Ne dediysek o;

9 Haziran 2012

Serhat Güller beklenen imzayı attı! Boluspor’da yapılan kongre sonrası ilk iş olarak Teknik Direktörü belirlemek için kolları sıvayan transfer komitesi, tecrübeli...

Serhat Güller beklenen imzayı attı!

Boluspor’da yapılan kongre sonrası ilk iş olarak Teknik Direktörü belirlemek için kolları sıvayan transfer komitesi, tecrübeli teknik adam Serhat Güller’e resmi imzayı attırdı. Kongre sonrası tecrübeli hocanın Boluspor’a getirileceğini Bolusporluyuz.com olarak okuyucularımıza 3 Haziran’da duyurmuş, bazı basın organları o tarihte haberimizi yalanlayarak başka isimleri Bolu kamuoyunun gündemine getirmişlerdi.

 

Yeni sezon için futbol takımında patronun kim olacağı kamuoyu tarafından merakla beklenirken, transfer komitesi Serhat Güller’le resmi imzayı attı. Bank Asya Birinci Ligine ilk çıktığımız yıl kırmızı beyazlı takımın başında olan Serhat Güller, ilk yılında camiamıza play-off maçlarında final heyecanı yaşatmıştı.

İki yıl Boluspor’da görev yapan Serhat Güller, finalin ardından ikinci yılında da play-off oynatmasından sonra görevden ayrılmıştı.

Üç yıl sonra tekrar yuvaya dönen Serhat Güler, imza töreninde yarım kalan işini bitirmek için Bolu’ya döndüğünü, aynı heyecanla Boluspor’u başarıya getirmek için çalışacaklarını söyledi.

‘Ben iyi olacağına inanıyorum’ diyen Güler, “Yönetim, basın ve taraftar ile birlik de uyum içinde çalışıp başarıyı yakalayacağız. Benim için Boluspor’un kendimde ayrı bir yeri var” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İmza törenin ardından ekibi adına bilgi veren Güller, kaleci antrenörü olarak Adnan Erkan ve Alper Şemsi Edis’inde yardımcı antrenör görev yapacaklarını belirtti.

İmza öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Abdullah Abat, “Biran önce teknik direktör sorununu çözmek için harekete geçtik. Birçok isimle görüşme yaptık. Bu görüşmeler sonucunda sizlerinde yakından tanıdığı Serhat Güller’le transfer komitesi hem fikir oldu. Teknik direktörümüz Serhat Güller, hem Boluspor’u hem de Bank Asya’yı yakından tanıyan bir isim. Hocamızla bu sene görevde kaldığımız sürece beraber olacağız” dedi.

 

 

 

 

2322 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059931039810181