Objektif Haber

27 Ekim 2013

Boluspor Adanaspor karşılaşması 1-1 sona ererken karşılaşmada objektiflerimize yansıyan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.            Gole Alıştı Bir KereYıldız futbolcu gollerine devam ediyor. Haftalar sonra performansı...

Boluspor Adanaspor karşılaşması 1-1 sona ererken karşılaşmada objektiflerimize yansıyan haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gole Alıştı Bir Kere


Yıldız futbolcu gollerine devam ediyor. Haftalar sonra performansı ile dikkat çeken İskender Alın Şanlıurfaspor maçından sonra Adanaspor filelerini de havalandırmayı ihmal etmedi. Adanaspor karşısında da gol için mücadele eden İskender Alın bir çok pozisyonda Adanaspor defansı tarafından zorla durdurulmak istendi. İkinci yarıda Boluspor beraberlik için rakip kaleye yüklenirken yıldız oyuncu İskender kazanılan serbest atışta topu takip edip Adanaspor defansı arasından sıyrılarak kaleciden dönen topu Turuncu beyazlı kaleye göndermeyi başarı. Beraberlik golünü kazandıran İskender gollerine devam ederken yükselen performansı ile ilerleyen haftalar için ümit verdi.

Yıllara Sonra Bolu'da


Bir zamanlar Boluspor'a transfer olmasının ardından adeta gündem oluşturan Fabiano Olivera yıllar sonra Bolu Atatürk stadyumuna geldi. Kırmızı beyazlı forma ile çalkantılı bir sezon geçirmesinin ardından ülkemizden ayrılmış Brezilya'da yaşadığı uzun sakatlık sonrası futboldan uzak kalmıştı. Bu sezon tekrar Türkiye'ye gelerek Adanaspor ile anlaşan Brezilyalı yeni takımıyla Bolu'ya gelse de karşılaşmayı tribünden izledi. Levent Eriş tarafından kadroya alınmayan Fabiano şaşkın gözlerle eski günlerini hatırladı.

Devrem Merhaba


Boluspor ve Adanaspor arasında oynana karşılaşmada çarpıcı karelerde objektiflere takıldı. Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz yıllarca formasını giydiği Adanaspor'a karşı rakip olurken Levent Eriş de bir yıl çalıştırdığı Boluspor'a tekrar rakip oldu. Her iki teknik adam da duygusal anlar yaşarken hem Ali Beykoz hem de Levent Eriş'in dostluklarının yıllara dayandığı göründü. Ev sahibi olmasından dolayı Levent Eriş maç öncesi yanına giderek 'hoş geldiniz başarılar dilerim' diyen Ali Beykoz'a Levent Eriş den samimi bir davranış gelirken 'Devren nasılsın benden genç görünüyorsun' deyip takılırken her iki deneyimli teknik adam bir birlerine başarılar dilediler.

Üzgün Ayrıldılar


Hafta içi yapılan akşam antrenmanında sakatlanarak karşılaşmada oynamayan Sercan Türkeri karşılaşmayı genç oyuncular Tolga, Yasin, Harun ile birlik de  tribünden izledi. Sercan maçta oynamamış olması da Boluspor adına üzücü bir kayıp olduğu göründü. Kırmızı beyazlı forma altında bu sezon başarılı maçlar çıkarmaya çalışan ve hırsı ile dikkat çeken Sercan Türkeri eksikliği hissedilirken tecrübeli oyuncu alınan 1-1'lik beraberliğin ardından stadyumu üzgün bir şekilde terk etti. 

Dev Adamlar Ordaydı


Boluspor Basketbol takımı futbol takımını yalnız bırakmayıp karşılaşmayı heyecan içinde izledi. Bu sezon da  geçtiğimiz yıl gibi futbol takımının maçlarını yakından takip eden 12 dev adam zaman zaman taraftarların tezahüratlarına eşlik etikleri göründü. 

Hakem'e İsyan Etti


Karşılaşma sonunda adeta kendinden geçen deneyimli teknik adam Levent Eriş verilen kararlara sert tepki gösterdi. Karşılaşma boyunca hiç oturmayan Levent Eriş oyuncusu Tiago'nun çift sarı kartla oyundan atılması sonrası artınındaki teri göstererek emeğimizi çalıyorsun demeye getirince maçın hakemi tarafından oyun alanına gönderildi. 

Dilber ve Özdemir Maçı İzledi


Türkiye A Mili takımlar eski sorumlusu Selami Özdemir ve TÜFAD genel başkanı İsmail Dilber Boluspor Adanaspor maçını yakından takip ettiler. Bolu da bir çok dostu olan ikili Boluspor 'uda yakından takip ederlerken hem Selami Özdemir hem İsmail Dilber bundan önceki sezonlarda da sık sık Bolu'ya geldikleri görülmüştü. Türkiye milli takımının çıkış yakaladığı yıllarda Şenez Erzik. Özkan Olcay, Abdullah Kığılı, Haluk Ulusoy'un başkanlık yaptıkları yıllarda A Mili takımlar sorumluluğu yapan Selami Özdemir  Boluspor Adanaspor maçında dikkat çenkler arasında yer aldı.


2441 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049426078796387