Ödüller verildi Ferhat Bank Asya yıldızı

4 Mayıs 2011

Bolu'da,İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencilerinin oylarıyla spor adamları ödüllendirildi. Yılın futbol antrenörü Tolunay Kafkas, Kardemir Karabükspor'un futbolcusu Emanuel Emenike ise...

Bolu'da,İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencilerinin oylarıyla spor adamları ödüllendirildi. Yılın futbol antrenörü Tolunay Kafkas, Kardemir Karabükspor'un futbolcusu Emanuel Emenike ise yılın futbolcusu seçilirken Boluspor lu oyuncumuz Ferhat Kiraz ise Bank Asya birinci liginin yıldızı secildi.

AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü'nün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Yılın Spor Adamları Ödül Töreni', İzzet Baysal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. İbrahim Üzülmez'in salona girmesiyle ayağa kalkan öğrenciler, 'Deli İbrahim' tezahüratları yaparak sevgi gösterisinde bulundu. İbrahim Üzülmez ise öğrencileri alkışladı. Öğrenciler, Tolunay Kafkas, Emenike, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden Galatasaray'ın voleybolcusu Ayşe Himmetoğlu'nun anne ve babasını da salona girişlerinde ayakta alkışladı.

Törende, Spor Yöneticiliği Bölümü Özel Ödülü Ayşe Himmetoğlu'nun ailesine, Geleceğin Yıldızı Ödülü Ferhat Arıcan'a, BESYO Özel Ödülü Barış Telli'ye, Bank Asya 1'inci Lig Yıldızı Ödülü Ferhat Kiraz'a, Yılın Spor Yorumcusu Ödülü Tunç Kayacı'ya, BESYO Başarı Ödülü Alper Uçar ve Alisa Agafanova'ya, Yılın Güreşçisi Ödülü Selçuk Çebi'ye, İstikrar Ödülü Yücel İldiz'e, Spor Yöneticiliği Onur Ödülü Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez'e, Yılın Futbolcusu Ödülü Emenike'ye, Yılın Teknik Diriektörü Ödülü Tolunay Kafkas'a, Yılın Spor Yöneticisi Ödülü Turgay Demirel'e verildi. Yılın Takımı ise A Milli Basketbol Takımı seçilirken, ödülü takım adına Orhun Ene aldı.Yılın Voleybolcusu seçilen Neslihan Darnel, Yılın Hakemi seçilen Cüneyt Çakır, Yılın Antrenörü seçilen Bogdan Tanjevic ve Yaşam Boyu Hizmet Ödülü'ne layık görülen Mustafa Denizli ise törene katılmadı.
Tören'de Emenike'ye ödülünü Bolu Belediye başkanı Aladdin Yılmaz, teknik direktör Yücel İldiz'e Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu, Tolunay Kafkas'a AİBÜ rektörü Hayri Coşkun, futbolcumuz Ferhat Kiraz'a ise AİBÜ Basın yayın müdürü Selami Özsoy verdi. Ayrıca ödül törenine sponsor olan Belediye meçlis üyesi Aytaç Eskicioğlu, Boluspor ikinci başkanı Osman Kayışoğlu, ve yönetim kurulu üyesi Erdal Bayrak a teşekkür plaketleri verildi

 

 

 

Ödül Alanlar etkinlik sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
















 

3069 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • rizesporlu emre
    4 Mayıs 2011 • 08:12
    mersin cikacagina boluspor ciksin diyorum.mersinliler psikolojik olarak sizleri etki altina alacak organizasyonlar icerisinde.Allah yar ve yardimciniz olsun diyorum heyecaninizi ve stresinizi yurekten paylasiyorum..
  • MUSTAFA CEBECİ- TİREBOLU/ GİRESUN
    4 Mayıs 2011 • 15:36
    inşallah boluspor süperlige çıkar....hüsnü özkara, ramazan sal, gencer cansev,özgür bayer ... hepsinin hatrı var bizde. MERSİN MAÇINDA BOLUSPORA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060326099395752