem yetenekli hem de 5 yıl imzalarsa takdir edersiniz ki oda Bolunun çocuğu sayılır. İnşallah gelecek yıl için çok önemli oyuncuları Boluspor'a kazandırmak mümkün olurda başarı çıtasını daha yukarılara çekeriz.

Sevgili Bolulular birkaç ay önce şahsım adına orada bazı haberler yapıldı. Bu haberlere çok üzüldüm ama kırılmadım. Çünkü Boluspor camiasına hizmet etmek beni çok memnun ediyor. Doğrusu çok da ciddiye almadım.

Satırlarımın sonunu şu sözlerle bitirmek isterim. 'İnşallah o sene bu sene olurda?' ilerisi için bir süper lig takımına hizmet etmek bize de nasip olur. Tüm Bolu'ya Sevgilerimle…

 

          Saygılarımla
       MURAT BAYAZIT

 

6103 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30980491638184