NET MAGLUBİYET

1 Ekim 2013

Boluspor Bucaspor müsabakasına tutuk başladı. Birde TRT'nin berbat yayını maçı iyice bizim için zevksiz hale getirdi. Alican KARADAĞ müsabakaya çok kötü başladı,...

Boluspor Bucaspor müsabakasına tutuk başladı. Birde TRT'nin berbat yayını maçı iyice bizim için zevksiz hale getirdi.

Alican KARADAĞ müsabakaya çok kötü başladı, Alp'de ilk yarıda kötü olunca orta sahada Bucasporun'un üstünlüğü bariz şekilde görülür oldu. Rakip savunmamızın sağ kanadından etkili ataklar yaparak Sercan'ın zor anlar yaşattılar.

TRT yayını kötü olduğu için attığımız ve yediğimiz ancak ofsayt gerekçesi ile iptal edilen goller hakkında fazla yorum yapmamız doğru olmaz. Yine yediğimiz ilk golde tam göremedik ama Cemil'in kaleciye kafa ile pası (Geri pas) Atacan'ın kısa vuruşu ve yenilen gol. Boluspor çok fazla geri pas yapıyor. Bence bunun sebebi orta sahada topu almak için kendini gösteren oyuncu yok. Birde topla oynayan savunma oyuncuları orta sahada topu tutacak oyuncu olmadığı düşüncesi ile geri pas yapmayı tercih ediyorlar. En kısa zamanda geri pas alışkanlığından vazgeçip ileri oynayan bir takım haline dönüşmemiz gerekir. Futbolda gol atmak için şut atmak gerekir, şut atan takım golü arayan takım ama Boluspor'lu oyuncular öyle yerlerden şut girişiminde bulunuyorlar ki akıl sır erecek gibi değil. Buna Fatih Şen'de dahil tamam iyi vuruyorsun bu maçta da etkili şutların var ama her top da kaleye vurulmaz.

Boluspor ilk yarı boyunca top tutamayan, pas yapamayan sadece çok koşan acemi bir takım görüntüsündeydi.1-0 mağlup durumdayken 2 ve hatta daha fazla goller yiyeceğimiz net bir şekilde görüldü. Kendi kendime düşündüm ne hamle yapılabilir diye? Ancak Boluspor un kulübesi o kadar zayıf ki Sadece Allah Ali hocaya kolaylık versin diye bildim..

Ali BEYKOZ cesur hamlelerle elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanarak oyuna müdahale etti. Bunu beğenmeyenler ve eleştirenlerde olabilir ama herkes önce eldeki kadroya bakacak. Ali hocanın hamleleri neticesinde de çok şey değişmedi ikinci yarıda üretken futbol oynamayan gollük pasları hiç yapamayan oyuna hükmedemeyen bir Boluspor izledik. Eğer Bucaspor biraz cesur olsa skoru koruma kaygısı yerine ilk yarıdaki oyun anlayışını sürdürse daha farklı mağlup olurduk. İkinci devrede oyuncu ve sistem değişikliği ile daha etkili gibi göründük, ama bunda Bucaspor' un skoru korumak için savunmaya dayalı oynayıp hücumu fazla düşünmemesinin etkisi de vardı. İkinci devre Kupa maçında iki çok şık gol pası ile galibiyette önemli rol oynayan Alp ERGİN ilk yarıya göre daha iyi idi. Ama hala Seyircinin beklediği alp den çok uzak ve bu takımım Alp'in geçen yılki formuna çok ihtiyacı var. Boluspor ikinci yarıda etkili görünmesine rağmen ilk gol pozisyonu 88 dakikada. 88 ve 89 dakikada iki net gol pozisyonundan Emrah yararlanamadı. Emrah benim beğendiğim bir oyuncu bire birde çok etkili olmaya bilir pas isabet yüzdesi düşük olabilir ama bu ligde ve üst liglerde oynamak istiyorsa bu gün girdiği iki net gol pozisyonundan en az birini değerlendirmesi gerekir.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan genelde iyi bir maç yönetti. Dimitrov'a çizgide yapılan faul ü bile çalmazken 5 dakika sonra çok benzer bir pozisyonda Fatih GÜL'e sarı kart gösterdi. Maçtaki en büyük hatası Dimitrov un pozisyonunu değerlendirememesi idi.

Tüm Bolu lu futbol severlerin iyi niyetle mücadele eden takımlarını desteklemeye devam etmeleri dileği ile herkese iyi haftalar.


1798 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.08122992515564