Ne Merak Ediyorsanız Cevapladı

22 Ocak 2013

Boluspor Başkanı Abdullah Abat Köroğlu TV'de Mehmet Ali Atalay'ın hazırlayıp sunduğu Basın Toplantı programında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Bir çok...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat Köroğlu TV'de Mehmet Ali Atalay'ın hazırlayıp sunduğu Basın Toplantı programında gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Bir çok konuya açıklık getiren Abdullah Abat gün yüzünde konuşulmayan konulara ilk defa açıklık getirdi.

Abdullah Abat kendisinin eski başkanlarla ilgili sorulan soruya 'Boluspor'a Başkanlık yapan insan benim için kutsaldır. Yıllarca beraber çalıştık ne Necip başkanla nede diğer başkanla benim bir çatışmam olamaz' dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Abat 'Boluspor başarısını istemeyen biri varsa O  Boluspor'lu olamaz. Ben hiç kimseye ön yargılı yaklaşmam benim bildiğim doğrudan şaşmam' dedi.

Boluspor son transferlerden sonra borcunun kamuoyunda yükseldiği anlamında yapılan konuşmalara da şöyle cevap veren Abat 'Ben gülüp geçiyorum, ben hesabı kitabı elimde tutan biriyim. Gelirleri artırmak için çaba sarf ediyorum. 3.9 Milyon TL borçla aldık ve  futbolcuya pirim borcumuz yok. Yarın kongre olsa  borcumuzu  şuanda 3.5 Milyon TL olarak açıklarız. Pirim anlamında bir sıkıntımız yok, bu takım süper lige çıkarsa 5 Milyon TL borçla çıkar. Ligi 7.8.9'uncu bitirirsek 3.5 Milyon TL borcumuz olur' dedi.

Basın toplantısı programında konuşmalarına devam eden Abdullah Abat takımın gelecek yılla ilgili kadro yapısı içinde şu açıklamayı yaptı.

'Gelecek yıl dolu bir takımımız var. Futbolcuların bonservisi  hepsi bizde, gidecek oyuncu bonservisini vererek gidecek. Boşa çıkan oyuncu yok. Hpsi ile uzun vadeli anlaşma yaptık'

Yönetici arkadaşlarımız 1.5 Milyon TL Verdi  

Geçmiş yılara nazaran fazla reklam bularak kasaya fazla para koyduk. Vadeler uzun olduğu için yönetici arkadaşlardan geçtiğimiz günlerde  emanet para aldık.  1.5 Milyon TL borç aldık. Hepsinin garantisi verildi. Yönetici arkadaşlara bunda da vade farkı yok , ne kadar aldıysak o kadar vereceğiz bu yükü de yönetici arkadaşlarımız karşılamış oldu.

Üç Beş Gün Sonra Yeni Tesislerdeyiz

Tesisler noktasında Valimiz Belediye Başkanımız Alâeddin Yılmaz İl Genel Meclis başkanımız   Mücahit Kutlu eski başkanlarımız ve eski yönetici arkadaşlarımızın yaptıkları asla küçümsenemez. Büyük fedakârlık yaptılar. Birkaç güne kadar yeni tesislerimize geçeceğiz. Futbol akademisi olduğumuz zaman Türkiye'de ilk 5 takım arasına Haziran'da gireceğiz. Eski tesisi alt yapıya veriyoruz. Üç beş günlük bir ısıtma sıkıntımız var doğal gaz açılınca hemen geçeceğiz. Eski tesisten yeni tesise çok fazla personel yığılması olmayacak. Orası çok farklı bir yapıda Boluspor'a hizmet edecek projemiz acısından da yeni tesise geçilmesi ile 2 antrenman sahası ve bir sentetik saha için Federasyona baş vuracağız. Bu çalışmalarımızda devam ediyor.

Agbetu'nun Bir Bedeli Var !

Agbetu ya bir bedel ödedik o bedeli almadan göndermek istemiyoruz . Tekrar değerlendireceğiz. Antrenmanlarda çok çalışan bir oyuncu maçlarda verimli olamadı. Patlaması iyi olan bir oyuncu  taktiksel anlamda sahaya yansıması çok önemli  halen devam eden bir sözleşmesi var. Onuda hocamızla konuşup son bir değerlendirme yapacağız isteyenlerde var son kararı hocamız verecek. 

Kazım Kırcı Boş Bir Adam Değil

Abdullah Abat Manajer Kazım Kırcı içinde şu açıklamaları yaptı. 'Kazım Kırcı hiçbir hocanın başkanın yönetimin menajeri değildir. Kulübün resmi menajeridir. Menajer disiplin kurulu gibi ceza veremez. Yönetime rapor verir. Temsil noktasında tam yetkilidir. Başkan ve yönetim kurulunu temsil eden bir menajerdir. Futbolcu ile bizim aramızdaki köprüdür. Kazım Kırcı boş adam değil futbolu bilen biridir.'

Göreve Devam Edeceğim

Sezon sonunda yapılacak kongre ile ilgilide şunları söyleyen Abdullah Abat 'Göreve tekrar talibim. Hedeflerim var bu hedef doğrultusunda yönetiminle birlikte çalışmalara devam edeceğiz.

Taraftar Lazım Para Değil

Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi bilet fiyatları konusunda da açıklama yaparken 'Bize taraftar lazım. Parayı Her yerden buluruz' diyen Abat Boluspor taraftarından da destek istedi. 'Bana taraftarlık ışığını 1461 maçındaki gibi göstersinler bilet fiyatlarını daha azalta biliriz' dedi.

Gönül Bağımız Var

Oğuz hoca ile yılarca çalışacağız. Gönül bağımız var. Niyetimiz hocamızla başarı yakalamak. Takım üzerinde oynama yapmak istemedik, hocamızla birlikte fikir alış verişi yapıyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda karar veriyoruz. Transfer için arayışlarımız devam ediyor. İlave olacak ve ayrılacak oyuncuda olabilir. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir ön libero birde sağlı sollu kanat oynaya bilen çok yönlü oyuncu olabilir. Bunuda en kısa zamanda hocamızın kararı sonrasında verecegiz. Yabancıda olabilir Türk'de

Transfer Haberleri Sıkıntı Yaratıyor

Transferin aşamaları gizli yürütülmek zorundayız. Bir oyuncu ile gizlilik içersin de Boluspor menfaatlerini konuşuyoruz. Bu basına sızınca araya başkaları girip işi bulandırıyor. Kulübün menfaati bizim için önemli transfer  duyulduğu zaman fiyat otomatikman yükseliyor. Buda bizim işimize gelmiyor. Şuanda olduğu gibi Nurudeen Orelesi ismi gündeme geldi ortalık karıştı. Tabii ki basında haberini yapacak bu konuda da başka bir şey diyemem.

Siyaseti Düşünmüyorum

Siyaset konusunda kimliğim yok. Olamazda zaten. Siyaset yapacaksam bu işe girmezdim. Boluspor üzerinden siyaset yapmam. Ben Boluspor'a uzun yıllar hizmet etmeyi düşünüyorum.

Bolusporluyuz.com

Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti

2150 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.37334513664246