NTV SPOR’DA BOLUSPOR STADI ELEŞTİRİLDİ

21 Aralık 2016

NTV Spor’da hafta içi her sabah yayınlanan Fuat Akdağ’ın sunduğu ve Mehmet Demirkol’un yorumlarıyla ekrana gelen ‘spor servisi’nde, Boluspor- Beşiktaş maçının yanı sıra saha zemini masaya yatırıldı.

Sunucu Fuat Akdağ programda şöyle konuştu: “İki takım içinde aynı şartlar geçerli. Bir takım için daha farklı, onlar daha farklı oyun oynuyor. Onları daha farklı etkilemiştir. Ben çok fazla inanmıyorum. Orada oynayan herkes için o kurallar geçerli. Pas farklı şekillerde verilebiliyor. Ona göre uyum sağlaması lazım. Ona göre teknik kadronun da, oyuncuların da farklı bir düzenle o sahaya uygun, o şartlara uygun başka bir tedbirle sahaya çıkıyor olması lazım. Artık teknoloji bu sahaların böyle olmasını engelliyor. Eskiden di bunlar. Eskiden her şartta maç oynanıyordu. Artık ısıtma var, artık bunun tedbiri alınıyor. Tabiî ki tedbirlerin alınması lazım. Futbola daha uygun zemin çim, kar olmayacak, don olmayacak öyle olursa daha güzel futbol oluyor tabiî ki.”

 

Yorumcu Mehmet Demirkol, programda şunları dile getirdi: “iki hoca da futbol adına konuşacak bir şey yok. Zaten bir şey yok. Bir şey olmasın diye bu kadar insan bir araya geldi, toplandı orada oturdu o soğukta. Sporcular da sahaya çıktı. Bizim söylediklerimizi insanlar dinler. Hak verirler, vermezler. Seyrederken keyif alırlar, almazlar herkes kendi kararını verebilir. Burada üzerinde tartışma olmayacak bir durum var. Şenol hocanın konuşmasını dinlerken ne hissettin? Ben açıkça söyleyecek olursam, büyük bir bıkkınlık, büyük bir yorgunluk, büyük bir sıkılmışlık hissettim. Diyor ki, ‘3 gün önce benim adımı dünyanın en modern statlarından birine verdiniz. Şimdi beni burada oynatıyorsunuz. Benden ne söylememi istiyorsunuz diyor.’ Şimdi ben bununla ilgili bir şey söylesem diyor, herkes diyecek ki, bende burada diyeceğim ki, ‘hoca sende çok şikayet ediyorsun. Beni bunlara sokmayın diyor. Bunlarla beni uğraştırmayın diyor.’ Bizim Şenol hocayı bu kadar fazla yormaya hakkımız yok ya. Şenol hocayı sonunda kadar eleştirmeye hakkımız var. Ben eleştiriyorum kendi bakış açımla. Açık toplum böyle olur.”

 

3377 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.076488018035889