OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN RESMEN BOLUSPOR’DA

8 Temmuz 2023

Boluspor, Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlılarda transferin gerçekleşmesindeki en büyük unsur Bolulu iş insanı Oktay...

Boluspor, Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlılarda transferin gerçekleşmesindeki en büyük unsur Bolulu iş insanı Oktay Ercan’ın olması dikkat çekti.

“İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur”

İmza töreninde ilk sözü alan Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Kaan Semercioğlu “Oğuz Kağan Güçtekin’i geçen sene de çok istemiştik. Nasip olmamıştı ama bu sene nasip oldu. Kendisine inancımız tam. Bize uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Zaten kaliteli bir oyuncu iki yıllık bir sözleşmeyle ve bonservisiyle birlikte kadromuza kattık. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur.

“Oktay Ercan böyle bir ateşi yaktı”

Semercioğlu konuşmasının devamında Oğuz Kağan’ın transferinin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Westerlo Kulübü Sahibi Bolulu iş insanı Oktay Ercan’a teşekkür ederek, “Türkiye’de bütün kulüpler maddi sıkıntı içerisinde. Bu transferde bize yardımcı olan Bolulu iş insanı Sayın Oktay Ercan’a şahsım, Başkanım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Oğuz Kağan için herhangi bir bonservis bedeli talebinde bulunmadılar. Bu yılki ücretini de Sayın Oktay Ercan karşılayacağını taahhüt etti. İnşallah bu desteğin Bolu’nun ileri gelen iş insanlarına, siyasilerine bir örnek olmasını temenni ediyorum. Sayın Oktay Ercan böyle bir ateşi yaktı. Bu tür destekleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Boluspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyorum”

Daha sonra söz alan Oğuz Kağan Güçtekin ise “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Herkes beni çok sıcak karşıladı. Çok güzel bir ortama geldim ve gerçekten çok mutluyum. Bu sene Boluspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyorum. İnşallah Bolusporumuzu hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için sezon boyunca çok çalışacağız. Belki bazen çok yorulacağız, belki mağlubiyetlerde olacak ama en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Bende bu takımda bu mücadeleye destek verecek bir futbolcu olacağım. “ şeklinde konuştu.

Oğuz Kağan Güçtekin kimdir?

6 Nisan 1999 Mersin doğumlu olan Güçtekin, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Fenerbahçe’de ilk profesyonel sözleşmeye imza atan Güçtekin, ardından Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Konyaspor’da da kiralık olarak forma giyen Oğuz Kağan, Süper Lig’de 44 maçta görev yaptı. Ardından KWC Westerlo kariyerine başlayan genç futbolcu, Belçika 2. Lig’inde 12 maçta görev yaptı. 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Bandırmaspor’da geçiren Güçtekin, 1. Lig’de 27 maç, Türkiye Kupası’nda 15 maçta oynadı.

Güçtekin ayrıca Türkiye Milli Takım yaş gruplarında 45 kez görev aldı.

530 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093108177185059