NAZAR DEĞMESİN (101 ' 67)

9 Şubat 2013

Boluspor Basketbol takımımız Türkiye Basketbol 3. Lig C grubunun ilk karşılaşmasında kadrosuna önemli takviyeler yaparak bir üst ligi hedefleyen İstanbul...

Boluspor Basketbol takımımız Türkiye Basketbol 3. Lig C grubunun ilk karşılaşmasında kadrosuna önemli takviyeler yaparak bir üst ligi hedefleyen İstanbul Basketbol takımını 101-67 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmaya iki ekipte kontrollü başladı ve ilk periyot 14-23 İstanbul Basket takımının üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyotta taraftarının desteği ile birlikte oyun üstünlüğünü eline geçiren ekibimiz karşılaşmanın ilk devresini 42-34 önde tamamladı.

Karşılaşmanın üçüncü periyodu 76-54 önde kapatan ekibimiz, son periyotta rakibini sürgülese etti ve karşılaşmadan 101-67 galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmayı Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ve Kulüp Başkanımız Abdullah Abat takip etti.

Maç sonu Boluspor Kulüp Başkanımız Abdullah Abat,Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner ve basketbol takım antrenörü Atalay Gemen açıklamalarda bulundu. 

Başkanımız Abdullah Abat açıklamasında;

''Boluspor Basketbol takımımızın teknik heyetini ve oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederim. Karşılaşma boyunca takımımızı desteklemek için buraya gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki yarın bugün burada yaşanan sevincin devamını hep birlikte Bolu Atatürk stadında yaşayacağız.'' Dedi. 

Başkan Yrd. Ve Basketbol Şube Sorumlusu. Fatih Yamaner açıklamasında;

Üçüncü ligdeki ilk karşılaşmamıza artık her Mac final sloganı ile çıkmıştık. Hafta içi Yönetim Kurulu olarak planladığımız maç organizasyonumuza İlimiz protokolü ve Boluspor taraftarları spor salonunu doldurarak büyük destek verdiler. Tamamı dolu tribünler önünde ve coşkusu bir an için düşmeyen karşılaşmada bu galibiyeti ilimize kazandıran Teknik kadro Ve oyuncularımızı kutluyoruz. Bu uzun yolun sonunda hedefe sağlam  adımlar ile bir adim daha yaklaşmanın mutluluğu içindeyiz .Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun.''Dedi.

Basketbol Takım Antrenörü Atalay Gemen açıklamasında;

"Gruba galibiyet ile başlamak çok güzel. Önemli bir galibiyet elde ettik. Karşılaşmanın ilk periyodundan Maç boyunca oyunun kontrolü elimizdeydi. İstikrarımızı devam ettirirsek hedefimize ulaşağımıza inanıyorum. Galibiyeti bize sahada ekstra güç olan taraftarımıza armağan ediyorum.''Dedi.

Maç sonu Basketbol Takımımıza Bolu'nun değerli iş adamlarından Yörem Mantı restaurant sahibi Emrah Şişman tarafından galibiyet yemeği verildi. 

3949 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065068006515503