NEREYE HEMŞEHRİM NEREYE ?

17 Şubat 2014

Daha karpuz kesecektik nereye ? Süper Lig hesapları yaparken kümede kalma yarışına girmek neden ? Yılların BOLUSPOR’U ne hallere düştü puan tablosuna...

Daha karpuz kesecektik nereye ?
Süper Lig hesapları yaparken kümede kalma yarışına girmek neden ?
Yılların BOLUSPOR’U ne hallere düştü puan tablosuna baktım 15.sıradayız 21 puanla gerçekten içim sızım sızım sızladı ağlamaklı duruma geldim. Birkaç yıl önceye kadar Süper Lig’i kovalayan finallerden dönen BOLUSPOR küme düşme hattında bu oyun devam ederse düşmesi kesin.
Futbol acımasızın kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Normalde yazı yazarken çok zorlanmam ama bu defa gerçekten çok zor oldu.

Gelelim Samsun maçına Samsun takımı gerek taraftarıyla gerek takımıyla bütünleşmiş iç sahada müthiş bir baskı  kuruyorlar. Rakip karşısında kadro oturmuş taki Boluspor karşısına 3 as futbolcusundan yoksun çıktılar ama hiç fark etmedi. Forvette Adilovic gibi kule sırtı dönük oynayan bitirici bir adam var. Yakaladığında affetmiyor. Boluspor takımının böyle bir forveti olsaydı geçen hafta Balkes maçında hattrick yapardı. Yılda da toplam 15 gol atar bizi bu kabustan uyandırırdı. Samsun sahanın her yerinde Boluspor’a fark attı. Koşuda baskıda sağ bekte bir Canber var ki dillere destan. Emre ve Hakan’a rağmen sol tarafı koridor yaptı. Besim hocanın maça çıkış 11’i bunu getirdi.

Boluspor bu duruma nasıl geldi ?
Bu bir yılın sonucu değil son 2-3 sezonun yanlış transferleri büyük paralar harcanması da bu  birikimi bu yıl da biraz daha fazla hatayla Boluspor bu duruma geldi. Ssezon başında aman ucuz olsun alalım diye yapılan transferler ‘’FOS ‘’ çıktı Ali Güzeldal ilk maçta sakatlandı. Ekonomik sıkıntılar iyice meydana çıktı. Menajerlere kaptırılan paralar hatırla gönüller yapılan transferler bu noktaya getirdi. Geçmiş Boluspor başkanlarının kişisel ihtirasları ‘’Ben olmasam da yakınımdaki adam olsun ‘’ düşüncesi zarar verdi. Samsun maçında gördük adamaların vekilleri BAKANLARI yerel idareciler işadamları takımın yanında bizimkiler nerede? Boluspor’u siyasi rant ve hesaplaşma yeri olarak gördüler.  Boluspor üstünden prim yapma derdinde çoğu eski yöneticilerin birbirlerine laf sokma ateş topu haline gelen Boluspor’u birbirine atma derdinde ‘’Benim dönemimde şöyleydi’ ‘’ yo yo benim dönemimde asıl şöyleydi’’ Seçim dönemlerinde herkes birer Boluspor fanatiği oluyor. Allah selamet versin de takım kümeye gidiyor NEREYE HEMŞERİM ?  diyen yok !
Bu takım kötü olmasına rağmen 4 galibiyet katılım payı falan 1 milyon spor toto veriyor 1,7 milyon TRT veriyor, TFF katılım payı falan bu durumdayken para yok 2.lig de bu gelirlerin hiçbiri yok olsa da değeri yok hepten yok olmaya gider bu düşünmesi bile kötü.

Son olarak şimdi ne yapabiliriz ? Bütün gönül kırgınlıklarını şahsi hesapları bir kenara bırakın bu takımı bu sene ligde tutalım mevcut yönetime ve takıma ne olursa olsun destek verelim Başka BOLUSPOR yok ! Tesislere getirilen  yasaklarda kısmen yönetim haklı gazeteciler de haklı ama 5 parmak bile bir değil gazetecilerin hepsi de bir değil kurunun yanında yaşta yanıyor bu süreçte karara saygı duyalım unutmayalım ki değil idmanlara 2 yıldır maçlara alınmayan Boluspor taraftarlarını biliyorum mukayese edersek çok hafif sayılır.

Ve Besim hocaya bir çift sözüm var. Madem görevi bırakacaktın Samsun maçından önce bıraksaydın memleketine kıyak geçmeye mi gittin ? İstifa ederken maçta mağlup durumda sırıtmalar Boluspor senin gibileri çok gördü iyiliği de kötülüğü de unutmayız. Senin güttüğün koyun Boluspor’un adam ettiği antrenör var.

Son olarak takımı Bucaspor maçına hazırlayan YILMAZ ÖZEN hocamıza destek verelim. Yönetim başka hocalarla görüşüyor ama kimse bu durumda bu ateşten gömleği giymeye yanaşmaz gelse de büyük paralar ister muhtaç durumdayız onlar da bunu biliyor. Yılmaz hoca memleketimiz insanı gönül dostu ona destek verelim. Boluspor’a destek verelim başka Boluspor yok, Boluspor yok olmadan iş işten geçmeden maçlarda kendi oyuncularımıza küfür etmeden destek olalım bu şartlar bunu gerektiriyor.

GÖKHAN SAYIN

 

1969 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062102079391479