Oğuz Çetin'den Özel Açıklamalar

11 Aralık 2012

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin Bucaspor maçı sonrası gazetemiz Bolu Takip'e açıklama yaparken arka arkaya alınan galibiyet serisine ihtiyaçlarının olduğunu  vurguladı. Gazetemiz editörü...

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin Bucaspor maçı sonrası gazetemiz Bolu Takip'e açıklama yaparken arka arkaya alınan galibiyet serisine ihtiyaçlarının olduğunu  vurguladı.

Gazetemiz editörü Fahri Gündüz'ün sorularını yanıtlayan Çetin 'Zaman zaman oyuncularınızı kenara çağırdınız ve değişiklikler yaptınız. Bugün ilk galibiyetinizi aldınız ve ilimizde bir heyecan geldi. Camianın birleşmesi adına neler söylersiniz.' Sorusunda arka arka alınacak olan galibiyet serisi ile camianın da kenetleneceğini vurguladı.

Çetin konuşmasında ' Burada önemli olan üstümüzde olan takımlara yaklaşmak . Puan olarak yaklaştıkça heyecan artacak. Bizimde oynayacağımız üç maçlık bir periyotta oynayacağımız Buca maçı çok zorluydu , Buca'da oynamak kolay değil. Gerçekten çok organize olmuş bir takım.  O açıdan zoru başardık. Burada bu yeterli değil.  Bizim  Boluspor olarak 2-3 maç arka arkaya galip gelmeye ihtiyacımız var. Geçen hafta 2 puan kaybettik , şuan o iki puan cebimizde olsa 22 puan ile 6 sıradaki takımla aramızda 1 puan kalmış olacaktı. Öyle bir lig oynuyoruz. Bizim bugüne kadar olan en büyük eksikliğimiz arka arkaya alınabilecek galibiyetler. Şuanki hedefimizde Trabzon maçını ve Gaziantep maçında puanlarla ayrılmak. Biz inanıyoruz ki bu maçları aldığımızı da ilk altının içinde yanında olduğumuzu göstereceğiz. Bu hem takım için çok çok önemli olduğu kadar Bolu'nun Bolu şehrinin takımına inancını da perçinleyecek. Ve şehirde o coşkunun olmasını sağlayacak. Bizim buna ihtiyacımız var Bolu olarak.' dedi.

Biraz fiziksel olarak istediğimiz düzeyde değiliz

'Bugünle ilgili oyuncularımın mücadelesi, koşmaları , bu maçı kazanma isteği çok çok iyi mutluyum bu konuda. Ancak oyunsal anlamda daha organize olmalıyız. Böyle zorlu maçlarda ikinci yarı bunu gördük daha iyi organize olabilirsek 2. golü daha sonrasında 3. golü bulabilecek bir takımız. Bir takım eksikliklerimiz var. Biraz fiziksel olarak istediğimiz düzeyde değiliz. Birazda oyun anlayışı olarak düşüncelerimizi 100 % sahaya yansıtamıyoruz. Ama bu önümüzdeki süreçte bunların hepsini daha iyi hale getirecek. '

 


 

2004 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086627006530762