Ne Umduk Ne Bulduk 0-0

4 Şubat 2012

Boluspor zorlu Akhisar deplasmanında az sayıdaki taraftarı ile üç puan ararken maç sonunda ortaya konan oyun beğenilmezken takımın geçen hafta alınan 7-2...

Boluspor zorlu Akhisar deplasmanında az sayıdaki taraftarı ile üç puan ararken maç sonunda ortaya konan oyun beğenilmezken takımın geçen hafta alınan 7-2 lik galibiyetin etkisini atamadığı gözlendi.

Hafta içi kötü hava şartları nedeni ile sağlıklı bir çalışma programı uygulayamayan Boluspor'da  oyuncuların sıcak havadan da etkilendiği görüldü.  Boluspor karşılaşmaya Atacan , Orhan , Onur , Caner , Ferhat , Cemil , Emre , Veli , Veysel , Alp , Kenan on biri ile sahada yerini aldı.

Karşılaşmada  Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı başta olmak üzere yöneticilerimizden Osman Gürsoy , Bayram Ali Aydoğanlı , Hüseyin Kayalıoğlu ,  Nadi Okur , Erdal Gören , Seçkin Kavarna , Mustafa Özkoparan'ın yanı sıra eski Boluspor'lu yöneticiler  Recep Aydoğanlı , Osman Kayışoğlu ile birlikte Bolu Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi  ve kafile başkanı Er Piliç işletmesi sahibi Mustafa Ericek ile Bolulu iş adamlarından Gökhan Dere karşılaşmayı takip edenler arasındaydı.

Karşılaşmada önemli anlar.

Dk 01: Karlılaşmaya Akhisar Belediyespor başladı.
Dk 02: Boluspor sağ açıktan Kenan ile pozisyon ararken rakibinin faul yapması sonrası serbest atış kazandı. İçeri gönderilen topa Veysel müdahale ederken top direkten dönerek ceza sahasına düştü. Karom bolde olan topu Akhisar defansı uzaklaştırdı.
Dk 08: Kenan Özer soldan geliştirdiği atakta topu Caner Ağca'ya aktardı içeri ortalayan Caner'in şutunda top ev sahibi oyuncunun eline çaptı ancak karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi.
Dk11: Orta alanda kazanılan topu Onur ceza sahasına gönderdi. Veysel'in pasını Alan Kenan içeri girdiği anda yerde kaldı ancak Taner Gizlenci penaltı olarak yorumlamadı ve devam kararı verdi.  
Dk13: Akhisar en etkili atağını bu dakikada gerçekleştirirken Şehmuz ile girdiği pozisyonu değerlendiremedi.
Dk14: Bu dakikaya kadar ortada geçen bir oyun olurken Boluspro rakibine göre daha etkili olduğu gözlendi.
Dk19: Akhisar'da Emrah kazandığı topu Sertan'a uzunlamasına aktarırken Sertan sert bir şekilde topa vurdu ancak topu Atacan çıkartı.
Dk29: Akhisar'da Hakan sağ açıktan topu kazanması sonrası içeri derinlemesine ortaladı. Gelen ortaya Sertan vole vurmak isterken topa dokunamadı ve top dışarı çıktı.
Dk30: Bu dakikalarda Akhisar etkili olurken Anıl ile kaleyi yokladı ancak top az farkla dışarı çıktı
Dk45: Akhisar Belediyespor  Boluspor ceza sahası çizgisi üzerinden serbest atış kazandı. Sertan Vardar kaleye gönderirken top Boluspor defansından döndü.  Pozisyonun devamında Boluspor kontra atağa kalkerken pozisyonun Kenan ile değerlendiremedi.

Dk48: Boluspor'da Orhan Ak sarı kart gördü
Dk49: İkinci yarıda en etkili atağımızı Veysel ile bulurken Veysel'in şutu az farkla auta çıktı.
Dk51: Emre Toraman sarı kart gördü.
Dk60: Boluspor korner atışı sonrası Ferhat ile pozisyon bulmaya çalışırken bu ataktan yararlanamadı.
Dk63: Boluspor derinlemesine geliştirdiği pozisyonda Caner kaleci ile karşı karşı kalırken kaleciden dönen topa Kenan boş kaleye vurdu ancak defanstan döndü.
Dk65: Boluspor'da Caner Ağca oyundan alınırken Omar Wade oyuna dahil oldu.
Dk70: Emre Toraman oyundan çıkarken yerine Savaş Yılmaz dahil oluyor.
Dk71: Kenan Özer derinlemesine Akhisar sahasına girerken sol kanatta bulunan Veysel'i göremeyince topu kaptırdı . Dönen top Savaş'ın önünde kaldı. Sert vuruşu sonrası top farklı bir şekilde dışarı çıktı.
Dk79: Omar Wade kazandığı toplarda çizgiye inerken içeri doğru ortalayamayınca top kaybını bu dakikalarda çok sık yapıyor.
Dk86: Boluspor karşılaşmanın sonlarına doğru bulduğu ender pozisyonlardan olan Veysel Cihan atağında Omar'a topu aktarması sonrası Omar uzaktan sert vurdu top az farkla auta çıktı.
Dk87: Cemil Vatansever sarı kart gördü.
Dk87: Akhisar ortasında soldan gelen topu güçlükle çıkarttık.
Dk90: Veysel Cihan oyundan alınırken yerine Aydın Çetin girdi.
Dk90: Onur Bektaş  sarı kart gördü.

 

Ne Umduk Ne Bulduk 0-0

2375 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.039937019348145