Oğuz Çetin 'Puan kaybına tahammülümüz yok'

10 Şubat 2013

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin maç sonu yaptığı açıklamada 'puan kaybına tahammülümüz yok' dedi.   Çetin konuşmasında 'Geçen hafta itibariyle 30...

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin maç sonu yaptığı açıklamada 'puan kaybına tahammülümüz yok' dedi.

 

Çetin konuşmasında 'Geçen hafta itibariyle 30 puana ulaşıp, ligde 6'ıncı konuma geldik. Üstümüzdeki takımlarla olan puan farkını kapatmaya başladık. Bunu sürdürebilmek adına bu maç çok önemliydi. Herhangi bir puan kaybına tahammülümüz yoktu. Bu bilinçle sahaya çıktık. Oyuncularım gerçekten ilk dakikadan itibaren müthiş bir mücadele örneği sergilediler. Bu maçta iyi mücadele etmenin yanında, iyi de futbol oynadılar. Çok güzel iki gol attılar. Her şeyden son derece memnunum. Memnun olmadığım bir yönümüz, maçın son bölümündeki baskı yememiz. Bu maçta da, maçın 2-1'e gelmesinden sonra rakibin umutlanması bu sebeple de son 10 dakika dol boşalta girmeleri, kalemizde tehlike yaratmaları olumsuz bir görüntüydü. Ancak onun dışında ortaya konan oyundan, mücadeleden son derece memnunum.'dedi.  

 

Abdulaziz 'Hedefe oynayan  bir takımız' 

Kazanmamız gereken bir maçtı. Geçen hafta deplasmanda yendiğimiz Göztepe maçının bir anlam ifade etmesi için içeride oynadığımız Samsunspor maçını kazanmak zorundaydık.  İçeride kazanamıyorduk. Bunu da bu maçla yenmek istiyorduk. İyi futbol oynayarak, attığımız iki güzel golle de neticesini aldık. İnşallah bu çıkışımız devam eder.  Hedefe oynayan  bir takımız. İçeride oynadığımız maçları artık kazanmak istiyoruz. İnşallah bu çıkışımızı Kartalspor maçında da devam ettirmek istiyoruz.

 

İskender Alın 'İnşallah bu seriyi Kartal maçında da devam ettirmek istiyoruz' 

Kazanmamız gereken bir maçtı. Seri galibiyetler peşindeyiz. Geçen hafta aldığımız galibiyetle içerde de aldığımız galibiyetle bu seriyi devam ettirdik. İnşallah bu seriyi Kartal maçında da devam ettirmek istiyoruz. Artık şehir olarak, takım olarak şampiyonluk havasına girmek istiyoruz.  Bunun için emin adımlarla hedefe doğru yürüyoruz.  


1732 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058510065078735