ÖNCE SAVUNMA, SONRA SKOR

5 Kasım 2012

Maça gelip, listeyi elimize aldığımız zaman; geçen haftanın etkisiz elemanı Agbetu yok, yerine cezalı Alp'le başlayan, defansta ise Gencer'in yerine Mahmut'la başlayan Serhat...

Maça gelip, listeyi elimize aldığımız zaman; geçen haftanın etkisiz elemanı Agbetu yok, yerine cezalı Alp'le başlayan, defansta ise Gencer'in yerine Mahmut'la başlayan Serhat hocanın 4-3-3, Levent hocanın 4-3-3 ile karşılaşmaya başladığı görüldü.

 

Takımımız diğer haftalara göre daha istekli ve arzulu başladı.

Ama rakibin korner atışında Mahmut kale ile rakibin arasında rakibin adımını kesmesi için daha yakın olması gerekirken, bulunduğu mesafe yanlış olunca golü yedik. Ama ilk yarı özellikle Barbaros'un ilk topları alırken rahat olması, Vedat ve Cihan'ın öne hamle yaparak top almaları, Fevzi ve Sedat'ın pozisyonlarını bozması ve rakip alanda pas yapmamız rakibin dengesini bozdu. İlk yarı takımımızın en istekli oyuncusu  -çok üretken olmamasına rağmen- Abdülaziz'in golü beraberliği getirdi.

 

2. yarı Levent Eriş, Barbaros'a yakın oynaması için Cem'i oyuna alarak Ahmet Dereli'yi kulübeye çekmesi, Alp'in etkisiz başlangıcı, Vedat'ın krampı, Cihan'ın yorulması bize orta saha etkinliğimizi kaybettirdi.

Cafer'in oyuna girmesi ile Emre Kılınç'ın ve Kingsley'le hücum etkinliğimizi artırmak istememize rağmen çok basit yediğimiz iki gol gardımızı düşürdü. Hocanın İskender ısrarı biraz bizi sıkıntıya soktu. Belki orada yapılacak Djiehoua değişikliği ile topu biraz daha orda tutmamıza ve orta sahamızın biraz daha ayakta kalmasını sağlayabilirdi. Şu maçtaki görüntümüz; orta saha ve forvette düzelme var ama defansif sıkıntılarımız sürmekte.

 

Karşıyaka'nın başında eski hocamız Cihat Arslan var.

Cihat Arslan'ın Bolu'daki performansı ve oyun anlayışı belli.

Koşan, bozan, rakibin bireysel hatalarını bekleyen bir anlayışa sahip olan Karşıyaka takımını yenmemiz çokta zor olmasa gerek.

Bu maç bizim için kırılma maçı. 13 puanımız 16 puan olabilir.

Yendiğimiz zaman 16 oluruz ki; bunun da deplasman da becerebilen bir takımız.

İyi şanslar çocuklar.


1794 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058560132980347