“NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK”

6 Mart 2017

Güzel maç seyir zevki yüksek maç hızlı maç coşkulu maç seyircili maç... Bu kavramları arttırabiliriz bunların sahibi Bolusporumuz! Uzun zamandır...

Güzel maç seyir zevki yüksek maç hızlı maç coşkulu maç seyircili maç... Bu kavramları arttırabiliriz bunların sahibi Bolusporumuz! Uzun zamandır Boluspor’u böyle hızlı bir oyunla böyle hırslı mücadele eden bir takım olarak izlememiştik. Boluspor bu maçta istediğinde neler yapabileceğini gösterdi. Belki galip gelemedik ama mücadele etmesini pozisyon bulmasını bildik hem de daha maçın başında yediğimiz penaltı gölüne rağmen. Eskişehir’de de 2-2 kaldık burada da... yenemiyoruz 2008den beri lakin tesellimiz yenilmiyoruz da. Maçin ilk dakikalarında 26 forma numaralı Eskişehir doğumlu Fatih’in isteyerek/istemeden yaptırdığı penaltı 2008 play-off ta 2.Dk 'da yediğimiz penaltı bahtsızlığını hatırlattı.

Maça gelecek olursak  takım olarak güzel mücadele sergiledik  fakat  Yusuf, Ramazan, Santos,Guido, Hakan, Rydell, Jansen maçta performanslarıyla göz doldurdu. Geçen hafta Samsunspor maçında Yusuf kötü bir performans sergilemişti. 1 haftalık hazırlanma sürecinde Yusuf’un performansının bu kadar yükselmesi gözlerden kaçmadı.

Bugün oyunda kaldığı sürenin 45 dakikasında baskın oynayan Santos forvete, Yusuf ise hem defansa hem de forvete çok fazla yardımcı olurken Abdulkadir ne forvete ne defansa nede kanatlarla oyuna katılamadı. Henüz yeni olduğu için oyunculara adapte olamadığını görüyoruz. Hakan’ın 3 hafta öncesine kadar Özgür Özkaya’yı aratan bir oyun sergiliyordu.  Ümraniye maçıyla başlayan iç sahadaki yükselişin devam etmesini umut ediyoruz.

Ümraniye maçında Santos’un rakipten çok iyi top sakladığını fakat yeterli olmadığını söylemiştik. Eskişehir maçında ise oyuna çok fazla katkı sağladığını ve güzel mücadele ettiğini söylemeden geçmeyelim. Jansen kolay sakatlanan fakat sakatlıktan sonra toparlanmasını iyi bilen bir oyuncu. Sezon başına göre biraz kilo aldığı gözlerden kaçmasa da oyunundan bir şey kaybetmediği apaçık ortada. 

Transfer döneminde Ramazan Sal’ın alınmasına çok sıcak bakmamıştık lakin takım arkadaşlarına Fatih Turan’dan daha kısa sürede adapte olduğu kesin! Maçın günah keçisi Fatih Turan! Sezon başından beri ilk 11 de oynayıp istenileni veremeyen Fatih Turan’ ın oynamaması için penaltı yaptırması mı gerekiyordu ?!

Bu oyuncu sezon başından beri sahada etkisiz elemanı oynuyor. 26 numaralı formayı taşıdığı ve Eskişehirli olduğu onun için talihsiz bir maç oldu. Fatih zaten diğer maçlarda da çok hata yapıyordu. Bu hatalara rağmen hala kadroda olmasına da anlam veremiyoruz! Fuat hocam bu kumaştan o elbise çıkmaz. Geçen yıl da bu oyuncu böyleydi bu yılda aynı. Fatih Turan 18 e girse de girmese de stabil bir oyuncu. Grafiğinde ne bir çıkış ne bir iniş var.

Bu hafta Eskişehir maçında güzel oyun sergilediğimizi düşünüyoruz. Oyuncularımızın performansları tatmin etti. Haftaya Denizli maçında da aynı mücadeleyi göstermelerini bekliyoruz.

 

 

 

1466 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069053888320923