NAMET ATEŞ, YÖNETİME SESLENDİ!

16 Eylül 2014

Pazartesi akşamları Bengü Türk Televizyonunda yayınlanan Pelin Koç’un sunduğu 1.Lig Postasında Boluspor’u değerlendiren UEFA, A Lisans Antrenörü ve program yorumcusu Namet Ateş Boluspor camiasına mesaj yolladı. Daha önceki yıllarda Bolu’da çalıştığından dolayı şehrin havasını iyi bildiğini söyleyen Ateş, Boluspor Başkanı Savaş Abak’a çocuk tribünü için mesaj göndererek, bir an önce çocuk tribünü sorununun çözülmesi yönünde değerlendirme yaptı.

Bengü Türk Televizyonunda yayınlanan 1.Lig Postası'nda Boluspor’u değerlendiren Namet Ateş şunları söyledi; “Boluspor’un iki haftada iyi şeyler yaptığını söyleyebiliriz. Takımın yavaş yavaş  oturduğunu görüyoruz. Bolu da iyi işler giderken, farklı skor geldi. Reha Hoca’nın da  rehavete kapılacağını düşünmüyorum. Daha çok üzerine koymak için çalışacaktır. Prijovic oynadığı oyunda, iki haftada iki gol çıkardı. Prijovic’den Reha Hoca, yönetim, taraftar memnun. Biz de memnunuz. Futbol adamı olarak benim Bolu da çalıştığımız dönemde böyle bir oyuncuyu çok istemiştik. Ama yoktu. O zaman böyle özellikle bir forvetimiz olsaydı, Boluspor şampiyon olurdu diye söyleyebilirim. Görüyoruz ki Bolu da en büyük eksiklik, taraftar! Bir an önce yerlerini almaları lazım maçlarda yine bizim dönemimizde nasıl bir koltukluk boş yer kalmadıysa, şimdide kalmaması gerek. Ben bile bir arkadaşım maça geldiği zaman bilet bulamadığım dönemler olmuştu. Şehre yeni bir hava gelmiş. Takıma, taraftar konusunda yönetim ne yapacak, nasıl bir çözüm yolu bulacak bilemiyorum. Ama Boluspor taraftarını tribüne çekmek için bir kampanyamı yapacaklar, şehri inandıracaklar hep birlik de göreceğiz. Taraftar olursa Boluspor şampiyonluk yoluna havasına girer. Birde yine 1000-1500 kişilik çocuk tribünü görüyoruz ki ilk maçta yoktu. Burada da bir sorun oluşmuş. Passolig 5 TL altında bilet basmıyormuş. Çocuk tribünü Bolu’nun olmazsa olmazlarından biri, motivasyon aracı. Maçlarda devre arasında olsun, maç sonunda olsun futbolcular o çocukların ellerine vurarak soyunma odasına gidiyorlardı. O bile bir moral oluyordu. Bunu da çözecek tek kişi Başkan Savaş Abak! Çözülmeyecek diye bir olay yoktur. Possolig yetkileri ile yapacağı görüşmeler sonrasında Çocuk tribünü inanıyorum ki eski yerini alacaktır. Burada iş Boluspor yönetiminde.

Bolu’nun oynadığı oyundan bende keyif alıyorum! İşler iyi gidince güzel yorumlar olur. Herkes sahip çıkar, iyi gitmeyince herkes eleştirir! Önemli olan Bolu gibi bir yerde işler kötü gidince sahiplenmek. İnşallah böyle devam ederler. Zaman neyi gösterecek ona bakacağız. Lig o kadar zoraki şampiyonluk da o kadar kolay değil!”

 

3084 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10409307479858