Öküzün altında buzağı ararsanız, bulacağınız şey bellidir!

18 Eylül 2012

Bolu Takip Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın bu hafta köşesinde Boluspor Göztepe karşılaşması sonrası yaşanan olaylara değinerek bazı kesimlere gönderme...

Bolu Takip Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın bu hafta köşesinde Boluspor Göztepe karşılaşması sonrası yaşanan olaylara değinerek bazı kesimlere gönderme yaptı.

Hakan Aydın'ın bu yazısını siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

 

Öküzün altında buzağı ararsanız, bulacağınız şey bellidir!

 

Hafta sonu güzel bir havada başlayan Boluspor-Göztepe A.Ş. maçı, başladığı gibi bitmedi. Transfer döneminde Boluspor'a sözler veren, hakkında çıkan transfer haberlerini Bolu'daki meslektaşlarımızı arayarak yalanlayan Veli, ortalığı karıştırdı.

 

Boluspor taraftarı 90 dakika boyunca Boluspor formasını sattığını düşündüğü' Veli'ye tepki gösterdi. Zaten sinirleri pek sağlam olmadığını bildiğimiz, saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan, sinirlerine yenilerek gördüğü kartlarla hafızamızda yerini koruyan Veli, gördüğü taraftar tepkisinin etkisinde kalınca saha da agresif hareketleriyle öne çıktı.

 

Veli bu maçı kart görmeden nasıl tamamladı diye düşündüğümüz anda, Veli sahne de yerini aldı. Maçın bitimine az bir süre kaldığı için kale arkasından basın tribününe dönmek için saha kenarından yürüyen gazetemiz Spor Müdürümüz Fahri Gündüz'e küfretti. Fahri Gündüz'ün kendi ifadesidir 'Her hangi bir karşılık vermedim' demiştir. Bu da bizim için yeterlidir. Kimin için yeterli değildir, bunu yeterli görmeyenlerin ne karın ağrıları vardır bilemiyorum. Ama takındıkları tavır, kendilerinden beklenen tavır değildir.

 

3 gündür spor kamuoyunu uzaktan takip ediyorum. Bazı kesimler hemşerisine, her şeyden önce meslektaşına sahip çıkmıyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yıllarını bu işe vermiş, sevgi ve saygı da kusur etmemeye itina gösterdiğimiz isimler bile ihaleyi Fahri'nin üzerine yıkmışlar bile. Elinde kalem, ağzında dili olduğu için konuşanlara şunu belirtmek isterim; Öküzün altında buzağı ararsanız, bulacağınız şey bellidir!

 

TFF Gözlemcisinin tuttuğu rapordan şu anda bihaberim. Herhalde bizi ilgilendiren bir durum olsa bilgilendirilirdik. Üzülerek görüyorum ki Spor Müdürümüz Fahri Gündüz cezalandırılsa, mutlu olacak tipler var. Neymiş Fahri Gündüz maçtan önce sosyal paylaşım sitesinde ki altını çizerek söylüyorum; Hesap günü geldi yazmış. Bu Veli'ye koymuş! Veli'ye koyduğu gibi, başkalarına da koymuş.

 

Bu yaklaşımı hiç kimseye yakıştıramıyorum. Unutmayın; bu türden olumsuz bir davranış yarın sizin de başınıza gelebilir. O zaman mesleki birlikteliğin ne demek olduğunu anlarsınız.

 

Bolu Takip Gazetesi / Hakan Aydın

 

2191 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050662040710449