Önümüze Bakalım !

18 Eylül 2015

Boluspor, PTT 1’inci liginin 5’inci haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu mücadelenin ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. Samsunspor’a galibiyeti getiren golleri Kone, Mehmet Çakır ve ersel attı. Boluspor, 90 dakika boyunca pozisyon bulamadı. Ligin başından bu yana en kötü karşılaşmasını oynayan Boluspor, oynadığı 5 haftada 3 puan toplayabildi.

ÖNÜMÜZE BAKALIM! 3-0

Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati Samsunspor karşısına, Soner Şahin, Adem Alkaşi, Ramazan Sal, Luiz Henrique, Eren Aydın, Alican Karadağ, Kubilay, Emre Kılınç, Andaç, Anco Jansen, Ricketts on biri ile çıktı.

Teknik direktör Bizati, orta sahada Janda’nın yokluğunda Kubilay Aktaş’a forma şansı verirken, forvet hattında ise haftalardır eleştiri oklarının hedefi olan Ofere’nin yerine ise, Ricketts’e şans verdi.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih Ağa, Emrecan, Umut Meraş, Sefer Sever, Eren Pamuk, Tevfik Köse, Edward Ofere yer aldı.

Ev sahibi takım Samsunspor ise Boluspor karşısına, Bekir, Fatih, Ndiaye, Musa Aydın, Mehmet Çakır, Oğuzhan Berber, Canberk Aydın, Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç, Kone, Ekigho on biri ile çıktı.

Boluspor için büyük önem taşıyan karşılaşmaya Samsunspor’un vuruşu ile başlandı.  Zorlu mücadeleye Samsunspor hızlı başladı. Samsunspor 5’inci dakikada gole çok yaklaştı. Mustafa Sevgi, ceza sahası dışından aşırtma vuruş yaptı, top Soner’in bakışları arasında az farkla auta çıktı. Maçın 13’üncü dakikasında bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Andaç’ın plase vuruşu Samsunspor savunmasına çarpıp kornere gitti. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Samsunspor bir kez daha gole yaklaştı. Ekigho’nun sert şutunu Soner Şahin, kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın 37’inci dakikasında Boluspor’dan Eren Aydın sarı kart gördü. Maçın ilk yarısının sonuna 1 dakikalık süre ilave edildi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Ev sahibi takım ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Karşılaşmanın 51’inci dakikasında ev sahibi Samsunspor Kone’nin golüyle 1-0 öne geçti. Boluspor golü yedikten sonra ilk oyuncu değişikliğini 56’ıncı dakikada yaptı. Andaç oyundan çıkarken, Sefer oyuna dahil oldu. Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati, 66’ıncı dakikada ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Eren oyundan çıktı, Umut oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Samsunspor 2’inci golü buldu. Mehmet Çakır, Samsunspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Boluspor, ikinci yarının başından bu yana rakip kalede pozisyon bulmakta zorluk çekti. Boluspor 2’inci oyuncu değişikliğini 73’üncü dakikada yaptı. Ricketts çıktı, Tevfik oyuna girdi. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Anco Jansen sarı kart gördü. Karşılaşmanın 79’uncu dakikada Samsunspor 3’üncü golü buldu. Derinlemesine atılan topa hareketlenen Ersel, Soner’in üzerinden topu aşırarak durumu 3-0’a getiren golü kaydetti. Ramazan Sal, 82’inci dakikada sarı kart gördü. Bu kez 86’ıncı dakikada Adem Alkaşi, sarı kart gören oyuncu oldu. Karşılaşmanın sonuna 3 dakikalık süre ilave edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, 5’inci hafta karşılaşmasında Samsunspor’a 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı beyazlılar bu sezon oynadığı karşılaşmalar içerisinde en kötü oyununu sahaya yansıttı. Bolusporlu oyuncular, rakip kalede pozisyon dahi bulamadı. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlıların radikal kararlar alması bekleniyor. Boluspor, ligin 6’ıncı haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Foto: Boluspor.org.tr

Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !
Önümüze Bakalım !

2690 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11367702484131