“NAZIM SANGARE İSMİNDEN ÇOK SÖZ ETTİRECEK”

29 Temmuz 2019

Boluspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Almanya’da çeşitli takımlarda teknik adamlık yapan ve Türkiye’de süper lig takımı Gençlerbirliği gençlik geliştirme...

Boluspor’da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Almanya’da çeşitli takımlarda teknik adamlık yapan ve Türkiye’de süper lig takımı Gençlerbirliği gençlik geliştirme merkezi koordinatörlüğüne getirilen Taşkın Aksoy, Almanya’da yetiştirdiği ve Türkiye’de merdivenleri tek tek çıkan Antalyaspor’un milli takım oyuncusu Nazım Sangare’yi Bolu da kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Taşkın Aksoy öğrencisi Nazım Sangare ile hasret giderdi. Almanya’da birçok futbolcunun yetişmesinde emeği ilan Taşkın Aksoy Nazım Sangare yi anlattı. Türkiye’de gösterdiği performansla yıldızlaşan ve Milli takıma kadar yükselen genç yıldız; “Buralara kadar gelmemde taşkın Aksoy hocamın çok emeği var. Alt yapılardaki gelişimimde benimle yakından ilgilendi. Şuanda Antalyaspor da sağ bek oynuyorsam bunda hocamın katkısı büyük” dedi.

“Milli takımda kalıcı olmak istiyorum”

Bolu’da iyi bir kamp devresi geçirdiklerini ifade eden; “Nazım Sangare ligin başlamasıyla kaldığım yerden devam edip Milli takımda kalıcı olmak istiyorum. Taşkın Aksoy hocamın ziyareti beni çok mutlu etti. Kendisi de Gençlerbirliği gibi bir takımın alt yapı koordinatörü olmuş ona da başarılar diliyorum başarılıda olacaktır” dedi.

“Nazım Sangare isminden çok söz ettirecek”

Gençlerbirliği Gençlik Geliştirme merkezi koordinatörü Taşkın Aksoy ise şöyle konuştu: “Bu gün izin günümdeydim Bolu ya gelip dostlarımı ziyaret ettim Antalyaspor Bolu da olunca Nazım’mı arayıp ziyaret etmek istedim. Nazım, 2014/15 ve 15/16 sezonlarında Fortuna Düsseldorf U23 takımında benim oyuncumdu. Onu Alemannia Aachen takımından fazla oynamamasına rağmen transfer etmiştim, çünkü belirli yetenekleri vardı. İlk yıl fazla oynama şansı bulamadı, ancak çok çalışkandı ve kendini geliştirdi. İkinci yıl patlama yaptı ve çok iyi bir sezon geçirdi. Benim takımımda sağ açık pozisyonunda oynuyordu. Ancak ben ona hep, şayet profesyonel olmak istiyorsa, sağ bek oynaması gerektiğini söylemiştim. Bizden Osnabrück’e transfer oldu ve orada sağ bek olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sonra da Antalya transferi ve milli takımda ilk maçı izledik inanıyorum bu performansı ile Nazım Sangare isminden çok söz ettirecek ve Türk futboluna damga vuracak milli takımda iyi bir oyuncu kazanmış oldu kendisine başarılar diliyorum” dedi.

2186 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069741010665894