Mutluluğa ERİŞ'emedik ! 2-2

4 Kasım 2012

Boluspor mutlak üç puan için çıktığı Adanaspor karşısında bir puan ile haftayı kapatıyor. Bolu Atatürk şehir stadyumunda oynanan karşılaşmada...

Boluspor mutlak üç puan için çıktığı Adanaspor karşısında bir puan ile haftayı kapatıyor. Bolu Atatürk şehir stadyumunda oynanan karşılaşmada Boluspor camiası geçen hafta alınan K. Erciyespor galibiyeti sonrası bu hafta için umutlanırken çıktığı Adanaspor karşısında öne geçmesine rağmen rakip takımın ikinci golünü erkenden kalesinde görünce galibiyeti kaçırdı.

Boluspor Adanaspor maçı ile çıkış ararken teknik direktör Serhat Güller geçen haftanın kadrosuna 2 takviye yaparken Alp ve Mahmut'u kadroya dahil etti.  Teknik patron Güller Adanaspor karşısına Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan , Mahmut Boz , Abdulaziz Solmaz, İskender Alın , Cihan Yılmaz , Vedat Budak , Cemil Vatansever , Barbaros Bahadır Barut  ve Alp Ergin on biri ile sahada yer alırken  18 kişilik kadroda yedeklerde ise Eser Altın , Caferca Aksu , Serge Djiehoua , Mesut Çaytemel , Kingsley , Emre Kılınç ve Gencer Cansev 'e yer verdi.  

Boluspor karşılaşmaya iyi başlarken santranın başlaması ile birlikte sağ açıkta bekleyen Alp'e topu aktardı . Alp ceza sahasına kadar girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alp'in sert vuruşu kaleci Zülküf'ten döndü. Alp'in bu şutu ağlarla buluşsa belki en erken gol rekoru kırılmış olunacaktı. Bu pozisyonun ardından kanatlardan pozisyon ararken Adanaspor'un kontra atağında korner Adanaspor korner kazandı. Korner atışında yapılan ortaya Mbilla'nın kafa vuruşu üst direğe çarpıp kale içine yönelince rakip takım 0-1 öne geçti.  Boluspor bu golün şokunu atlatmaya çalışırken Adanaspor'un birkaç net pozisyonu Boluspor defansı tarafından önlendi. İlk yarıda özellikle Alp Ergin , Abdulaziz'in yakaladığı net pozisyonları Boluspor değerlendiremedi. Abdulaziz Solmaz sahada basmadık yer bırakmazken Vedat Budak ve Hakan Aslan'ında performansı alkış aldı. İlk yarının sonlarına doğru Hakan Arslan sol açıktan aldığı topla ceza sahasına kadar girdi. Topu kapma mücadelesinde iken Adanaspor defansı topa eli ile müdahale edince Boluspor penaltı kazandı. Topun başına Abdulaziz Solmaz geçerken penaltı atışını gole çevirince Boluspor durumu 1-1 yaptı.  Boluspor bulduğu bu gol ile soyunma odasına moralli gitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan Boluspor golü de erken buldu. Boluspor sağdan içeri orta yaparken İskender'in şutu kaleciden döndü. Dönen topu içeride Cemil Vatansever'in önünde kaldı. Topa gelişine vuran Cemil ağlarla topu buluşturdu. Boluspor bu gol ile 2-1 öne geçti.  Bu golden 5 dk sonra Adanaspor kontra atakta yakaladığı pozisyonu değerlendirdi ve durumu 2-2 yaptı. Nwogbo Serdar'ın solundan topu ağlarla buluşturdu ve takımın beraberlik golünü kazandırdı. Boluspor bu golle moralleri bozsa da ikinci yarıda kanatlardan ve orta alanda kazandığı toplar ile gol aradı. Emren Kılınç , Cafercan Aksu ve Kingsley ikinci yarıda oyuna dahil olurken Boluspor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Mutlak galibiyet için çıkılan Adanaspor maçında  taraflar attıkları 2'şer gol ile hanelerine 1'er puan kazandırdı.. Boluspor taraftarları karşılaşma sonrası Boluspr'u tribünlere çağırarak ortaya koydukları oyundan dolayı alkışladı.

Boluspor: 2 - Adanaspor: 2

Stat: Atatürk
Hakemler:Deniz Çoban, Birol Güldane, Özgür Ertem

Boluspor: Serdar, Engin, Hakan, Mahmut, Abdulaziz, İskender, Cihan (Dk 72 Cafercan), Vedat (Dk 82 Kingsley), Cemil, Bahadır, Alp (Dk 62. Emre)

Adanaspor:
Zülküf, Koray, Serges, Ahmet (Dk. 46 Cem), Rahman, Sedat, Ferhat (Dk 76. Mustafa), Aloysıus (Dk 82. Okan), Merthan, İzzet, Fevzi

Goller: Dk 8 Serges, Dk 52. Aloysıus (Adanaspor), Dk 41. Abdulaziz penaltı, Dk 47 Cemil (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Bahadır, Dk 53 Engin ( Boluspor)


2316 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083755970001221