Onur’lu Davranamadı

16 Eylül 2012

Boluspor Göztepe karşılaşması sonrası ortam gerilirken gerginlik rakip takım oyuncularında bir hayli fazlaydı.   Boluspor sahasında 3-0 gibi bir net skor ile üç...

Boluspor Göztepe karşılaşması sonrası ortam gerilirken gerginlik rakip takım oyuncularında bir hayli fazlaydı.

 

Boluspor sahasında 3-0 gibi bir net skor ile üç puanı hanesine yazdırırken maç sonu değerlendirmelerinde eski Boluspor’lu futbolcu Onur Bektaş’ın sinirli tavırları ve Veli Kızılkaya ya küfür edilmeden edilmiş gibi olayın etkisinde ve takım arkadaşı Veli Kızılkaya’nın sözlerinin etkisinde kalarak söylediği sözler dikkatlerden kaçmadı.
Onur Bektaş maç sonu açıklamasında “ Öncelikle Boluspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Aslında ben buraya gelmeyecektim ama yaşanan olaylar sonrası gelme ihtiyacı duydum. Bizler profesyonel futbolcularız ve her takıma gidebiliriz. Sizlerde basın mensubusunuz yarında başka gazetelere de geçebilirsiniz. Ancak bir basın mensubunun Veli abiye kötü söz söylemesi yakışmadı.” derken haliyle takım arkadaşının korur açıklamalar yapıp  takım arkadaşı Veli Kızılkaya’nın ağza alınmayacak küfürleri ettiğini basın önünde söylememesi ve bir basın mensubunu ilin basınının önüne atarak ateşe atması Onur Bektaş’ın da ne kadar Onurlu bir Davranış sergilediğini gösterdi. ! Sözde abisinin ettiği küfürleri söylemeyerek Onur’lu Davranamadı.

 

Onun İçin Veli "Sütten Çıkmış Ak Kaşık"

 

Onur Bektaş sözlerinde Veli Kızılkaya’yı korumak için sarf ettiği sözlerde basına profesyonellik dersi verirken kendilerinin ne tür şartlarda Boluspor’dan ayrıldığını unutmuş olacak ki Veli Kızılkaya abisinin etkisinde kalmış. Onur Bektaş maç sonu sitemiz editörü Fahri Gündüz ile telefon bağlantısı aracılığı ile konuşurken söyledi sözler sonrası profesyonel bir yaklaşım içinde olmadıklarını gösterdi. Bektaş konuşmasında “ Ben Veli abiye mi inanacağım yoksa sizlere mi. Ben gördüm.” diyerek  Veli Kızılkaya’nın etkisinde fazlası ile kaldığı görüldü. Öncelikle ağızdan çıkan sözün görülmeyeceğini duyulacağını kendisine hatırlatır duyu ve görsel organları karıştırmaması en doğrusudur. İkincisi ekmeğini yediği bir yerde  ve basını yakından tanıdığı halde bir basın toplantısında isim zikrederek kişileri yapmadığı bir hareket yada sözden dolayı  onu karalamak ONUR’lu bir davranış olmaması gerek.  Unutmasın ki dediği gibi sizler bir futbolcu ve “profesyonelsiniz”  yarın bir gün herkesin yolu kesişeceği gibi burada da kesişebilir. Buda bizden bir abi nasihati olup sitemiz editörünün adını zikrederek karalaması ve leke sürmesi sonrası rahat uyuyup uyumayacağını merak etmekteyiz. 


3227 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.28724789619446